Opublikowano poniedziałek o 09:431 dzień 10 godzin temu, Gregorius napisał(a):A ja gram na pc, na padzie od Series X (jak zawsze) bo jestem do tego po prostu przyzwyczajony po 25 latach na konsolach - nigdy w fpsy na m&k nie grałem i już się tego nie nauczę. To jest dla mnie strasznie nienaturalne (m&k)no muszę mieć po prostu kontroler w rękach.No ja grając tyle lat w CoD na padzie, nie wyobrażam sobie grania na m i k. Chociaż w czasach liceum trochę grałem na m i k. Nawet jakiegoś Razera miałem.
Opublikowano poniedziałek o 11:331 dzień A ja na padzie nie umiem po 25 latach grania w fpsy m+k, z czego w samego CS'a ponad 20 Wiadomo, z auto aimem nie da się grać bardzo źle na padzie, ale jednak to nie to dla mnie. Na razie i tak nie mogę grać, bo dalej moje pakiety lecą przez Chile i każdy jeden mecz mam zlagowany. Battle Royale działa za to normalnie
Opublikowano poniedziałek o 14:561 dzień Zmieniłem ustawienia kontrolera i wyjebałem wszystkie efekty graficzne i teraz jest super
Opublikowano poniedziałek o 15:591 dzień 4 godziny temu, Bartg napisał(a):Na razie i tak nie mogę grać, bo dalej moje pakiety lecą przez Chile i każdy jeden mecz mam zlagowany. Battle Royale działa za to normalnie Skąd wiesz, że przez Chile? Można to sprawdzić? Pytam, bo miałem dwa dni temu jakieś poronione skoki pingow nagle i się zastanawiałem, o co chodzi.Ale może tak trzeba żyć, bo nawaliłem najlepsze staty w meczu przy takich lagach. I to grając snajperem
Opublikowano poniedziałek o 16:001 dzień 16 godzin temu, Gregorius napisał(a):A ja gram na pc, na padzie od Series X (jak zawsze) bo jestem do tego po prostu przyzwyczajony po 25 latach na konsolach - nigdy w fpsy na m&k nie grałem i już się tego nie nauczę. To jest dla mnie strasznie nienaturalne (m&k)no muszę mieć po prostu kontroler w rękach.No ja tak samo, na dodatek mam Elite Series więc dodatkowe przyciski na dole pod palcami. Lepiej mi się gra niż na M+K bo mam zestaw typowo biurowy, brak gamingowej myszki i sensownej podkładki.
Opublikowano poniedziałek o 18:581 dzień 2 hours ago, l33t said:Skąd wiesz, że przez Chile? Można to sprawdzić? Pytam, bo miałem dwa dni temu jakieś poronione skoki pingow nagle i się zastanawiałem, o co chodzi.Ale może tak trzeba żyć, bo nawaliłem najlepsze staty w meczu przy takich lagach. I to grając snajperem Podobno w menu głównym na dole po prawej jak masz coś tam santiago łączy Cie przez Amerykę. I jak wpadniesz raz w ta pętle to pozamiatane, u mnie od season 1 gra niegrywalna sie stała
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ale mi siadl ten BR...chyba glownie przez duzą mape i swobode wzgledem zwyklego multika. Tam mapki wydaja sie strasznie ciasne i klastrofobiczne.@Hubert249 co zmieniales w ustawieniach ?Gra ma sporo bledow. Wczoraj np co chwile rozlaczalo mnie z serwerami az zmienilo mi ustawienia sterowania gdzie wsiadam do czoperka a tam latanie pod RB i LB. Poyebane. Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez Szymek
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 2 minuty temu, Szymek napisał(a):@Hubert249 co zmieniales w ustawieniach ?Ja zrobiłem ustawienia jak ten typ i jest gitówa
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 4 godziny temu, Szymek napisał(a):Ale mi siadl ten BR...chyba glownie przez duzą mape i swobode wzgledem zwyklego multika. Tam mapki wydaja sie strasznie ciasne i klastrofobiczne.@Hubert249 co zmieniales w ustawieniach ?Gra ma sporo bledow. Wczoraj np co chwile rozlaczalo mnie z serwerami az zmienilo mi ustawienia sterowania gdzie wsiadam do czoperka a tam latanie pod RB i LB. Poyebane.Od czasów MW2019 zerkam na jego setupy i zazwyczaj robią robotę. Sterowanie zmieniłem według jego poradnika, oprócz wibracji i sprintu i czuć duża różnicę. Głównie ten aim asaist nieszczęsny. Mniej = więcej i jest zdecydowanie bliżej tego z Call of Duty, czyli masz asystę, ale możesz zrobić korektę.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ktoś policzył i porównał rozmiar map w ostatnich odsłonach (z wyłączeniem BF5 oraz Bad Company)Największa mapa w BF6 zajmuje... 26. miejsce pod względem wielkości.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. W dniu 3.11.2025 o 16:59, l33t napisał(a):Skąd wiesz, że przez Chile? Można to sprawdzić? Pytam, bo miałem dwa dni temu jakieś poronione skoki pingow nagle i się zastanawiałem, o co chodzi.Ale może tak trzeba żyć, bo nawaliłem najlepsze staty w meczu przy takich lagach. I to grając snajperem W dolnym, prawym rogu w zakładce ustawienia widnieje te "Santiago". Nie wiem czy to akurat lokalizacja serwera czy może swojska nazwa aktualnego buildu gry ale faktem jest, że granie po 22.00 powoduje zalew drużyn botami a gra niby setki tysięcy osób. Sprawdziłem z ciekawości różne fora i ludzie z różnych zakątków świata mają podobne obserwacje. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez addhoc
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 1 godzinę temu, Shankor napisał(a):Ktoś policzył i porównał rozmiar map w ostatnich odsłonach (z wyłączeniem BF5 oraz Bad Company)Największa mapa w BF6 zajmuje... 26. miejsce pod względem wielkości.Wyjebane na wielkość mapy. Liczy się dla mnie akcja, a w bf6 na jaki punkt nie wejdę coś się dzieje. W BF4 i 1 potrafiłem zająć 2-3 punkty w podboju zanim miałem z kimś jazdę. A nie daj Bóg żebym zapomniał czołgu lub innego środka transportu, to ganianie z papcia wyprowadzało mnie z równowagi przez odległość między punktami.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 2 godziny temu, addhoc napisał(a):W dolnym, prawym rogu w zakładce ustawienia widnieje te "Santiago". Nie wiem czy to akurat lokalizacja serwera czy może swojska nazwa aktualnego buildu gry ale faktem jest, że granie po 22.00 powoduje zalew drużyn botami a gra niby setki tysięcy osób. Sprawdziłem z ciekawości różne fora i ludzie z różnych zakątków świata mają podobne obserwacje.Może coś z tym być na rzeczy. Ja gram na PC praktycznie codziennie po 22 i mecze szuka chwilę i nigdy nie miałem botów, ale wczoraj zagrałem pierwszy raz z nowym ziomkiem, on też na PC, i on miał szefa drużyny i nagle wyszukiwanie podboju stawało na jakichś 10-20 graczach i zaczynało wypełniać botami. Wyszliśmy z matchmakingu, zamieniliśmy, że ja byłem dowódca drużyny i ja wyszukiwałem i wszystko wróciło do normy, mecz wyszukany po chwili i full graczy.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. To dodawanie botów na playlistach jest chyba tylko do wypełnienia minimalnej ilości graczy, aby rozpocząć rozgrywkę. Potem one są sukcesywnie, w locie, podmieniane przez kolejnych dołączających.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W dniu 3.11.2025 o 17:00, MaZZeo napisał(a):No ja tak samo, na dodatek mam Elite Series więc dodatkowe przyciski na dole pod palcami. Lepiej mi się gra niż na M+K bo mam zestaw typowo biurowy, brak gamingowej myszki i sensownej podkładki.Ech, ten padzik Elite to jedna z niewielu rzeczy, za którą tęsknię po przesiadce z Xboxa na Plejaka. Dla mnie perfekcja. Pewnie bym grał na padzie w BF-a, gdyby działał z PS5.