Opublikowano wczoraj o 13:37 1 dzień Ale ta kampania to była żałosna bryndza. Jedyne ciekawe monety, to gdzie korzystaliśmy z ciężkiego sprzętu.Wojna na boku, a oni wymyślają jakieś prywatne armieZamiast dawać same misje na pierwszej linii frontu oni wymyślają jakieś nierealne ataki na Nowy Jork i tupanie po parku za dronami. Dym i efekty cząsteczkowe zajebiste, ale zamiast skupić się bitwach pancernych z czego są tacy dumni w rozgrywkach internetowych dostajemy dziwne misje na otwartych terenach.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ktoś może polecić jakiś film dot. ustawień pod pada na PS5? Jest tego strasznie dużo w necie i już obejrzałem z 15, niektóre rzeczy się powtarzają jednak może Wam jakieś siadło najbardziej. Pełno tego jest
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 4 minuty temu, Moldar napisał(a):Zmienić l1 z r1, tyle Dzięki, pomogłeś. A coś nie dla mańkutów?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. od tygodnia probuje zagrac eskalacje na xboxie i dupa... festiwal botow..
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 8 godzin temu, michu86- napisał(a):Ktoś może polecić jakiś film dot. ustawień pod pada na PS5? Jest tego strasznie dużo w necie i już obejrzałem z 15, niektóre rzeczy się powtarzają jednak może Wam jakieś siadło najbardziej. Pełno tego jest Stronę albo dwie wcześniej wrzuciłem linka na YouTube z rewelacyjnymi ustawieniami pada. Te "fabryczne" są słabe.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. W ramach eksperymentu pograłem ten tryb uproszczone przełamaniem, gdzie większa część serwera to boty i gra wtedy działa znakomicie, płynniutko, strzały wchodzą jak trzeba. Odpalam normalny tryb na 64 żywych graczy i jest sraczka jak tylko się większa zadyma dzieje. I nie, gra trzyma stabilnie 90+ fps, ale zaczynają sie lagi. No ale widać to trzeba usiąść na spokojnie, żeby poprawić.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wkurwia mnie ten grind już, 2 tygodnie grania, a nadal nie moge optymalnej snajperki zmontować.