Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 6

Featured Replies

Opublikowano

Zaczęło się. Złote hamerykańskie skiny na broń. Baby w dreadlockach i mudżyny w warkoczykach. Operatorzy w jeansach i flanelach...

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 58,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla tego nie kupiłem nowego BF, tylko że ja miałem takie odczucia już w becie, a według niego full jest jeszcze gorszy. Za mało BF w BF.

• Czy gunplay w pełnej wersji różni się od tego z bety? Bo w becie był tragiczny. Programiści odpowiedzialni za ten element gry powinni dostać dożywotni zakaz tworzenia gier oraz tysiąc godzin prac społ

• Nie powiem, zaśmiałem się.

Opublikowano
21 minut temu, MaZZeo napisał(a):

Akurat operatorzy w jeansach są spoko i pasują do eventu

Nie pasują. Jeansy i flanele to sobie można nosić do naprawiania auta w garażu lub prac ogrodowych. Zresztą tylko takie przypomnienie:

No image preview

Battlefield 6 stawia na realizm: "Nie gonimy za trendami....

Wygląda na to, że Battlefield zamierza trzymać się poważnego tonu rozgrywki.
Opublikowano
14 godzin temu, Rooofie napisał(a):

Rozjebali defibrylator,

Ok, czyli to nie był problem ze mną. Zgłupiałem jak kilka razy klikałem defibem na ludziach, a tu zero reakcji.

Edytowane przez wrog

Opublikowano
33 minuty temu, Symeon_88 napisał(a):

Nie pasują. Jeansy i flanele to sobie można nosić do naprawiania auta w garażu lub prac ogrodowych. Zresztą tylko takie przypomnienie:

No image preview

Battlefield 6 stawia na realizm: "Nie gonimy za trendami....

Wygląda na to, że Battlefield zamierza trzymać się poważnego tonu rozgrywki.

2kdSeag.jpg

Zdjęcie pod tytułem "patrz kurwa, debil"

Jednostki specjalne niestety chyba nie czytają forum psx extreme i reddita i później taki obciach że chłop we flaneli biega ehh

Niektórym serio w życiu brakuje zmartwień. Zrozumiałbym jakieś oburzenie na różową nicki minaj czy innych kosmitów ale to są normalne stroje operatorów nadal.

Może na wakacje specjalny bundle z niemieckim GSG9 z akcji w kinie kiedyś. Ale by był ryk kekw

Uploading Attachment...

dECFsRW.jpeg

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano
3 hours ago, MaZZeo said:

a sama mapka jest w pytę rzeczywiście, czekam na kolejne.

Tylko zapomnieli ustawić jakąkolwiek sensowną wartość i helikoptery nie mogą lecieć wyżej niz 100m kekw Ale to się zateguje, albo nie.

Opublikowano
3 godziny temu, UberAdi napisał(a):

Może na wakacje specjalny bundle z niemieckim GSG9 z akcji w kinie kiedyś. Ale by był ryk kekw

Uploading Attachment...

dECFsRW.jpeg

Ciekawe, czy będą tacy cwani idąc do notariusza.

Opublikowano

Cieszą ciągłe poprawki, nowa mapa również, ale prędkość wypluwania nowych skinów to już poziom Call of Duty.

Opublikowano
Teraz, Bartg napisał(a):

prędkość wypluwania nowych skinów to już poziom Call of Duty.

A prędzej czy później, skończą się inspiracje realnymi, których uparcie broni UberAdi i wpadną bardziej fantasy, bo na pewno nie zrezygnują całkowicie.

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano

Od 25 listopada do 2 grudnia darmowy tydzień grania na wszystkich platformach.

Opublikowano

Kurde, pograłbym w REDSEC, ale jakiś debil uznał, że fajnym pomysłem są czołgi i inne pojazdy z zainstalowanym CKM...
w Battle Royale k#rwafacepalm

Opublikowano

I chuj wielkie zmiany, nowości, poprawki ale żeby naliczało poprawnie ostatnie wyzwanie dla medyka to chuj, nie łaska. Chodzi o granatnik z ogniem, nie liczy obrażeń a trzeba nastukac 2k. Niby da się obejść, ale szanujmy się to są proste sprawy.

Opublikowano

Z dobrej zmiany w profilach wszystkich odjęto zabójstwa botów w statystykach killi i k/d banderas

Opublikowano
4 godziny temu, UberAdi napisał(a):

2kdSeag.jpg

Zdjęcie pod tytułem "patrz kurwa, debil"

Sam jesteś debil bo pokazujesz zdjęcia jednostek policyjnych i antyterorystycznych, a nie wojskowych.

Zresztą zacznie się od murzynów we flanelach, a skończymy na raperach i celebrytach ze złotymi spluwami.

Opublikowano

No ale ta jednostka paramilitarna z Battlefielda to są jacyś milicjanci kalifornijscy, więc to nie jest stricte wojsko.

Opublikowano

No właśnie zaczyna się wrzucanie jakichś jednostek paramilitarnych w dziwnych wdziankach itp. Idąc tym tokiem można by też dodać taką jednostkę:

EJxzWqYWkAArsxv.jpg

Opublikowano

Gdyby tylko dali możliwość wyłączenia innych skórek niż domyślne... Albo żeby sobie ustawić jak mają wyglądać inni gracze. Marzenia ściętej głowy.

Opublikowano

Tak, po to jest sklep ze skórkami, żebyś sobie mógł wyłączać te skórki, masz 50 lat i od wczoraj śledzisz branżę?

Opublikowano

Przecież na końcu napisałem "marzenia ściętej głowy". To takie powiedzenie funkcjonujące w języku polskim, oznaczające "utopijne, niemożliwego do spełnienia marzenia, utopii lub pobożne życzenie". Wiem, że od czytania ze zrozumieniem i myślenia pewnie boli cię główka, ale wierzę że kiedyś Ci się uda i przestaniesz się dopierdalać o rzeczy które sam sobie uroiłeś. good

Opublikowano

Da się ustawić w grze napisy pl audio eng czy tylko zmiana języka systemowego wchodzi w grę?