Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Zaczęło się. Złote hamerykańskie skiny na broń. Baby w dreadlockach i mudżyny w warkoczykach. Operatorzy w jeansach i flanelach...
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Akurat operatorzy w jeansach są spoko i pasują do eventu, ale 2400 kredytów a sama mapka jest w pytę rzeczywiście, czekam na kolejne.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 21 minut temu, MaZZeo napisał(a):Akurat operatorzy w jeansach są spoko i pasują do eventuNie pasują. Jeansy i flanele to sobie można nosić do naprawiania auta w garażu lub prac ogrodowych. Zresztą tylko takie przypomnienie:Battlefield 6 stawia na realizm: "Nie gonimy za trendami....Wygląda na to, że Battlefield zamierza trzymać się poważnego tonu rozgrywki.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 14 godzin temu, Rooofie napisał(a):Rozjebali defibrylator,Ok, czyli to nie był problem ze mną. Zgłupiałem jak kilka razy klikałem defibem na ludziach, a tu zero reakcji. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez wrog
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 33 minuty temu, Symeon_88 napisał(a):Nie pasują. Jeansy i flanele to sobie można nosić do naprawiania auta w garażu lub prac ogrodowych. Zresztą tylko takie przypomnienie:Battlefield 6 stawia na realizm: "Nie gonimy za trendami....Wygląda na to, że Battlefield zamierza trzymać się poważnego tonu rozgrywki.Zdjęcie pod tytułem "patrz kurwa, debil"Jednostki specjalne niestety chyba nie czytają forum psx extreme i reddita i później taki obciach że chłop we flaneli biega ehhNiektórym serio w życiu brakuje zmartwień. Zrozumiałbym jakieś oburzenie na różową nicki minaj czy innych kosmitów ale to są normalne stroje operatorów nadal.Może na wakacje specjalny bundle z niemieckim GSG9 z akcji w kinie kiedyś. Ale by był ryk Uploading Attachment... Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez UberAdi
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 3 hours ago, MaZZeo said:a sama mapka jest w pytę rzeczywiście, czekam na kolejne.Tylko zapomnieli ustawić jakąkolwiek sensowną wartość i helikoptery nie mogą lecieć wyżej niz 100m Ale to się zateguje, albo nie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 3 godziny temu, UberAdi napisał(a):Może na wakacje specjalny bundle z niemieckim GSG9 z akcji w kinie kiedyś. Ale by był ryk Uploading Attachment...Ciekawe, czy będą tacy cwani idąc do notariusza.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Cieszą ciągłe poprawki, nowa mapa również, ale prędkość wypluwania nowych skinów to już poziom Call of Duty.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Teraz, Bartg napisał(a):prędkość wypluwania nowych skinów to już poziom Call of Duty.A prędzej czy później, skończą się inspiracje realnymi, których uparcie broni UberAdi i wpadną bardziej fantasy, bo na pewno nie zrezygnują całkowicie. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez krzysiek923
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Od 25 listopada do 2 grudnia darmowy tydzień grania na wszystkich platformach.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Kurde, pograłbym w REDSEC, ale jakiś debil uznał, że fajnym pomysłem są czołgi i inne pojazdy z zainstalowanym CKM... w Battle Royale k#rwa
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. I chuj wielkie zmiany, nowości, poprawki ale żeby naliczało poprawnie ostatnie wyzwanie dla medyka to chuj, nie łaska. Chodzi o granatnik z ogniem, nie liczy obrażeń a trzeba nastukac 2k. Niby da się obejść, ale szanujmy się to są proste sprawy.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Z dobrej zmiany w profilach wszystkich odjęto zabójstwa botów w statystykach killi i k/d
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 4 godziny temu, UberAdi napisał(a):Zdjęcie pod tytułem "patrz kurwa, debil"Sam jesteś debil bo pokazujesz zdjęcia jednostek policyjnych i antyterorystycznych, a nie wojskowych.Zresztą zacznie się od murzynów we flanelach, a skończymy na raperach i celebrytach ze złotymi spluwami.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. No ale ta jednostka paramilitarna z Battlefielda to są jacyś milicjanci kalifornijscy, więc to nie jest stricte wojsko.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No właśnie zaczyna się wrzucanie jakichś jednostek paramilitarnych w dziwnych wdziankach itp. Idąc tym tokiem można by też dodać taką jednostkę:
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Gdyby tylko dali możliwość wyłączenia innych skórek niż domyślne... Albo żeby sobie ustawić jak mają wyglądać inni gracze. Marzenia ściętej głowy.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Tak, po to jest sklep ze skórkami, żebyś sobie mógł wyłączać te skórki, masz 50 lat i od wczoraj śledzisz branżę?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Przecież na końcu napisałem "marzenia ściętej głowy". To takie powiedzenie funkcjonujące w języku polskim, oznaczające "utopijne, niemożliwego do spełnienia marzenia, utopii lub pobożne życzenie". Wiem, że od czytania ze zrozumieniem i myślenia pewnie boli cię główka, ale wierzę że kiedyś Ci się uda i przestaniesz się dopierdalać o rzeczy które sam sobie uroiłeś.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Da się ustawić w grze napisy pl audio eng czy tylko zmiana języka systemowego wchodzi w grę?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, Farmer napisał(a):Da się ustawić w grze napisy pl audio eng czy tylko zmiana języka systemowego wchodzi w grę?System