Opublikowano wczoraj o 08:01 1 dzień Zaczęło się. Złote hamerykańskie skiny na broń. Baby w dreadlockach i mudżyny w warkoczykach. Operatorzy w jeansach i flanelach...
Opublikowano wczoraj o 08:36 1 dzień Akurat operatorzy w jeansach są spoko i pasują do eventu, ale 2400 kredytów a sama mapka jest w pytę rzeczywiście, czekam na kolejne.
Opublikowano wczoraj o 09:04 1 dzień 21 minut temu, MaZZeo napisał(a):Akurat operatorzy w jeansach są spoko i pasują do eventuNie pasują. Jeansy i flanele to sobie można nosić do naprawiania auta w garażu lub prac ogrodowych. Zresztą tylko takie przypomnienie:Battlefield 6 stawia na realizm: "Nie gonimy za trendami....Wygląda na to, że Battlefield zamierza trzymać się poważnego tonu rozgrywki.
Opublikowano wczoraj o 09:05 1 dzień 14 godzin temu, Rooofie napisał(a):Rozjebali defibrylator,Ok, czyli to nie był problem ze mną. Zgłupiałem jak kilka razy klikałem defibem na ludziach, a tu zero reakcji. Edytowane wczoraj o 09:05 1 dzień przez wrog
Opublikowano wczoraj o 09:48 1 dzień 33 minuty temu, Symeon_88 napisał(a):Nie pasują. Jeansy i flanele to sobie można nosić do naprawiania auta w garażu lub prac ogrodowych. Zresztą tylko takie przypomnienie:Battlefield 6 stawia na realizm: "Nie gonimy za trendami....Wygląda na to, że Battlefield zamierza trzymać się poważnego tonu rozgrywki.Zdjęcie pod tytułem "patrz kurwa, debil"Jednostki specjalne niestety chyba nie czytają forum psx extreme i reddita i później taki obciach że chłop we flaneli biega ehhNiektórym serio w życiu brakuje zmartwień. Zrozumiałbym jakieś oburzenie na różową nicki minaj czy innych kosmitów ale to są normalne stroje operatorów nadal.Może na wakacje specjalny bundle z niemieckim GSG9 z akcji w kinie kiedyś. Ale by był ryk Uploading Attachment... Edytowane wczoraj o 09:48 1 dzień przez UberAdi
Opublikowano wczoraj o 12:16 1 dzień 3 hours ago, MaZZeo said:a sama mapka jest w pytę rzeczywiście, czekam na kolejne.Tylko zapomnieli ustawić jakąkolwiek sensowną wartość i helikoptery nie mogą lecieć wyżej niz 100m Ale to się zateguje, albo nie.
Opublikowano wczoraj o 12:52 1 dzień 3 godziny temu, UberAdi napisał(a):Może na wakacje specjalny bundle z niemieckim GSG9 z akcji w kinie kiedyś. Ale by był ryk Uploading Attachment...Ciekawe, czy będą tacy cwani idąc do notariusza.
Opublikowano wczoraj o 13:31 1 dzień Cieszą ciągłe poprawki, nowa mapa również, ale prędkość wypluwania nowych skinów to już poziom Call of Duty.
Opublikowano wczoraj o 13:33 1 dzień Teraz, Bartg napisał(a):prędkość wypluwania nowych skinów to już poziom Call of Duty.A prędzej czy później, skończą się inspiracje realnymi, których uparcie broni UberAdi i wpadną bardziej fantasy, bo na pewno nie zrezygnują całkowicie. Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez krzysiek923
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Od 25 listopada do 2 grudnia darmowy tydzień grania na wszystkich platformach.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Kurde, pograłbym w REDSEC, ale jakiś debil uznał, że fajnym pomysłem są czołgi i inne pojazdy z zainstalowanym CKM... w Battle Royale k#rwa
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. I chuj wielkie zmiany, nowości, poprawki ale żeby naliczało poprawnie ostatnie wyzwanie dla medyka to chuj, nie łaska. Chodzi o granatnik z ogniem, nie liczy obrażeń a trzeba nastukac 2k. Niby da się obejść, ale szanujmy się to są proste sprawy.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Z dobrej zmiany w profilach wszystkich odjęto zabójstwa botów w statystykach killi i k/d
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 4 godziny temu, UberAdi napisał(a):Zdjęcie pod tytułem "patrz kurwa, debil"Sam jesteś debil bo pokazujesz zdjęcia jednostek policyjnych i antyterorystycznych, a nie wojskowych.Zresztą zacznie się od murzynów we flanelach, a skończymy na raperach i celebrytach ze złotymi spluwami.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. No ale ta jednostka paramilitarna z Battlefielda to są jacyś milicjanci kalifornijscy, więc to nie jest stricte wojsko.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. No właśnie zaczyna się wrzucanie jakichś jednostek paramilitarnych w dziwnych wdziankach itp. Idąc tym tokiem można by też dodać taką jednostkę:
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Gdyby tylko dali możliwość wyłączenia innych skórek niż domyślne... Albo żeby sobie ustawić jak mają wyglądać inni gracze. Marzenia ściętej głowy.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Tak, po to jest sklep ze skórkami, żebyś sobie mógł wyłączać te skórki, masz 50 lat i od wczoraj śledzisz branżę?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Przecież na końcu napisałem "marzenia ściętej głowy". To takie powiedzenie funkcjonujące w języku polskim, oznaczające "utopijne, niemożliwego do spełnienia marzenia, utopii lub pobożne życzenie". Wiem, że od czytania ze zrozumieniem i myślenia pewnie boli cię główka, ale wierzę że kiedyś Ci się uda i przestaniesz się dopierdalać o rzeczy które sam sobie uroiłeś.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Da się ustawić w grze napisy pl audio eng czy tylko zmiana języka systemowego wchodzi w grę?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Teraz, Farmer napisał(a):Da się ustawić w grze napisy pl audio eng czy tylko zmiana języka systemowego wchodzi w grę?System
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 16 godzin temu, michu86- napisał(a):I chuj wielkie zmiany, nowości, poprawki ale żeby naliczało poprawnie ostatnie wyzwanie dla medyka to chuj, nie łaska. Chodzi o granatnik z ogniem, nie liczy obrażeń a trzeba nastukac 2k. Niby da się obejść, ale szanujmy się to są proste sprawy.Lekkim obejściem tego jest na dużych mapach na podboju lub eskalacji rzucenie min pod pojazdy i następnie strzelenie w nie airbustem. W tamtym tygodniu to działało, tylko nie zawsze zalicza obrażenia. Rozwalenie czołgu to kilkaset obrażeń.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Tak to ja wiem, podobno jeszcze najlepiej na trawie. Z tym, że no... Trochę śmiech. I strasznie nie mogę się przyzwyczaić do snajperek. Wiem o range finder, bindowaniu klawiszy etc. Ale w CoDzie zdecydowanie lepiej mi się nimi grało niż tutaj, i to ciągle przeładowanie po strzale gdzie trzeba wychodzić z zoomu, na razie tego nie czuję.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jakieś refleksje odnośnie wersji ps5 a xboxa? Gra korzysta z możliwości padów sony i dźwięku na słuchawkach czy nie warto na to patrzeć? W betę grałem tylko na xboxie więc nie wiem czy warto brać trochę droższą wersję na PS5. Wiem, że kampania to tylko dodatek ale w takich grach zawsze jestem ciekaw singla. Po premierze ludzie narzekali chyba na błędy i skrypty (co jest akurat zrozumiałe) - coś poprawili? Pewnie i tak lepiej wypada niż najnowszy COD.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Myślałem, że COD miał słabe menusy, ale ten bf to przebija, jakie to wszystko nieczytelne...