Opublikowano środa o 16:122 dni Cyfrowa, tak o godzinie 17 premiera, kurwy obsrane wymyślili, a co do fizycznego wydania to nie wiem.
Opublikowano środa o 16:202 dni No ludzie mają już grę w pudełku i grają, serwery są włączone też ale głównie latają boty.
Opublikowano środa o 17:252 dni Tak. Wstępne info było takie, że nie bedzie botów i crossplay'a z PC ale zmienili zdanie.
Opublikowano środa o 19:161 dzień 3 godziny temu, Patapon napisał(a):Grube liczby i to na samym allegroNie kuś diable
Opublikowano środa o 20:591 dzień Na tik toku jest mocna akcja promocyjna troche mniej oficjalna ale po ilosci podobnych filmików i tworców ktorzy to wrzucają widać gołym okiem, że jest to zorganizowane.Ośmieszanie CoDa przy jednoczesnym pokazywaniu BFa jako gry poważniejszej, dla facetów a nie dzieci. Jakaś nowa ekipa od PRu chyba jest albo przypomnieli sobie wreszcie, że robią grę o wojniehttps://vm.tiktok.com/ZNdnmnoBc/
Opublikowano wczoraj o 03:27 1 dzień 10 godzin temu, addhoc napisał(a):Tak. Wstępne info było takie, że nie bedzie botów i crossplay'a z PC ale zmienili zdanie.SERIO ?! haha to samo było z 2042 xD Preodera nie brałem za bardzo czułem się wy**y przy 2024 - hold.
Opublikowano wczoraj o 03:33 1 dzień 4 minuty temu, kaktusr napisał(a):SERIO ?! haha to samo było z 2042 xD Preodera nie brałem za bardzo czułem się wy**y przy 2024 - hold.Nie gadaj głupot bo akurat przy 2042 promowali od samego początku że będą boty i że będą na tyle inteligentne i dopracowane że nie zobaczymy różnicy
Opublikowano wczoraj o 03:36 1 dzień Teraz, aset napisał(a):Nie gadaj głupot bo akurat przy 2042 promowali od samego początku że będą boty i że będą na tyle inteligentne i dopracowane że nie zobaczymy różnicyW becie na pewno była opcja wyłączenia cross play na na full opcji brak, Ebać Dice nie zapłacę za to 300zł może 199zł bym dał a tak niech to połatają dobrze, może za rok.
Opublikowano wczoraj o 06:18 1 dzień Przecież będzie można wyłączyć crossplay normalnie. A graczy będzie tyle, że na serwer będą kolejki więc gdzie te boty się zmieszczą?
Opublikowano wczoraj o 08:59 1 dzień Battlefield 6 to pierwszy BF od czasów Bad Company 2, kiedy nie kupuję gry na premierę. Zagrałem w betę jakie 7 godzin i jedyny plus tej gry jest taki, że jest to lepsze niż ten tragiczny 2042, ale do złotego standardu Bf3/4 brakuje sporo. Gunplay z dupy, jakbyś strzelał bronki z drewna, wydrukowanymi w drukarce 3d pomalowanymi na metalowy kolor. Dźwięk broni praktycznie taki sam we wszystkich broniach. Nawet jak nie masz tłumik, to jets tak cicha broń jakby tłumik był nałóżmy. Mógłbym tak wiele przytaczać, ale generalnie monitoruje sytuację i czekam na jakiej konkretne zmiany. Całkiem możliwie, że ta gra po 6 miesiącach może wyglądać inaczej, a wtedy zdecyduję się na kupno.Ps. Czekam jutro na wasz opinie, szczególnie weteranów Bf3/4.
Opublikowano wczoraj o 10:25 1 dzień Godzinę temu, walek napisał(a):Battlefield 6 to pierwszy BF od czasów Bad Company 2, kiedy nie kupuję gry na premierę. Zagrałem w betę jakie 7 godzin i jedyny plus tej gry jest taki, że jest to lepsze niż ten tragiczny 2042, ale do złotego standardu Bf3/4 brakuje sporo. Gunplay z dupy, jakbyś strzelał bronki z drewna, wydrukowanymi w drukarce 3d pomalowanymi na metalowy kolor. Dźwięk broni praktycznie taki sam we wszystkich broniach. Nawet jak nie masz tłumik, to jets tak cicha broń jakby tłumik był nałóżmy. Mógłbym tak wiele przytaczać, ale generalnie monitoruje sytuację i czekam na jakiej konkretne zmiany. Całkiem możliwie, że ta gra po 6 miesiącach może wyglądać inaczej, a wtedy zdecyduję się na kupno.Ps. Czekam jutro na wasz opinie, szczególnie weteranów Bf3/4.Jest w tym sporo prawdy. Sam czekam na spadek ceny, bo tutaj nie zapowiada się na rewolucje ani nawet ewolucje. Oczywiście będzie grane ale na pewno nie dam EA pełnej ceny, bo ludzie są po prostu wygłodniali normalną grą wojenna, której świat nie widział od wielu lat. Jak ktoś nie wierzy to niech sobie odpali BF3, który miał najlepszy gunplay i pukawki.Hajp opadnie to się weźmie pod koniec kwartału.Do tego jak są boty to coś czuje, że nawet levele na pojazdach da radę wbić łatwiej, bo na tych mapach pełnoskalowych to nie da się praktycznie wsiąść do pojazdu. W becie było skopane kolejkowanie.
Opublikowano wczoraj o 11:51 1 dzień Właśnie gram bo jakoś godzinę temu przyszła paczka i albo tryb single player wciąż jest zablokowany albo pierwszy raz w życiu nie wiem jak go uruchomić. Nigdzie w menu nie ma trybu kampanii a chciałem ograć przed trybem sieciowym.
Opublikowano wczoraj o 12:06 1 dzień U mnie kampania działa od wczoraj, tylko mimo posiadania płyty trzeba ściągnąć każdy element - kampania, tryb wieloosobowy itd.
Opublikowano wczoraj o 12:43 1 dzień Jak ją uruchomić? W menu nigdzie nie ma kampanii.Edit. Dobra w menu jest powiadomienie że kampania będzie dostępna dopiero o 17 jutro.
Opublikowano wczoraj o 13:53 1 dzień Teraz mam tak samo jak u Ciebie, musieli zablokować, jeszcze rano spokojnie grałem w kampanię.
Opublikowano wczoraj o 15:29 1 dzień Jaki mały deszcz? Zajebiste oceny, trzeci najlepiej oceniany Battlefield w historii Edytowane wczoraj o 15:30 1 dzień przez Rozi
Opublikowano wczoraj o 15:38 1 dzień 8 minutes ago, Rozi said:Jaki mały deszcz? Zajebiste oceny, trzeci najlepiej oceniany Battlefield w historii Pisałem o kampanii, która miała być zajebista.