Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja bym w ogóle obciął tickety do 500 i zostawił max 2 flagi na mapie, mecze będą w 5 minut się kończyć.Nie wiem czy było - 28 października Blackwell Fields (oby nie znowu pusty plac budowy wokół pól naftowych na pustyni, błagam)18 listopada: Eastwood
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 minute ago, Mustang said:Eastwood wygląda interesująco. Do tych mapek trzeba coś wykupić?Free, przynajmniej na razie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 godzin temu, Qbon napisał(a):Nie chodzi o to żeby czekać na takiego bfa jak 10 czy więcej lat temu, bo takiego już nie będzie i sam bym takiego nie chciał, bo już gunplay trochę przestarzały itd. Jednym z głównych problemów bf6 jest to, że to jest CoD tak naprawdę, to mało bardzo mało wspólnego z Battlefieldem w samym założeniu i jak dla mnie jest to jedna z najgorszych odsłon, nie sądziłem, że nawet 2042 może mieć więcej z bfa. Jakbym chciał coda to bym kupił coda. Po codzie chociaż wiadomo czego się spodziewać a ta gra w sumie nie wiem czym chce być, jest totalnie bezpłciowa. Być może z czasem będzie lepiej, zobaczymy, jest świeżo po premierze, jest dużo rzeczy do poprawy ale wątpię czy zostanie zmieniony rdzeń, bo to mało prawdopodobne. Tutaj nawet jedna z map jest wywalona z większych trybów, przeznaczona tylko do TDM i dominacji chyba, śmiech na sali.Ten BF idealny nie jest, zbyt mało map, przegięte challenge, hitreg który zależnie od serwera raz działa raz nie itd. ale ja to serio nie wiem do czego się odnoszą takie komentarze jak ten. Obecna mechanika BFa jest prawie taka sama (z drobnymi zmianami) od BF3 który wyszedł w 2011, dodali tam możliwość czołgania się, przeskakiwania przez przeszkody i postać nie była już tak "sztywna" jak wcześniej. Później w BF1 który wyszedł 9 lat temu dodali ślizg. Więc jeśli BF jest od 15 lat właśnie taki to ja nie wiem czego się ludzie piszący takie komentarze spodziewali po BF6. Qbon ty może myślałeś, że kupiłeś ArmA albo Squad a nie BFa? xd No i z czego wynika ta "CoDowość"? Z tego, że część map jest ciasna? To też już było.
Opublikowano 17 minut temu17 min 47 minut temu, UberAdi napisał(a):Ten BF idealny nie jest, zbyt mało map, przegięte challenge, hitreg który zależnie od serwera raz działa raz nie itd. ale ja to serio nie wiem do czego się odnoszą takie komentarze jak ten.Obecna mechanika BFa jest prawie taka sama (z drobnymi zmianami) od BF3 który wyszedł w 2011, dodali tam możliwość czołgania się, przeskakiwania przez przeszkody i postać nie była już tak "sztywna" jak wcześniej. Później w BF1 który wyszedł 9 lat temu dodali ślizg. Więc jeśli BF jest od 15 lat właśnie taki to ja nie wiem czego się ludzie piszący takie komentarze spodziewali po BF6. Qbon ty może myślałeś, że kupiłeś ArmA albo Squad a nie BFa? xdNo i z czego wynika ta "CoDowość"? Z tego, że część map jest ciasna? To też już było.Gralem w kazdego Bfa od Bad Company 2 więc wiem co kupiłem i na tej serii przysłowiowo zjadłem zęby. Mechanika jest tutaj inna niż kiedyś ale akurat to nie jest mój zarzut, głównym zarzutem są beznadziejne mapy i pójście w stronę coda sama dynamiką rozgrywki, wiem, że mapy były różnego rodzaju ale jednak inaczej się grało. Nie wiem, dużo ludzi z coda chyba tu przyszło, tylko właśnie grając w ten sposób w takim Bf1 niewiele by ugrali, tam też bywala rozpierducha ale mapy były dużo lepiej przemyślane, rozplanowane. No nie jest to BF na jakiego czekałem i tyle, opinie są różne i wcale nie przeważają te pozytywne chociaż po becie sam byłem mocno nakręcony. Może z czasem będzie lepiej. Póki co dobrze mi się gra na 3 mapach nowych + firestorm, reszta do kosza, nie wiem kto je projektował. Podoba mi się bardzo natomiast gunplay, wcale nie oczekiwałem żeby był on taki sam jak kiedyś.