Opublikowano wczoraj o 08:03 1 dzień 12 godzin temu, Shankor napisał(a):W szóstce było to samo pamiętam. Zdobywało się perka do czołgu, że jego wystrzały nie mogą być skancelowane flarami i wszystko co latało padało. Później dodali perka do odrzutowców/samolotów, że twoje flary nie mogą być skancelowane właśnie tym perkiem i wyrównało się. Tylko to jest rakowy system. Bo jak ktoś nie ma tego perka (a łatwo go się nie zdobywa) to nie ma szans właśnie z takim czołgiem na polu bitwy. Kuriozum.
Opublikowano wczoraj o 08:03 1 dzień Dzisiaj w Dolinie Mirak na przełamaniu nastąpiło wielkie poruszenie bo atakujący doszli do ostatnich checkpointów (no chyba ostatnich, doszliśmy do wioski). Nie wiem czy coś dalej jest bo przez 34 godziny gry pierwszy raz tak daleko dotarliśmy. Wspaniała mapa.
Opublikowano wczoraj o 08:20 1 dzień 1 hour ago, Bartg said:Krótki poradnik, jak ze snajperki zrobić railguna:zakładacie do snajperki range finderbindujecie range finder zeroing if zoomed pod strzałDzięki temu macie snajperkę z zerowym bullet dropem. Nie dziwne, że snajperzy czasem kręcą tyle killi.Bullet drop i tak w zasadzie nie istnieje. Byłem zaskoczony, że nawet strzelając dalej nie muszę robić korekty powyżej głowy, po prostu celuję w typa i wpada headshot.A czasem rzeczywiście, jeśli znajdzie się idealne miejsce - dystans z którego nie-snajperzy mają problem wycelować, ale jako snajper widać ich doskonale, można tłuc kille bez końca. Wczoraj na jednym przełamaniu ledwo nadążałem przeładowywać, wszyscy przeciwnicy biegli za ten sam murek żeby wyrwać heada, natłukłem streaka koło 10 w może dwie minuty?
Opublikowano wczoraj o 09:26 1 dzień https://x.com/BFBulletin/status/1979116362984227160?t=IJh4zbeEuGTGKY_J-bCq9A&s=19
Opublikowano wczoraj o 09:33 1 dzień 6 minutes ago, Rozi said:https://x.com/BFBulletin/status/1979116362984227160?t=IJh4zbeEuGTGKY_J-bCq9A&s=19Czyli faktycznie nie warto było się pchać na siłę w levelowanie. Czekam na feedback dot ticketów w conquescie, na reddicie jest potężny hejt na tą zmianę i zupełnie uzasadniony.
Opublikowano wczoraj o 09:47 1 dzień DICE: Dowalili durne wymogi XP i wyzwania żeby odblokować sprzęt GRACZE: porobili farmy z botami do szybkiego nabijania XP w portalu DICE:
Opublikowano wczoraj o 09:49 1 dzień 1 minute ago, Shankor said:DICE: Dowalili durne wymogi XP i wyzwania żeby odblokować sprzętGRACZE: porobili farmy z botami do szybkiego nabijania XP w portaluDICE: Obawiam się, że ten czas meczów w CQ i obniżenie ticketów wyszło właśnie z liczenia także farm botów.
Opublikowano wczoraj o 10:08 1 dzień Bohatersko rozwiązują problemy, które sami stworzyli, jak związek radziecki
Opublikowano wczoraj o 10:18 1 dzień Jak w tydzień od premiery można w ogóle wprowadzać takie zmiany? XDPograłem 6h. Jest gites. Chyba zostanę z grą na dłużej.Tylko te wrzaski bab na placu boju. Cringe totalny.
Opublikowano wczoraj o 10:24 1 dzień 5 minutes ago, Donatello1991 said:Tylko te wrzaski bab na placu boju. Cringe totalny.Przez chwile spróbowałem polskiej wersji językowej, tam jest z tym jeszcze gorzej
Opublikowano wczoraj o 10:29 1 dzień 4 minuty temu, Bartg napisał(a):Przez chwile spróbowałem polskiej wersji językowej, tam jest z tym jeszcze gorzej No ja tak gram xd xd , ale zmienię, zeby ulżyć uszy.
Opublikowano wczoraj o 10:31 1 dzień 1 minute ago, Donatello1991 said:No ja tak gram xd xd , ale zmienię, zeby ulżyć uszy.A no to nie, ogólnie polski dubbing jest dramatyczny.
Opublikowano wczoraj o 11:10 1 dzień Przecież dźwięki te można wyłączyć, zrobiłem to od razu po tym gdy psychicznie nie mogłem wytrzymać i gra się 20 razy przyjemniej bez darcia mordy bab
Opublikowano wczoraj o 13:27 1 dzień Pytanko co do MBT LAW - albo ja nie umiem strzelać, albo coś nie działa: u mnie rakieta nie leci automatycznie do celu i nie spada na niego z góry. Leci jak po normalnym wystrzale z RPG. U Was też tak jest?
Opublikowano wczoraj o 13:49 1 dzień 3 godziny temu, Bartg napisał(a):A no to nie, ogólnie polski dubbing jest dramatyczny."szybciej kurwa", " ja tu kurwa umieram" Od razy mi się przypomniała Katarzyna i jej kultowe teksty xD
Opublikowano wczoraj o 14:18 1 dzień No i takie zmiany szanuję, bo niektóre są przesadzone do wykonania. Jest git.
Opublikowano wczoraj o 14:25 1 dzień 36 minutes ago, Hubert249 said:"szybciej kurwa", " ja tu kurwa umieram"Od razy mi się przypomniała Katarzyna i jej kultowe teksty xDJakie kurwa dzien dobry
Opublikowano wczoraj o 14:47 1 dzień Polski dubbing w grach (poza Wiedźminem 3, z wiadomych powodów) to rak. Zawsze jak z jakiejś bajki dla dzieci to brzmi, przerysowane emocje. Jak posłuchałem u jakiegoś streamera polskiego w BF6 jak się drą to śmiechu warte. Zabija klimat totalnie. Edytowane wczoraj o 14:48 1 dzień przez Pianista911
Opublikowano wczoraj o 15:02 1 dzień 13 minut temu, Pianista911 napisał(a):Polski dubbing w grach (poza Wiedźminem 3, z wiadomych powodów) to rak.Uncharted było spoko, ale też sama gra sprzyjała. Gothic to już legenda u nas, po angielsku to nie to samo. A gry EA to pod tym względem chyba największe gówno.
Opublikowano wczoraj o 15:05 1 dzień 14 minut temu, Pianista911 napisał(a):Polski dubbing w grach (poza Wiedźminem 3, z wiadomych powodów) to rak. Zawsze jak z jakiejś bajki dla dzieci to brzmi, przerysowane emocje. Jak posłuchałem u jakiegoś streamera polskiego w BF6 jak się drą to śmiechu warte. Zabija klimat totalnie.Jedyny dublaż ktory ostatnio pamietam, że dawał radę to ten ze strażników galaktyki.Ktoś wziął eng gagi i przeróbił je na nasze podwórko z polskimi wstawkami sytuacyjnymi. Rocket walił czasemi takie wiązanki, że prychnałem nie raz pod wąsem
Opublikowano wczoraj o 15:13 1 dzień nie rozumiem tylko czemu w grach EA nie ma możliwosci zmiany osobno audio i osobno napisów.
Opublikowano wczoraj o 15:35 1 dzień 5 godzin temu, Shankor napisał(a):DICE: Dowalili durne wymogi XP i wyzwania żeby odblokować sprzętGRACZE: porobili farmy z botami do szybkiego nabijania XP w portaluDICE: Bez kitu im the wyzwania AI wypluło, inaczej nie da się tego wytłumaczyć. Jedno z nich to chociażby uzyskanie 50 killi lub asyst BEZ ŚMIERCI, teoretycznie można to zrobić za pomocą drona snajpera w breakthrough i siedzieć sobie permanentnie w bazie, tylko gdzie tu jest fun? Dobrze jednak że DICE szybko reaguje na feedback.Nie wiem czy dobrze patrzę ale chyba nie ma tej opcji żeby sobie odpalić solo/coop jak w BF2042? To był fajny tryb gdzie sobie ćwiczyłem latanie helikopterem/samolotem i testowałem uzbrojenie.