Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 6

Featured Replies

Opublikowano
12 godzin temu, Shankor napisał(a):

W szóstce było to samo pamiętam. Zdobywało się perka do czołgu, że jego wystrzały nie mogą być skancelowane flarami i wszystko co latało padało. Później dodali perka do odrzutowców/samolotów, że twoje flary nie mogą być skancelowane właśnie tym perkiem i wyrównało się.

Tylko to jest rakowy system. Bo jak ktoś nie ma tego perka (a łatwo go się nie zdobywa) to nie ma szans właśnie z takim czołgiem na polu bitwy.

Kuriozum.

• Odpowiedzi 777
  • Wyświetleń 41,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czy gunplay w pełnej wersji różni się od tego z bety? Bo w becie był tragiczny. Programiści odpowiedzialni za ten element gry powinni dostać dożywotni zakaz tworzenia gier oraz tysiąc godzin prac społ

• BFowe bingo się wypełnia kolejny raz. Wychodzi BF, gracze na forumku: mapy za małe mapy robione pod snajperów, nie da się biegać nie czuć "ciężkości" postaci bronie jakieś takie inne niż pamiętam z

• Pograłem z 15 godzin i nie chce mi się wracać do tej gry Tragiczne mapy (ciasne, małe, codowe), okropnie powolne odblokowywanie wszystkiego, tragicznie głupie wyzwania z tym związane (niektóre prakty

Opublikowano

Dzisiaj w Dolinie Mirak na przełamaniu nastąpiło wielkie poruszenie bo atakujący doszli do ostatnich checkpointów (no chyba ostatnich, doszliśmy do wioski). Nie wiem czy coś dalej jest bo przez 34 godziny gry pierwszy raz tak daleko dotarliśmy. Wspaniała mapa.

Opublikowano
1 hour ago, Bartg said:

Krótki poradnik, jak ze snajperki zrobić railguna:

• zakładacie do snajperki range finder

• bindujecie range finder zeroing if zoomed pod strzał

Dzięki temu macie snajperkę z zerowym bullet dropem. Nie dziwne, że snajperzy czasem kręcą tyle killi.

r/Battlefield - Range Finder Zeroing If Zoomed

Bullet drop i tak w zasadzie nie istnieje. Byłem zaskoczony, że nawet strzelając dalej nie muszę robić korekty powyżej głowy, po prostu celuję w typa i wpada headshot.

A czasem rzeczywiście, jeśli znajdzie się idealne miejsce - dystans z którego nie-snajperzy mają problem wycelować, ale jako snajper widać ich doskonale, można tłuc kille bez końca. Wczoraj na jednym przełamaniu ledwo nadążałem przeładowywać, wszyscy przeciwnicy biegli za ten sam murek żeby wyrwać heada, natłukłem streaka koło 10 w może dwie minuty?

Opublikowano

DICE: Dowalili durne wymogi XP i wyzwania żeby odblokować sprzęt

GRACZE: porobili farmy z botami do szybkiego nabijania XP w portalu

DICE: pika

Opublikowano
1 minute ago, Shankor said:

Obawiam się, że ten czas meczów w CQ i obniżenie ticketów wyszło właśnie z liczenia także farm botów.

Opublikowano

Bohatersko rozwiązują problemy, które sami stworzyli, jak związek radziecki banderas

Opublikowano

Jak w tydzień od premiery można w ogóle wprowadzać takie zmiany? XD

Pograłem 6h. Jest gites. Chyba zostanę z grą na dłużej.

Tylko te wrzaski bab na placu boju. Cringe totalny.

Opublikowano
5 minutes ago, Donatello1991 said:

Tylko te wrzaski bab na placu boju. Cringe totalny.

Przez chwile spróbowałem polskiej wersji językowej, tam jest z tym jeszcze gorzej kekw

Opublikowano
4 minuty temu, Bartg napisał(a):

Przez chwile spróbowałem polskiej wersji językowej, tam jest z tym jeszcze gorzej kekw

No ja tak gram xd xd , ale zmienię, zeby ulżyć uszy.

Opublikowano
1 minute ago, Donatello1991 said:

No ja tak gram xd xd , ale zmienię, zeby ulżyć uszy.

A no to nie, ogólnie polski dubbing jest dramatyczny.

Opublikowano

Przecież dźwięki te można wyłączyć, zrobiłem to od razu po tym gdy psychicznie nie mogłem wytrzymać i gra się 20 razy przyjemniej bez darcia mordy bab

Opublikowano

Pytanko co do MBT LAW - albo ja nie umiem strzelać, albo coś nie działa: u mnie rakieta nie leci automatycznie do celu i nie spada na niego z góry. Leci jak po normalnym wystrzale z RPG. U Was też tak jest?

Opublikowano
3 godziny temu, Bartg napisał(a):

A no to nie, ogólnie polski dubbing jest dramatyczny.

"szybciej kurwa", " ja tu kurwa umieram"

Od razy mi się przypomniała Katarzyna i jej kultowe teksty xD

2IDNuQ8oPFpOAZbvOzdpnc3aDuuNrVP9.jpg

Opublikowano

No i takie zmiany szanuję, bo niektóre są przesadzone do wykonania. Jest git.

Opublikowano
36 minutes ago, Hubert249 said:

"szybciej kurwa", " ja tu kurwa umieram"

Od razy mi się przypomniała Katarzyna i jej kultowe teksty xD

2IDNuQ8oPFpOAZbvOzdpnc3aDuuNrVP9.jpg

Jakie kurwa dzien dobry

Opublikowano

Polski dubbing w grach (poza Wiedźminem 3, z wiadomych powodów) to rak. Zawsze jak z jakiejś bajki dla dzieci to brzmi, przerysowane emocje. Jak posłuchałem u jakiegoś streamera polskiego w BF6 jak się drą to śmiechu warte. Zabija klimat totalnie.

Edytowane przez Pianista911

Opublikowano
13 minut temu, Pianista911 napisał(a):

Polski dubbing w grach (poza Wiedźminem 3, z wiadomych powodów) to rak.

Uncharted było spoko, ale też sama gra sprzyjała. Gothic to już legenda u nas, po angielsku to nie to samo. A gry EA to pod tym względem chyba największe gówno.

Opublikowano
14 minut temu, Pianista911 napisał(a):

Polski dubbing w grach (poza Wiedźminem 3, z wiadomych powodów) to rak. Zawsze jak z jakiejś bajki dla dzieci to brzmi, przerysowane emocje. Jak posłuchałem u jakiegoś streamera polskiego w BF6 jak się drą to śmiechu warte. Zabija klimat totalnie.

Jedyny dublaż ktory ostatnio pamietam, że dawał radę to ten ze strażników galaktyki.

Ktoś wziął eng gagi i przeróbił je na nasze podwórko z polskimi wstawkami sytuacyjnymi. Rocket walił czasemi takie wiązanki, że prychnałem nie raz pod wąsem rotfl

Opublikowano

nie rozumiem tylko czemu w grach EA nie ma możliwosci zmiany osobno audio i osobno napisów.

Opublikowano
5 godzin temu, Shankor napisał(a):

Bez kitu im the wyzwania AI wypluło, inaczej nie da się tego wytłumaczyć. Jedno z nich to chociażby uzyskanie 50 killi lub asyst BEZ ŚMIERCI, teoretycznie można to zrobić za pomocą drona snajpera w breakthrough i siedzieć sobie permanentnie w bazie, tylko gdzie tu jest fun? Dobrze jednak że DICE szybko reaguje na feedback.

Nie wiem czy dobrze patrzę ale chyba nie ma tej opcji żeby sobie odpalić solo/coop jak w BF2042? To był fajny tryb gdzie sobie ćwiczyłem latanie helikopterem/samolotem i testowałem uzbrojenie.