Opublikowano środa o 13:531 dzień @YETI No ja tam widzę 9 map. Tylko że są podzielone na Rush/Conquest + 1 mapa do BR.
Opublikowano środa o 18:341 dzień August 7th-8th will be a closed beta, where codes can be obtained through Twitch drops from one of the hundreds of content creators streaming the event during the multiplayer reveal, or codes can be obtained by pre-ordering the game. It’s believed among some sources that the Beta will then open up on August 9th – 10th as an ‘Open Beta’ phase.It’s said that pre-orders for Battlefield 6 will be live during the Battlefield 6 multiplayer reveal event.But that’s not all, a second Open Beta of Battlefield 6 will also take place from August 14th-17th.Zamknięta Beta od 7 sierpnia, otwarta od 9, druga tura otwartej 14-17 sierpnia.
Opublikowano środa o 18:471 dzień Nieoficjalne informacje. Edytowane środa o 18:471 dzień przez krzysiek923
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. potwierdzenie daty premiery;) 10.10StreamableWatch BF6 | Streamable
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Oglądam właśnie jak grają to jest mega dobrze! Na takiego BFa czekałem!
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Mapki wydają się mega fajne. Wierzę że Vince podniesie markę. Delikatny hajpik jest.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie wiem, nie wiem... mam wrażenie jakbym oglądał nową mapkę z czwórki. Co niekoniecznie musi być złe. Ale Battlefield bez bugów, glitchy i stałe klatki? Zniszczalność otoczenia jest chyba na identycznym poziomie co czwórka. Tempo rozgrywki też.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Wygląda póki co jakby wracał taki Battlefield jakiego wszyscy chcieli, nareszcie. Oby to wypaliło, bo rzeczywiście wygląda aż za dobrze póki co. Devi słuchający graczy ?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pieknie ostatni raz gralem w bf1 ale to nie byly moje klimaty wiec ciesze sie na powrot w pazdzierniku mam nadzieje ze jeszcze wroci radocha z grania
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dla mnie osobiście kluczowa jest informacja czy znów będą boty zapełniały serwer w przypadku braku kompletu graczy czy już tego nie będzie. To było debilne. W multi gram rzadko ale lubię mieć coś takiego na dysku co mogę sobie włączyć czasami i zagrać. Tylko niech to będzie coś dobrego w końcu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. bałagan z tymi twitch dropami ale liczę że wyrwę kilka kluczyków, na razie im redeem się przytkało;)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Kody do early access:97QY-9YUH-W8JX-22DX6P6A-ABGA-BMMZ-LCBNDo wbicia na:Battlefield 6 Code Redemption --...Battlefield 6 Code Redemption -- Electronic ArtsLearn how to redeem a code to your Battlefield account.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 700tys widzów na twitchu więc zero zdziwieniahttps://twitch.tv/Stodehten typ dominuje, już zdążył wykminić że C4 są op bo można je rzucić dość daleko Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez nero2082
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Strasznie przypomina coda szybkie to zero recoill kurde no to nie jest to …
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. wieje codem - niskie ttk, małe mapy, dużo korytarzy i szybkie poruszanie..dlatego beta się przyda do obadania
Opublikowano 58 minut temu58 min Wygląda trochę jak nałożona skórka na poprzedniego bfa i paleta barw też mi nie siedzi nie wiem to nie ten sam vibe co 3/4 mimo ze nie grałem ale oglądam streamy i mam mieszane uczucia (uważam się za weterana 2,3,4 i 1)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk