Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, iluck85 napisał(a):

ME się pięknie wykoleił z ceną. Poznaliśmy cenę Bundla. Ruch się zrobił i cena do góry. Olewam ich. Trzeba czekać na spr sklepy. 
@Chad Davski Tylko ze spokojem, Tomasz czeka.

Bez nerwowych ruchow :wujaszek:

A, przypomnijcie sobie kiedy maja sie pojawic pre ordery wg nintendo, to jest samowolka.

• Odpowiedzi 6,4 tys.
  • Wyświetleń 342,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

To trzeba na spokojnie Dawid, ufamy dla Ciebie:wujaszek:

Opublikowano

Ciekawe ile realnie osób skorzysta z oferty samego Nintendo (to wysyłane na maila) i czy sklepy będą trzymać się identycznej ceny (tzn przynajmniej te większe).

Opublikowano
1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a):

Ciekawe ile realnie osób skorzysta z oferty samego Nintendo (to wysyłane na maila) i czy sklepy będą trzymać się identycznej ceny (tzn przynajmniej te większe).

No, juz widac jak te wieksze, solidne sklepy sie trzymaja. 

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Chad Davski napisał(a):

Brakuje jednej konsoli w rozwijanym menu na stronie sklepu :>

Opublikowano
4 minuty temu, Chad Davski napisał(a):

A jest info ile z maila od N wychodzi w zlotówkach? Nie próbuje tu bronić żądnego sklepu. W sumie zakładam, że ostatecznie każdy chce ugrać jak najwiecej ale ciekawi mnie jak do tego podejdzie rynek jak sie zacznie hejt jakichś pizdeczek typu Tomek.

E: oczywiscie ja tego maila nie dostane ze swoim podejsciem do N z ostatnich 3 lat :wujaszek:

Opublikowano

No jak to jak sie zachowa rynek? Bundle z amiibo, polkownikami ze switcha 1, ktore nawet nie dzialaja i kamerka za 3300 xd

Opublikowano
1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a):

A jest info ile z maila od N wychodzi w zlotówkach? Nie próbuje tu bronić żądnego sklepu. W sumie zakładam, że ostatecznie każdy chce ugrać jak najwiecej ale ciekawi mnie jak do tego podejdzie rynek jak sie zacznie hejt jakichś pizdeczek typu Tomek.

Płacisz 510euro za bundla z mk world i ci ściąga tyle z karty, w każdym banku chyba jest teraz podobne przewalutowanie

Opublikowano

Ech, nie chce Mario Kart w wersji digital. Człowiek się łudzi, że kupi po normalnej cenie cartridge. 

Opublikowano

Cleo niech tam się bierze do roboty i niech wystawia ofertę w Media Expert bo mam bon rabatowy na 1000 zł więc wyjdzie mnie 1400 auuuuuuuuuuuuuuuu

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Sebas napisał(a):

Ech, nie chce Mario Kart w wersji digital. Człowiek się łudzi, że kupi po normalnej cenie cartridge. 

Trzeba czekać na kolejny Mario Day 

Niedawno sprzedałem XC 2, Odysejkę i Metroid Dreada i kupiłem ponownie na tych dniach promocynych żeby mieć całość na karcie :sir:

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
55 minut temu, Mustang napisał(a):

No niestety, to jest dla mnie wadą Switcha. Niby głupota, ale wychowany na osiągnięciach i trofeach, jakoś bez nich mam mniej motywacji do grania na swoim Lite, a przynajmniej do skończenia gry albo robienia jakiś wyzwań. 

Ponoc w tych ulelszonych wersjach zeldy będzie coś na wzor osiągnięc, więc mozliwe, ze to wstęp do czegoś większego.

https://www.gry-online.pl/newsroom/nintendo-switch-2-otrzyma-cos-czego-wielu-graczy-od-bardzo-dawna/zc2d05a

Opublikowano

Ja bym chcial nie tyle osiagnecia, co odznake za skonczenie gry (cokolwiek to znaczy; przejscie singla, etc).

Tak jakby sama platyne.

Opublikowano
Just now, Chad Davski said:

Ja bym chcial nie tyle osiagnecia, co odznake za skonczenie gry (cokolwiek to znaczy; przejscie singla, etc).

No to jest fajne, rozwiązanie takie ma Retroachievements gdzie obok typowych osiągnięć dostajesz też oznaczenie za skończenie gry i tabelka ładnie pokazuje ile gier skończyłeś na jaką platformę.

Opublikowano
6 minutes ago, Rozi said:

Oby nie.

Nie rozumiem takiego podejścia. Na innych konsolach można sobie wyłączyć powiadomienia i grać jakby osiągnięcia nie istniały. Jeszcze gdyby w ogóle dali możliwość ich wyłączenia, to naprawdę żaden przeciwnik osiągnięć niemiałby powodów do marudzenia. 

Opublikowano
2 minuty temu, Mustang napisał(a):

Nie rozumiem takiego podejścia. Na innych konsolach można sobie wyłączyć powiadomienia i grać jakby osiągnięcia nie istniały. Jeszcze gdyby w ogóle dali możliwość ich wyłączenia, to naprawdę żaden przeciwnik osiągnięć niemiałby powodów do marudzenia. 

Znaczy sie nie do konca, bo jak ktos jest neurotykiem to bedzie go to draznic.

W sensie, ze one sa i mozna je wlaczyc.

Opublikowano

Mnie od kolejnego systemu jakichś odznak czy pucharów wystarczyłaby porządna historia gier w profilu ze statsami (czas, % ukończenia itp.). Jak chcesz, to jest to publiczne, jak nie to masz dla siebie.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

No to zdałnione zliczanie co 5h ze switcha 1 jest dramatycznie słabe. Na 3DS było pięknie!

Opublikowano

Do tego akurat gry Nintendo pełne zbieractwa, gwiazdek i czasów do pobicia, nawet bardziej proszą się o system osiągnięć niż gry konkurencji, stawiające na fabułę, grafikę czy granie na multi.