Opublikowano wczoraj o 10:04 1 dzień 1 minutę temu, Bowser napisał(a):Grałem "testując" baterie w CP2077 - mode:wydajność, handheld. Nadal cicha (na głośniejszy tryb wentylator włączył się chyba tylko raz) a grałem nieco ponad 2h do czasu zejścia baterii do 5% ;dA grzeje się mocno przy CP2077 w trybie handheld?
Opublikowano wczoraj o 10:04 1 dzień Porównując do innych przenosniakow o podobnej mocy to wręcz bezszelestna
Opublikowano wczoraj o 10:08 1 dzień 2 minuty temu, Daffy napisał(a):Porównując do innych przenosniakow o podobnej mocy to wręcz bezszelestnaNiby tak, ale wiadomo, że na takim Decku to w trybie HH można sobie samemu podrasować decybele ustawiając róznie power limitery itp.Niemniej jednak w trybie HH głośnosć urządzenia to podstawa, Switch 2 radzi sobie jeszcze lepiej niż 1 w jakiekolwiek wersji.
Opublikowano wczoraj o 10:12 1 dzień 7 minut temu, Daffy napisał(a):Ale ze konsola będzie praktycznie tak samo cicha jak poprzedniczka to się nie spodziewałemI to jest chyba coś co najbardziej doceniam w tej konsoli. Przyzwyczajony do hałasu i ciepła pecetowych handheldów czasami nie mogę uwierzyć, że Switch potrafi odpalić te same gry i działa tak bezszelestnie i jest co najwyżej letni/odrobinę gorący.
Opublikowano wczoraj o 10:13 1 dzień Teraz, Bigby napisał(a):I to jest chyba coś co najbardziej doceniam w tej konsoli. Przyzwyczajony do hałasu i ciepła pecetowych handheldów czasami nie mogę uwierzyć, że Switch potrafi odpalić te same gry i działa tak bezszelestnie i jest co najwyżej letni/odrobinę gorący.Jakbym miał wybrać cokolwiek co mi imponuje w switch2 to właśnie to - niewiarygodna wręcz kultura praca
Opublikowano wczoraj o 10:16 1 dzień 13 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ciekawe jak w Cyberpunku, ktoś sprawdzał?Cichutka jest. Jak gra się w docku i wyjmie z niego to wentyl na chwilę wskakuje na obroty, ale dlatego, że w docku konsola w ogóle go nie używa. Chłodzenie jest pasywne przez plecki, a rolę wentyla przejmuje ten wiatraczek z docka, dlatego wyjmując po intensywnej gierce konsolę z docka wyrzuca ona z siebie przez chwilę nadmiar ciepłego powietrza i po kilku-kilkunastu sekundach znowu jest cichutka.8 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Niby tak, ale wiadomo, że na takim Decku to w trybie HH można sobie samemu podrasować decybele ustawiając róznie power limitery itp.Tylko wtedy znów idziesz na kompromis, bo jak zarzucisz power limit to poświęcasz klatkaż w imię cichego grania, a i to nie zawsze przynosi zamierzony efekt.12 minut temu, TomciooPL napisał(a):A grzeje się mocno przy CP2077 w trybie handheld?Nie, coś tam ciepła czuć jak się położy rękę na pleckach, ale to nie jest coś copoczujesz w trakcie normalnego grania w hhnawet jeśli to takie lekkie ciepełko w niczym nie przeszkadza
Opublikowano wczoraj o 10:16 1 dzień Właśnie ten temat rzadko poruszany, ale tak grając w takie Xeno X we wstecznej wczoraj na HH Switch 2 był dosłownie zimny i cichutki, gdzie na S1 jednak w walce czy mieście wiatraki zagłuszały mocno temat i odpalały się często.To nawet plus jak gra nie ma patcha, bo wykorzystuje wtedy wiadomo znacznie mniej zasobów konsoli. (no teraz pewnie trochę już śmiech przez łzy, ale bardzo lubię serię Xenoblade xD).
Opublikowano wczoraj o 10:42 1 dzień 25 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Właśnie ten temat rzadko poruszany, ale tak grając w takie Xeno X we wstecznej wczoraj na HH Switch 2 był dosłownie zimny i cichutki, gdzie na S1 jednak w walce czy mieście wiatraki zagłuszały mocno temat i odpalały się często.Gram teraz na NSLite w Wiedźmina 3 i pieruńsko się grzeje, w zasadzie 40 minut i czuję pod palcami ciepełko. Oby na NS2 pod tym kątem było lepiej.
Opublikowano wczoraj o 10:46 1 dzień Autor Wie ktoś jak z dostępnością Expressów większych niż 256GB? Nie kupuję bo nie chcę popełnić tego samego błędu co na Switch 1 gdzie potem i tak mi służyła ta 512 no i mniej żonglowania jakbym miał np 2x po 512 niż 4x po 256
Opublikowano wczoraj o 11:00 1 dzień 50 minut temu, TomciooPL napisał(a):A grzeje się mocno przy CP2077 w trybie handheld?Delikatnie, porównując do tego jak grzał mi się S1 czasem ;d
Opublikowano wczoraj o 11:14 1 dzień W sklepach fotograficznych bywają Lexary. Chyba tylko Lexar ma 1TB obecnie. Jeśli znajdziesz, to cena adekwatna do dostępności... ale to nowy produkt, jestem dość pewien, że dość szybko będzie do złapania realnie w miarę taniej. Komputronik chyba za 1000 zł sprzedawał. Teraz jak ktoś ma, to korzysta z braku w sklepach i winduje cenę. Nowy większy rzut od Lexara ma nastąpić do września.Karta pamięci Lexar microSDXC Express PLAY Pro Express 7.1, R900/W600 C10 U3 UHS-I (V30) 1TB - fotoforma.pl512 GB ma oprócz nich również Walmart w USA (można kupić od kogoś przez Ebay itd., pewnie wyjdzie z 500 zł łącznie z cłami). Konkretnie marka własna Walmartu nazywa się Onn, a jeśli chodzi o jakość - to są tak naprawdę karty PNY z naklejką ich marki. Jak były dostępne, kosztowały bodaj 65 dolarów bez podatku, na razie ciężko z dostępnością.
Opublikowano wczoraj o 12:08 1 dzień A wystarczyło dać gniazdo M2 nvme gdzieś pod klapkę i byłoby 1TB za 200zl
Opublikowano wczoraj o 12:14 1 dzień Autor I grzałka gotowa a co za tym idzie częściej załączający się wiatrak itp itd Edytowane wczoraj o 12:15 1 dzień przez GearsUp
Opublikowano wczoraj o 13:19 1 dzień The latest Japanese hardware sales from Famitsu are as follows:Switch 2 – 947,931PS5 – 14,535Switch OLED – 8,040Switch Lite – 6,089PS5 Pro – 4,230Switch – 2,482PS5 Digital Edition – 2,017Xbox Series S – 163Xbox Series X – 113Xbox Series X Digital Edition – 57PS4 – 24
Opublikowano wczoraj o 13:30 1 dzień Autor To Rune Factory sprzedało się prawie 5x lepiej na S1 od S2. Spora różnica
Opublikowano wczoraj o 13:30 1 dzień 3 godziny temu, Basior napisał(a):A ktoś brał/planuje brać gripy? NeoGripa do 2 nigdzie nie widzę, przynajmniej nie widzę do wysłania do Polski. Do S1 nie brałem, ale tu chyba się skuszęJa zamówiłem swojego Neo Gripa z etui z AliExpress i przyszedł w 4 albo 5 dni roboczych. Mega szybko.
Opublikowano wczoraj o 16:20 1 dzień 2 godziny temu, Daffy napisał(a):The latest Japanese hardware sales from Famitsu are as follows:Switch 2 – 947,931I to są dane bez sklepu My Nintendo Store
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 3 godziny temu, Daffy napisał(a):Xbox Series S – 163Xbox Series X – 113Xbox Series X Digital Edition – 57potęga
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Disgaea 7 Complete poza Azją wyjdzie tylko na Switcha 2 Nintendo LifeDisgaea 7 Complete Is Launching Exclusively On Switch 2 I...Includes all DLC and bonus content