Opublikowano 2 lipca2 lip A’propos:„A tu najlepsza część, której nie powiedziałeś o tutorialu. Nie dość, że trzeba go kupić, to jeszcze nie jesteś w stanie zdobyć wszystkich medali lub po prostu w pełni skorzystać z oferowanych atrakcji tej płatnej demonstracji technologicznej jeśli nie kupisz WSZYSTKICH akcesoriów,”Nintendo wprowadziło osiągnięcia w grach czy to tylko taki ficzer w tutorialu?
Opublikowano 2 lipca2 lip Gra ma coś do zbierania i listy do wypełnienia lol, nie pierwsza taka pozycja, bym powiedział. Nic nadal nie ma jako odgórnie obowiązkowego w konsoli, na szczęście.Widzę teraz, że posortowali trochę nowości w nowym eShopie, wszyscy o to prosili. Teraz jak klikniemy nowe gry, to mamy najpopularniejsze ostatnio wydane gry na górze. W tym momencie są to Raidou, Against the Storm (jednak mam nadzieję, że rychło wyjdzie wersja czysto S2 z obsługą myszki...), Front Mission 3, Tamagotchi Plaza (ekskluzyw Switcha, który jednak z pierwszych opinii wygląda na wielkie rozczarowanie) itp. Dopiero pod nimi jest ta typowa niekończąca się lista anonimowego shovelware'u wydawanego setkami tygodniowo.
Opublikowano 2 lipca2 lip 10 minutes ago, ogqozo said:Gra ma coś do zbierania i listy do wypełnienia lol, nie pierwsza taka pozycja, bym powiedział. Nic nadal nie ma jako odgórnie obowiązkowego w konsoli, na szczęście.Na szczęście nie ma achievementów ani trofeów więc nie ma sensu tego zbierać.
Opublikowano 2 lipca2 lip Autor 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):Na szczęście nie ma achievementów ani trofeów więc nie ma sensu tego zbierać.Wiadomka, przecież acziwki są na pokaz. Kto normalny by to zbierał dla własnego wyzwania.
Opublikowano 2 lipca2 lip 27 minut temu, Czoperrr napisał(a):Na szczęście nie ma achievementów ani trofeów więc nie ma sensu tego zbierać.25 minut temu, GearsUp napisał(a):Wiadomka, przecież acziwki są na pokaz. Kto normalny by to zbierał dla własnego wyzwania.
Opublikowano 2 lipca2 lip 15 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a):"A tu najlepsza część, której nie powiedziałeś o tutorialu. Nie dość, że trzeba go kupić, to jeszcze nie jesteś w stanie zdobyć wszystkich medali lub po prostu w pełni skorzystać z oferowanych atrakcji tej płatnej demonstracji technologicznej jeśli nie kupisz WSZYSTKICH akcesoriów, czyli kontrolera za 400zł i kamerki za 150-220zł. Czyli jeśli chcesz ukończyć swego rodzaju tutorial konsolowy, to nie dość, że musisz za niego zapłacić, to jeszcze żeby go w pełni skończyć musisz wydać kolejne 550-620zł."Jeśli to prawda, to fani nintendo są oficjalnie najbardziej ruchaną grupą społeczną w historii wszechświata :)Ale w ogóle mi Was nie żal...Nie, to nieprawda, bo istnieje opcja automatycznego zaliczenia tych zadań do których nie ma się akcesoriów. Ale prościej powielać bzdury jak szympans bez żadnej refleksji.
Opublikowano 2 lipca2 lip No coś skrojonego pod Ciebie, Ty lubisz pofilozofować o czymś czego na oczy nie widziałeś
Opublikowano 2 lipca2 lip 15 minutes ago, jimmy said:No coś skrojonego pod Ciebie, Ty lubisz pofilozofować o czymś czego na oczy nie widziałeśZłapałeś mnie. Całe szczęście, że w płatnej instrukcji obsługi w którą w dodatku nie trzeba grać żeby zaliczyć, wielkiej filozofii nie ma :)
Opublikowano 2 lipca2 lip Wiecie w ogóle co to znaczy instrukcja obsługi lub tutorial? Pokażcie mi gdzie takie coś ma miejsce w Welcome Tour.
Opublikowano 2 lipca2 lip 1 minutę temu, Emtebe napisał(a):Wiecie w ogóle co to znaczy instrukcja obsługi lub tutorial? Pokażcie mi gdzie takie coś ma miejsce w Welcome Tour.Usprawiedliwiasz sobie jakos zakup tego gowna i chcesz udowodnic, ze wiekszosc ludzi sie myli?
Opublikowano 2 lipca2 lip Nie. Pytam na poważnie, gdzie tam są elementy instrukcji bądź tutoriala? Może za mało czasu z tym spędziłem i jeszcze tego nie odkryłem? A może czytam opinie osób nie mających pojęcia o czym piszą? Gówno, nie gówno, ale po co pisać brednie? Edytowane 2 lipca2 lip przez Emtebe
Opublikowano 2 lipca2 lip Typowy manual witualny, ktory za pomoca jakiegos barachla w postaci minigierek uczy i pokazuje co konsola potrafi. Ale gra tego nie da sie nazwac
Opublikowano 2 lipca2 lip 12 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Ale gra tego nie da sie nazwacChyba, że jesteś fanboyem Nintendo...
Opublikowano 2 lipca2 lip 11 minutes ago, PiPoLiNiO said:Chyba, że jesteś fanboyem Nintendo...Albo wyjebałeś pieniądze i teraz Ci głupio się przyznać
Opublikowano 2 lipca2 lip 4 minuty temu, messer88 napisał(a):Pierre też by kupił ale niestety nie ma w pudełku Nie no. Nawet ja mam pewne granice
Opublikowano 2 lipca2 lip Gracze tutaj wydawali pieniądze na gorsze gry typu Mindseye na premierę więc dajcie już spokój z Welcome Tour.
Opublikowano 2 lipca2 lip 40 minut temu, Czoperrr napisał(a):Mniejszy input lag na emulatorze na Steam Decku niż w NSO na Switch 2Steam boski deck i do tego z OLEDem
Opublikowano 2 lipca2 lip Autor Absolute cinema. Czuć w powietrzu, że nadciąga masakrator Edytowane 2 lipca2 lip przez GearsUp
Opublikowano 2 lipca2 lip Godzinę temu, Pierre Deck napisał(a):Typowy manual witualny, ktory za pomoca jakiegos barachla w postaci minigierek uczy i pokazuje co konsola potrafi.Ale gra tego nie da sie nazwacCzyli nic tutaj nie ma z instrukcji obsługi ani tutoriala.A który mądry nazywa to grą?40 minut temu, Homelander napisał(a):Albo wyjebałeś pieniądze i teraz Ci głupio się przyznaćCoś jak inwestycja w grę, z pudełkiem na którym była "żółta naklejka"? To dopiero była kopalnia beki i kompromitacji. Edytowane 2 lipca2 lip przez Emtebe
Opublikowano 2 lipca2 lip Autor Jeżeli to jest instrukcja to Nintendo udało się coś nieprawdopodobnego bo przy zakupie sprzętu zwykle rzucam okiem i odkładam a tutaj masterowałem i spędziłem kilka dobrych godzinek
Opublikowano 2 lipca2 lip 29 minutes ago, Emtebe said:Czyli nic tutaj nie ma z instrukcji obsługi ani tutoriala.A który mądry nazywa to grą?Coś jak inwestycja w grę, z pudełkiem na którym była "żółta naklejka"? To dopiero była kopalnia beki i kompromitacji.Już pisałem to wcześniej: Twoja kasa Twoja sprawa. Podoba Ci się? To jeszcze lepiej. Ale pisanie idiotyzmów typu: szkoda Ci 40 zł to ostre skretynienie. Podobnie jak bronienie tego czegoś.