Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
8 godzin temu, Pierre Deck napisał(a):

DS z palcem w dupie do wyprzedzenia. PS2 pewnie tez, jak zaczna pozbywac sie S1 ze sklepow za pol-darmo

no właśnie zaczynają

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 320,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Kolekcja Mortal Kombat na Switcha ma cenę o o 10 dolców większą niż w pozostałych wersjach, ale ma pełną grę na karcie. Mam nadzieję, że producenci będą częściej wybierać to rozwiązanie niż Game Key-cart

Opublikowano

Nintendowcy sie niezdrowo podniecają i tymi grami i sprzetem - gdzieś od czasów wii/ds. wcześniej to było nic w walce z dominacją Sony. A czasy Pegasusa to już za odległe.

Bo np takie przygody linka, cały świat jarał się ośmiobitowym linkiem, ale my na pegasusie tego nie znaliśmy. Z Pegasusa przeskoczyliśmy na PSXa i tutaj psx wygrał z Nintendo. Ceną i grami i nośnikiem CD i piratami. Ale ok to nie miała być historia, tylko jak potem wchodzę i czytam podniety 40letnich chłopów jak się spuszczają nad skaczącą małpą… to jestem w szoku.

PS mam switcha 2 jakby co i ogrywam po cichu hity ze switcha1

Opublikowano

Kup małpę to Tobie też tam trochę kropelek poleci w nachy, zobaczysz

Opublikowano

Jak wydadzą remaster Thrilla's Surfari (tam też gramy małpą ale na deskorolce) na Switcha2 to od razu zamówię konsolkę!

Opublikowano

Zapowiedziany został Virtua Fighter 5 REVO World Stage - na PS5 i XS 30 października, a na Switcha 2 soon

Opublikowano
58 minut temu, Bzduras napisał(a):

Kup małpę to Tobie też tam trochę kropelek poleci w nachy, zobaczysz

Obecnie gram w Mario rpg, wygląda jak Mario z plasteliny (czyli dobrze), expi się przyjemnie, ale bez przesady 10/10 to nie jest. Mam jeszcze 11 innych pudełek do przejścia…

Opublikowano
7 godzin temu, grzybiarz napisał(a):

Obecnie gram w Mario rpg, wygląda jak Mario z plasteliny (czyli dobrze), expi się przyjemnie, ale bez przesady 10/10 to nie jest. Mam jeszcze 11 innych pudełek do przejścia…

Mario RPG to akurat zadna rewelacja. Wiec nawet najwiekszy beton Nintendo tak by nie ocenil tej gry

Opublikowano
8 godzin temu, grzybiarz napisał(a):

No dobrze, ale małpa to jednak inna liga funu i zupełnie inny gatunek. Zagrasz kiedyś to zobaczysz dlaczego jakiś kurna małpiszon zawrócił starym koniom w głowach (podpowiedź: bo jest bardzo dobry i daje masę dobrej zabawy, pozdrawiam Mejma).

Opublikowano
8 godzin temu, grzybiarz napisał(a):

ale bez przesady 10/10 to nie jest

bo to się nie nastawiaj na nie wiadomo co z grami od N, owszem jest kilka świetnych jak BOTW, Odysejka czy np. Bayonetka 2 i inne ale dużo to są zwykłe gierki pompowane ocenami przez jehowych ;)

Opublikowano
9 godzin temu, grzybiarz napisał(a):

Tragiczny jest przecież ten Mario Rpg, ziew totalny, może w czasach debiutu oryginału robił wrażenie ale obecnie to mehh

Opublikowano

Gra, która wyszła w 96 i nie była robiona nawet przez Nintendo tylko przez Square nie jest teraz 10/10. Mild shock

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał(a):

No dobrze, ale małpa to jednak inna liga funu i zupełnie inny gatunek. Zagrasz kiedyś to zobaczysz dlaczego jakiś kurna małpiszon zawrócił starym koniom w głowac

Ok. Może niepotrzebnie pisałem o Mario rpg, bo wygląda jakbym porównywał do donkeya. Ja se po porostu ogrywam starocia na switchu2.

Opublikowano

No to co się prujesz do enjoyerów potężnej małpy? gigabeta

Opublikowano
54 minuty temu, messer88 napisał(a):

zwykłe gierki pompowane ocenami przez jehowych ;)

W Polsce ten trend widzę od czasów switcha. Na świecie chyba od czasów nesa, ale my nie mamy nadal gier po polsku i menusow w konsoli.

Opublikowano
8 minut temu, grzybiarz napisał(a):

Ok. Może niepotrzebnie pisałem o Mario rpg, bo wygląda jakbym porównywał do donkeya. Ja se po porostu ogrywam starocia na switchu2.

To kiedyś w końcu zaczniesz ogrywać gierki z S2, wtedy zobaczysz, że ta zbiotowa podnieta nie wzięła się znikąd - to miałem na myśli.

Opublikowano
  • Autor

Graficzka podsumowująca dosyć słaby Direct

image.png

i taka ciekawostka, pierwsza gra w 120fpsach

Opublikowano

https://youtu.be/TM6pwiNSKY8?si=czefSwdZUdXFi6fz

Opublikowano

No mnie pomału zaczyna irytować fakt, że aktualizacji do starych gier nie ma, a nowe gry nawet 2d trzymają roździelczość S1, albo chodza w 30 fpsacha, bo nikt nie ma Devkitów. Lekko pojebana akcja!

Opublikowano

Devkitów nie ma, bo masz Pan masz ogrywać exy nintendo za 3 bombki, a nie jakieś starocie czy nie daj Boże gierki third party.

Trochę przypomina mi to czasy GameCuba gdy Nintendo kładło lachę na studia zewnętrzne.

Opublikowano

Warto byo reklamować sprzęt ekranem 120hz, 1080p, DLSSem, G-Synciem, żeby teraz wszystkie firmy 3cie robiły dokładnie takie same wersje co S1 w 640p i 28 fpsach.

Opublikowano

Może i gry chodzą tak samo jak na S1, ale za to nie ma ich na karcie boomer

Opublikowano
9 minutes ago, jimmy said:

Może i gry chodzą tak samo jak na S1, ale za to nie ma ich na karcie boomer

Jak się ludzie oburzą i przestaną kupować to może wydawcy jednak zdecydują się na droższe nośniki by zmieścić całą grę ale cenę też wywindują do góry tak jak to było z N64 gdzie te same gry były o $20 droższe na N64 niż na PSX ze względu na koszty nośnika. No ale wtedy nie mieli wyboru, pewnie jakby mieli to też by były Key Cartridge :)

Opublikowano

Niestety się nie oburzą i będą dalej kupować i ceny też pójdą w górę i dalej będą kupować. Wydaje mi sie, ze klient Nintendo nie rozumie terminu " niezadowolenie ".