Opublikowano piątek o 15:152 dni 8 godzin temu, Pierre Deck napisał(a):DS z palcem w dupie do wyprzedzenia. PS2 pewnie tez, jak zaczna pozbywac sie S1 ze sklepow za pol-darmono właśnie zaczynają
Opublikowano piątek o 15:222 dni Kolekcja Mortal Kombat na Switcha ma cenę o o 10 dolców większą niż w pozostałych wersjach, ale ma pełną grę na karcie. Mam nadzieję, że producenci będą częściej wybierać to rozwiązanie niż Game Key-cart
Opublikowano piątek o 20:212 dni Nintendowcy sie niezdrowo podniecają i tymi grami i sprzetem - gdzieś od czasów wii/ds. wcześniej to było nic w walce z dominacją Sony. A czasy Pegasusa to już za odległe.Bo np takie przygody linka, cały świat jarał się ośmiobitowym linkiem, ale my na pegasusie tego nie znaliśmy. Z Pegasusa przeskoczyliśmy na PSXa i tutaj psx wygrał z Nintendo. Ceną i grami i nośnikiem CD i piratami. Ale ok to nie miała być historia, tylko jak potem wchodzę i czytam podniety 40letnich chłopów jak się spuszczają nad skaczącą małpą… to jestem w szoku.PS mam switcha 2 jakby co i ogrywam po cichu hity ze switcha1
Opublikowano piątek o 20:552 dni Kup małpę to Tobie też tam trochę kropelek poleci w nachy, zobaczysz
Opublikowano piątek o 21:132 dni Jak wydadzą remaster Thrilla's Surfari (tam też gramy małpą ale na deskorolce) na Switcha2 to od razu zamówię konsolkę!
Opublikowano piątek o 21:252 dni Zapowiedziany został Virtua Fighter 5 REVO World Stage - na PS5 i XS 30 października, a na Switcha 2 soon
Opublikowano piątek o 21:552 dni 58 minut temu, Bzduras napisał(a):Kup małpę to Tobie też tam trochę kropelek poleci w nachy, zobaczyszObecnie gram w Mario rpg, wygląda jak Mario z plasteliny (czyli dobrze), expi się przyjemnie, ale bez przesady 10/10 to nie jest. Mam jeszcze 11 innych pudełek do przejścia…
Opublikowano sobota o 05:402 dni 7 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Obecnie gram w Mario rpg, wygląda jak Mario z plasteliny (czyli dobrze), expi się przyjemnie, ale bez przesady 10/10 to nie jest. Mam jeszcze 11 innych pudełek do przejścia…Mario RPG to akurat zadna rewelacja. Wiec nawet najwiekszy beton Nintendo tak by nie ocenil tej gry
Opublikowano sobota o 06:262 dni 8 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Obecnie gram w Mario rpg, wygląda jak Mario z plasteliny (czyli dobrze), expi się przyjemnie, ale bez przesady 10/10 to nie jest. Mam jeszcze 11 innych pudełek do przejścia…No dobrze, ale małpa to jednak inna liga funu i zupełnie inny gatunek. Zagrasz kiedyś to zobaczysz dlaczego jakiś kurna małpiszon zawrócił starym koniom w głowach (podpowiedź: bo jest bardzo dobry i daje masę dobrej zabawy, pozdrawiam Mejma).
Opublikowano sobota o 06:422 dni 8 godzin temu, grzybiarz napisał(a):ale bez przesady 10/10 to nie jestbo to się nie nastawiaj na nie wiadomo co z grami od N, owszem jest kilka świetnych jak BOTW, Odysejka czy np. Bayonetka 2 i inne ale dużo to są zwykłe gierki pompowane ocenami przez jehowych
Opublikowano sobota o 07:252 dni 9 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Obecnie gram w Mario rpg, wygląda jak Mario z plasteliny (czyli dobrze), expi się przyjemnie, ale bez przesady 10/10 to nie jest. Mam jeszcze 11 innych pudełek do przejścia…Tragiczny jest przecież ten Mario Rpg, ziew totalny, może w czasach debiutu oryginału robił wrażenie ale obecnie to mehh
Opublikowano sobota o 07:332 dni Gra, która wyszła w 96 i nie była robiona nawet przez Nintendo tylko przez Square nie jest teraz 10/10. Mild shock
Opublikowano sobota o 07:362 dni Godzinę temu, Bzduras napisał(a):No dobrze, ale małpa to jednak inna liga funu i zupełnie inny gatunek. Zagrasz kiedyś to zobaczysz dlaczego jakiś kurna małpiszon zawrócił starym koniom w głowacOk. Może niepotrzebnie pisałem o Mario rpg, bo wygląda jakbym porównywał do donkeya. Ja se po porostu ogrywam starocia na switchu2.
Opublikowano sobota o 07:452 dni 54 minuty temu, messer88 napisał(a):zwykłe gierki pompowane ocenami przez jehowych W Polsce ten trend widzę od czasów switcha. Na świecie chyba od czasów nesa, ale my nie mamy nadal gier po polsku i menusow w konsoli.
Opublikowano sobota o 07:452 dni 8 minut temu, grzybiarz napisał(a):Ok. Może niepotrzebnie pisałem o Mario rpg, bo wygląda jakbym porównywał do donkeya. Ja se po porostu ogrywam starocia na switchu2.To kiedyś w końcu zaczniesz ogrywać gierki z S2, wtedy zobaczysz, że ta zbiotowa podnieta nie wzięła się znikąd - to miałem na myśli.
Opublikowano sobota o 10:232 dni Autor Graficzka podsumowująca dosyć słaby Directi taka ciekawostka, pierwsza gra w 120fpsach
Opublikowano sobota o 19:461 dzień No mnie pomału zaczyna irytować fakt, że aktualizacji do starych gier nie ma, a nowe gry nawet 2d trzymają roździelczość S1, albo chodza w 30 fpsacha, bo nikt nie ma Devkitów. Lekko pojebana akcja!
Opublikowano sobota o 20:221 dzień Devkitów nie ma, bo masz Pan masz ogrywać exy nintendo za 3 bombki, a nie jakieś starocie czy nie daj Boże gierki third party. Trochę przypomina mi to czasy GameCuba gdy Nintendo kładło lachę na studia zewnętrzne.
Opublikowano sobota o 20:351 dzień Warto byo reklamować sprzęt ekranem 120hz, 1080p, DLSSem, G-Synciem, żeby teraz wszystkie firmy 3cie robiły dokładnie takie same wersje co S1 w 640p i 28 fpsach.
Opublikowano sobota o 20:441 dzień Może i gry chodzą tak samo jak na S1, ale za to nie ma ich na karcie
Opublikowano sobota o 20:541 dzień 9 minutes ago, jimmy said:Może i gry chodzą tak samo jak na S1, ale za to nie ma ich na karcie Jak się ludzie oburzą i przestaną kupować to może wydawcy jednak zdecydują się na droższe nośniki by zmieścić całą grę ale cenę też wywindują do góry tak jak to było z N64 gdzie te same gry były o $20 droższe na N64 niż na PSX ze względu na koszty nośnika. No ale wtedy nie mieli wyboru, pewnie jakby mieli to też by były Key Cartridge :)
Opublikowano sobota o 21:081 dzień Niestety się nie oburzą i będą dalej kupować i ceny też pójdą w górę i dalej będą kupować. Wydaje mi sie, ze klient Nintendo nie rozumie terminu " niezadowolenie ".