Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 339,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Nareszcie jakaś dobra informacja. Najbardziej cieszy kolejny cios dla@GearsUp czyli znaczek PL na pudłach )

Opublikowano
7 minutes ago, jimmy said:

Nareszcie jakaś dobra informacja. Najbardziej cieszy kolejny cios dla@GearsUp czyli znaczek PL na pudłach )

I wielki napis: "kluczkarta"

Opublikowano
  • Autor
21 minut temu, jimmy napisał(a):

Chcesz mi powiedzieć, że moja kolekcja gier Nintendo bez znaczka PL zyska przez to na wartości? Wspaniała informacja )

Opublikowano
14 minutes ago, Pierre Deck said:

ja bym chcial, by spolszczyli tez nazwe na Nintendo Pstryk 2
tak jakos przyjemnie swojsko by sie czlowiek czul wtedy

Znając polskich tłumaczy to pewnie będzie Szklany Przełącznik albo inny Wirujący Kontroler. To ostatnie by nawet pasowało

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Pierre Deck napisał(a):

ale to konsola ma miec j. polski, a nie wszystkie pudelka

Nie zabijaj mu nadziei. A tak na serio jeżeli chcą też tłumaczyć gry po tym co mówi Pisarski to w pudełka też mogą zacząć ingerować, jest to wielce prawdopodobne imo bo zapewne powstanie jakiś polski oddział

Opublikowano
17 minut temu, GearsUp napisał(a):

Chcesz mi powiedzieć, że moja kolekcja gier Nintendo bez znaczka PL zyska przez to na wartości? Wspaniała informacja )

tak, szczególnie kluczkarty, kolekcjonerzy bardzo je lubią :)

Opublikowano
  • Autor

Czyli w skrócie Nintendo przejmuje kraj plejstejszon

1 minutę temu, jimmy napisał(a):

tak, szczególnie kluczkarty, kolekcjonerzy bardzo je lubią :)

Kluczkarty > znaczki PL na grach plejki

playstation_5_prawidlowe_uruchamianie_gi

Opublikowano
  • Autor

Bojkotowanie Key Cardów w internetach przez poważnych kolekcjonerów i osób, którzy w ogóle nie kupują fizyków nie przestaje bawić.

Opublikowano

Ciekawe czy jakieś już wydane gry dostaną polskie wersje. Takie tytuły jak Mario Party Jamboree to powinien być mus, niezależnie czy jest tam 5 czy 50 słów po angielsku. A i Zeldy też godnie by się prezentowały. Tak czy siak super, piekło zamarzło.

Opublikowano

Smutna wiadomość z tym tłumaczeniem.

Opublikowano
36 minut temu, jimmy napisał(a):

Ciekawe czy jakieś już wydane gry dostaną polskie wersje. Takie tytuły jak Mario Party Jamboree to powinien być mus, niezależnie czy jest tam 5 czy 50 słów po angielsku. A i Zeldy też godnie by się prezentowały. Tak czy siak super, piekło zamarzło.

Doom na bank. Bo ma w plikach gry j.polski. nie wiem jak z Burnoiut Paradise, ale chyba tez mial boberka w plikach gry

Opublikowano
9 minut temu, funditto napisał(a):

Cywilizacja VI też miała polski w plikach, ciekawe jak VII

7 ma polski bo ostatnio kupiłem na s1i zupdatowalem do wersji s2

Opublikowano

"Metroid Prime 4" po polsku? Jestem na tak :) Z czasem pewnie wcześniej wydane gry też dostaną jakiegoś patcha z wersją PL. A tak z ciekawości - czy po zalogowaniu się na swoje konto w Switchu 2 wczytują się informacje o grach ogrywanych na Switch 1? Tytuł, ilość spędzonego czasu, itp., czy też wszystko się "zeruje" i nie jest to widoczne?

Opublikowano
  • Autor
39 minut temu, MacLeSkr napisał(a):

"Metroid Prime 4" po polsku? Jestem na tak :) Z czasem pewnie wcześniej wydane gry też dostaną jakiegoś patcha z wersją PL. A tak z ciekawości - czy po zalogowaniu się na swoje konto w Switchu 2 wczytują się informacje o grach ogrywanych na Switch 1? Tytuł, ilość spędzonego czasu, itp., czy też wszystko się "zeruje" i nie jest to widoczne?

U mnie po transferze się nie zerowało

Opublikowano

Cronos, Outlaws, Elden, ciekawe co będzie najbardziej bekowe na tym sprzęcie. BL4 też może być ostrym zawodnikiem.

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, messer88 napisał(a):

Cronos, Outlaws, Elden, ciekawe co będzie najbardziej bekowe na tym sprzęcie. BL4 też może być ostrym zawodnikiem.

Ludzie grali w W3 na S1 więc wątpię czy z tymi grami będzie większa beka, klatkarz leciał do 20-28 w Novigradzie. W ToTK przy używaniu ultrahanda też były okolice 25 fps i się grało. Jeżeli chodzi o gaficzkę to raczej nic nie pokona poksów a sprzedają się w milionach.

Opublikowano

Potwierdzam uzytkownicy Switcha to fani Sadomaso, sam nabilem z 300h w BL3, pewnie 4 tez wleci na premiereD