Opublikowano 7 godzin temu7 godz. https://www.youtube.com/watch?v=MKhB4kPnS0wpoodbno ma byc j.polski w nintendo do konca roku Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Nareszcie jakaś dobra informacja. Najbardziej cieszy kolejny cios dla@GearsUp czyli znaczek PL na pudłach
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 7 minutes ago, jimmy said:Nareszcie jakaś dobra informacja. Najbardziej cieszy kolejny cios dla@GearsUp czyli znaczek PL na pudłach I wielki napis: "kluczkarta"
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. ja bym chcial, by spolszczyli tez nazwe na Nintendo Pstryk 2tak jakos przyjemnie swojsko by sie czlowiek czul wtedy
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor 21 minut temu, jimmy napisał(a):Nareszcie jakaś dobra informacja. Najbardziej cieszy kolejny cios dla@GearsUp czyli znaczek PL na pudłach Chcesz mi powiedzieć, że moja kolekcja gier Nintendo bez znaczka PL zyska przez to na wartości? Wspaniała informacja
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 14 minutes ago, Pierre Deck said:ja bym chcial, by spolszczyli tez nazwe na Nintendo Pstryk 2tak jakos przyjemnie swojsko by sie czlowiek czul wtedyZnając polskich tłumaczy to pewnie będzie Szklany Przełącznik albo inny Wirujący Kontroler. To ostatnie by nawet pasowało
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor Teraz, Pierre Deck napisał(a):ale to konsola ma miec j. polski, a nie wszystkie pudelkaNie zabijaj mu nadziei. A tak na serio jeżeli chcą też tłumaczyć gry po tym co mówi Pisarski to w pudełka też mogą zacząć ingerować, jest to wielce prawdopodobne imo bo zapewne powstanie jakiś polski oddział
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 17 minut temu, GearsUp napisał(a):Chcesz mi powiedzieć, że moja kolekcja gier Nintendo bez znaczka PL zyska przez to na wartości? Wspaniała informacja tak, szczególnie kluczkarty, kolekcjonerzy bardzo je lubią :)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor Czyli w skrócie Nintendo przejmuje kraj plejstejszon1 minutę temu, jimmy napisał(a):tak, szczególnie kluczkarty, kolekcjonerzy bardzo je lubią :)Kluczkarty > znaczki PL na grach plejki
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 7 minut temu, GearsUp napisał(a):Kluczkarty > znaczki PL na grach plejkiAle fikoł
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor Bojkotowanie Key Cardów w internetach przez poważnych kolekcjonerów i osób, którzy w ogóle nie kupują fizyków nie przestaje bawić.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ciekawe czy jakieś już wydane gry dostaną polskie wersje. Takie tytuły jak Mario Party Jamboree to powinien być mus, niezależnie czy jest tam 5 czy 50 słów po angielsku. A i Zeldy też godnie by się prezentowały. Tak czy siak super, piekło zamarzło.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 36 minut temu, jimmy napisał(a):Ciekawe czy jakieś już wydane gry dostaną polskie wersje. Takie tytuły jak Mario Party Jamboree to powinien być mus, niezależnie czy jest tam 5 czy 50 słów po angielsku. A i Zeldy też godnie by się prezentowały. Tak czy siak super, piekło zamarzło.Doom na bank. Bo ma w plikach gry j.polski. nie wiem jak z Burnoiut Paradise, ale chyba tez mial boberka w plikach gry
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 9 minut temu, funditto napisał(a):Cywilizacja VI też miała polski w plikach, ciekawe jak VII7 ma polski bo ostatnio kupiłem na s1i zupdatowalem do wersji s2
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. "Metroid Prime 4" po polsku? Jestem na tak :) Z czasem pewnie wcześniej wydane gry też dostaną jakiegoś patcha z wersją PL. A tak z ciekawości - czy po zalogowaniu się na swoje konto w Switchu 2 wczytują się informacje o grach ogrywanych na Switch 1? Tytuł, ilość spędzonego czasu, itp., czy też wszystko się "zeruje" i nie jest to widoczne?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 39 minut temu, MacLeSkr napisał(a):"Metroid Prime 4" po polsku? Jestem na tak :) Z czasem pewnie wcześniej wydane gry też dostaną jakiegoś patcha z wersją PL. A tak z ciekawości - czy po zalogowaniu się na swoje konto w Switchu 2 wczytują się informacje o grach ogrywanych na Switch 1? Tytuł, ilość spędzonego czasu, itp., czy też wszystko się "zeruje" i nie jest to widoczne?U mnie po transferze się nie zerowało
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Cronos też Game Key Card. Kurde mogliby już sprzedawać te gry 50 zł drożej ale dać całość na cartridge.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Cronos, Outlaws, Elden, ciekawe co będzie najbardziej bekowe na tym sprzęcie. BL4 też może być ostrym zawodnikiem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 10 minut temu, messer88 napisał(a):Cronos, Outlaws, Elden, ciekawe co będzie najbardziej bekowe na tym sprzęcie. BL4 też może być ostrym zawodnikiem.Ludzie grali w W3 na S1 więc wątpię czy z tymi grami będzie większa beka, klatkarz leciał do 20-28 w Novigradzie. W ToTK przy używaniu ultrahanda też były okolice 25 fps i się grało. Jeżeli chodzi o gaficzkę to raczej nic nie pokona poksów a sprzedają się w milionach.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Potwierdzam uzytkownicy Switcha to fani Sadomaso, sam nabilem z 300h w BL3, pewnie 4 tez wleci na premiere