Opublikowano 26 sierpnia 20251 r 10 hours ago, Basior said:Pytanie na ile to celowe jest. Serio nie da się więcej wyprodukować? O co chodzi tak właściwieOczywiście że celowe, przecież to Nintendo. Wymyśl najbardziej logiczne rozwiązanie danego problemu (więcej devkitów przed premierą żeby czymś zapełnić kalendarz wydawniczy) i spodziewaj się że oni zrobią dokładnie na odwrót.
Opublikowano 26 sierpnia 20251 r Mi podoba się zagrywka z podwyżka ceny switch1 w USA bez podwyżki ceny switcha2 w USA przez co obecnie różnica w cenie to 50 dolców xdddd
Opublikowano 26 sierpnia 20251 r W dniu 21.08.2025 o 18:39, messer88 napisał(a):Cronos, Outlaws, Elden, ciekawe co będzie najbardziej bekowe na tym sprzęcie. BL4 też może być ostrym zawodnikiem.Szkoda, że nie ma MGS Delta xD.
Opublikowano 26 sierpnia 20251 r 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Szkoda, że nie ma MGS Delta xD.Starfield jak plotki się potwierdzą to też będzie mocny kandydat xddd
Opublikowano 26 sierpnia 20251 r Grupka zapaleńców z ich lossless scaling wyjaśniła multimiliardowe korpo z ich dlss i innymi cudami. Wybornie
Opublikowano 27 sierpnia 20251 r 11 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Szkoda, że nie ma MGS Delta xD.wczoraj sobie akurat odpaliłem outlaws na PS5 i patrząc jak to wygląda/działa xd to na s2 będzie coś wybitnego, najlepsza wersja. jeszcze KCD2 poproszę portować żeby się pośmiać.
Opublikowano 27 sierpnia 20251 r Teraz, messer88 napisał(a):wczoraj sobie akurat odpaliłem outlaws na PS5 i patrząc jak to wygląda/działa xd to na s2 będzie coś wybitnego, najlepsza wersja.Oczywiście, że najlepsza, przecież DLSS ukryje artefakty i kontrast będzie lepszy. Jakoś tak to leciało, nie mam pamięci do głupiego pierdolenia
Opublikowano 27 sierpnia 20251 r Autor 34 minuty temu, messer88 napisał(a):wczoraj sobie akurat odpaliłem outlaws na PS5 i patrząc jak to wygląda/działa xdCzemu na bazowej PS5 a nie konsoli profesjonalnej, tam na pewno działałoby lepiej. A nie czekaj xD Edytowane 27 sierpnia 20251 r przez GearsUp
Opublikowano 27 sierpnia 20251 r Czyżby na pro podobnie jak Jedi Survivor gra działa gorzej niż na amatorze? XD
Opublikowano 27 sierpnia 20251 r 13 godzin temu, Daffy napisał(a):Mi podoba się zagrywka z podwyżka ceny switch1 w USA bez podwyżki ceny switcha2 w USA przez co obecnie różnica w cenie to 50 dolców xddddW branży technicznej / przemysłowej to akurat normalna sprawa. Wychodzi nowy produkt i pod niego są przezbrajanie maszyny, budowane linie itp. Z roku na rok starszy produkt jest coraz droższy w produkcji, więc producent odbija sobie to zwiększając cenę, a dodatkowo chce zachęcić potencjalnych nabywców już na nowy produkt, bo wydaje krocie na marketing i sieć sprzedaży.
Opublikowano 27 sierpnia 20251 r 9 minutes ago, Manor said:W branży technicznej / przemysłowej to akurat normalna sprawa. Wychodzi nowy produkt i pod niego są przezbrajanie maszyny, budowane linie itp. Z roku na rok starszy produkt jest coraz droższy w produkcji, więc producent odbija sobie to zwiększając cenę, a dodatkowo chce zachęcić potencjalnych nabywców już na nowy produkt, bo wydaje krocie na marketing i sieć sprzedaży.Yo, mam szalony pomysł. A co gdyby tak producent konsoli zachęcał klientów... grami?Hmm? Nie? Ok...
Opublikowano 27 sierpnia 20251 r Autor Wszystko drożeje, stare konsole, gry. Tanieją tylko używki dla januszerii
Opublikowano 27 sierpnia 20251 r 39 minut temu, Homelander napisał(a):Yo, mam szalony pomysł. A co gdyby tak producent konsoli zachęcał klientów... grami?Hmm? Nie? Ok...Może tym i tym. W każdym razie z mojego doświadczenia wynika że nikt nie chce sprzedawać starego produktu, jeśli nowy przyniesie większe zyski / szybciej zwróci poniesione koszty. Ryzyko jest takie że jeśli stary produkt był lepszy, a producent ciśnie sprzedaż nowego, to klient odejdzie do konkurencji. Dobry sprzedawca zrobi rachunek zysków i strat. Kwestia czy potencjalny nabywca konsol Nintendo faktycznie ma gdzie odejść. Ja postrzegam Nintendo jednak jako pewną rynkową nisze. Chciałem kupić konkretnie switcha 2, a nie "cokolwiek" na czym można grać przenośnie w stare i nowe gry.
Opublikowano 27 sierpnia 20251 r 13 godzin temu, Homelander napisał(a):Grupka zapaleńców z ich lossless scaling wyjaśniła multimiliardowe korpo z ich dlss i innymi cudami. Wybornie Do tego dodajmy że to działało tylko pod Windowsem ale"randomowa"babka odezwała się do twórców że jebnie wersję na Linuxa for free i się zgodzili więc jebla w o ile dobrze wyczytałem niecałe dwa tygodnie. A inny przypadkowy ziomeczek za darmo zrobił plugin a pod decka żeby nie trzeba było się gimnastykować z instalacją. Bez wsparcia korpo z miliardami i armii devów. Można? Można tylko trzeba nie być pazernym chujem.A teraz wyobraźmy sobie taką sytuację ale w wersji Nintendo. Przecież jakby te żetżety (żółte żydy)zrobili Mario scaler a ktoś by chcial/zrobił port na pc to prawnicy Nintendo ujeżdżając bojowe kajiu by mu rodzinne miasto z ziemią zrównali.
Opublikowano 27 sierpnia 20251 r Autor 4 minuty temu, kudlaty88 napisał(a): Przecież jakby te żetżety (żółte żydy)Deckowy plugin z motywem w barwach biały/niebieski/czerwoy już ściągnięty?
Opublikowano 27 sierpnia 20251 r 12 minut temu, GearsUp napisał(a):Deckowy plugin z motywem w barwach biały/niebieski/czerwoy już ściągnięty?Wiem do czego pijesz ale ci nie wyjdzie,biało czerwony jak już xdA kiedy nintendo i za ile kasy da opcje zmiany motywu albo więcej kolorków tła?
Opublikowano 27 sierpnia 20251 r Autor Na szczęście nie jestem komputerkowcem żeby siedzieć przed tapetą i się wpatrywać w ikonki i tło zamiast grać
Opublikowano 27 sierpnia 20251 r 3 minuty temu, kudlaty88 napisał(a):Wiem do czego pijesz ale ci nie wyjdzie,biało czerwony jak już xdA kiedy nintendo i za ile kasy da opcje zmiany motywu albo więcej kolorków tła?
Opublikowano 27 sierpnia 20251 r Autor Dzisiaj większe poruszenie w temacie i poddenerwowanie na całym forum a to zazwyczaj oznacza jedno i tym razem nie jest inaczej - na ramieniu już czuć oddech kolejnego sztosa Nintendo
Opublikowano 27 sierpnia 20251 r Po płatnej instrukcji obsługi,wózkach inwalidzkich bez zawartości i podbiciu rozdzielczości tylko w dlc do Mario Party liczę że tym razem dowiozą!!!!!!
Opublikowano 27 sierpnia 20251 r Autor Jest recka. Kolejna perełka na potężnym Switch 2Nintendo LifeReview: Kirby And The Forgotten Land - Nintendo Switch 2...Once more, with gear-mouth feeling!
Opublikowano 27 sierpnia 20251 r Dlc z patchem za 80zl wpada day one i w czwartek wracam do tej świetnej pozycji