Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Gdzie te czasy jak się grało na PSX w Gran Turismo na guzikach X i kwadrat? Nikt nie widział nawet co to trigger. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Emtebe
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 5 minut temu, GearsUp napisał(a):Nikt ci nie zabrania grać na takim kontrolerze na Switchu 2. Sam takiego mam razem z adapterem bo dodawali do kolekcjonerki Smash Brosa.Ja wiem że się da, tylko jednego bumpera brakuje i przez to nie we wszystko idzie zagrać.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 2 minuty temu, Mari4n napisał(a):Ja wiem że się da, tylko jednego bumpera brakuje i przez to nie we wszystko idzie zagrać.No widzisz też mogę napisać, że taki Dualsense nie ma back buttonów jak Pro Controller 2 i nie da się grać w gry z dużą ilością przycisków.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 12 minut temu, Emtebe napisał(a):Gdzie te czasy jak się grało na PSX w Gran Turismo na guzikach X i kwadrat? Nikt nie widział nawet co to trigger.W tym samym miejscu, w którym są czasy przemierzania świata na osiołkach i gdy nikt nawet nie wiedział co to jest samochód - w przeszłości.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor Cała branża poza Nintendo sto lat za murzynami skoro w standardowej wersji pada nikt nie potrafił dodać tylnych przycisków. SIECZKA TOTALNAJak to szło? Kto stoi w miejscu ten się cofa ®
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Żadna gra Nintendo tych przycisków nie wykorzystuje do dodatkowych funkcji.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 1 minutę temu, Ukukuki napisał(a):Żadna gra Nintendo tych przycisków nie wykorzystuje do dodatkowych funkcji.Każda je wykorzystuje bo można podmieniać je w UI i przez to sam sobie wybierasz gdzie ci wygodniej, czy z tyłu czy z przodu. WIZJONERZY
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 1 minutę temu, Emtebe napisał(a):Ani razu z tych guzików nie skorzystałem. Nie wiem na co mi one.Nintendo Switch Pro Controllers with back buttons (such as the Switch 2 controller or 3rd-party models) allow remapping to any button, enhancing games like Mario Kart 8 Deluxe (drift/brake), The Legend of Zelda: TOTK (item switching), and Splatoon 3 (aiming/jumping). They are widely used for shooters and action games to keep thumbs on the sticks. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez GearsUp
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W sensie mówisz o remapowalnych przyciskach z tyłu kontrolerów? Ten patent, który po dwóch latach od wydaniu Elite Controllera dla kloca Nintendo sobie skopiowało?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie ma sensu pisac chlopaki. Kazdy minus i zacofanie u Nintendo to plus w oczach obroncow marki. Szkoda czasu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 13 minut temu, Ukukuki napisał(a):Steam Deck ma 4! Jebani wizjonerzy.xDI to nawet nie są zwykłe przyciski, które można jedynie zmapować na inne przyciski. Steam Input gra w innej lidze niż wszystkie pozostałe kontrolery na każdej platformie :)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 57 minut temu, GearsUp napisał(a):Cała branża poza Nintendo sto lat za murzynami skoro w standardowej wersji pada nikt nie potrafił dodać tylnych przycisków. SIECZKA TOTALNA
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Panowie, zbiera tu ktoś może osoby do ekipy rodzinnego abonamentu NSO + Expansion Pack? Badam temat, czy gdybym kupił to cudo, to byłaby opcja przycebulenia na lepszym abo z ludźmi z forum. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Masamune
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pro Controller jest w pudelku ze Switchem czy trzeba go dokupić osobno?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Steam controller mial dwa w standardzie. Steam decka nie da sie kupic bez takich.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Teraz, Bzduras napisał(a):Pro Controller jest w pudelku ze Switchem?Ta sama półka cenowa co kontroler Xboxa i Dualsense. Jak widać niektórzy mogą się bardziej przyłożyć do swojej pracy od innych.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. To jest pytanie, w którym dostępne odpowiedzi to "tak, Pro Controller jest w pudełku z konsolą" lub "nie, trzeba go dokupić osobno".
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Teraz, Bzduras napisał(a):To jest pytanie, w którym dostępne odpowiedzi to "tak, Pro Controller jest w pudełku z konsolą" lub "nie, trzeba go dokupić osobno".Akurat w pudełku Switcha jest najwięcej dodatkowych akcesoriów ze wszystkich konsolet na rynku.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dobrze, nie umiesz odpowiedzieć więc ja to zrobię za ciebie: nie, nie ma Pro Controllera w pudełku z konsolą, trzeba go dokupić osobno żeby cieszyć się tym przełomowym rozwiązaniem wprowadzonym dwa lata po konkurencji (i to w okrojonej o dwa guziory wersji). Wniosek z tego taki, że Nintendo nie jest w tej materii przed kimkolwiek.Obracać kota ogonem to też trzeba umieć.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wodociągi kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.