Opublikowano piątek o 09:093 dni 16 hours ago, Boomcio said:Wiem, bo ja tak zrobię.Trochę wbrew sobie :)Abstrahując od samej gry (którą wbrew marudom lubiłem i scalakowałem dawno temu), po popisie ze Skyrimem uważałbym na porty staroci Bethesdy. Tym bardziej kiedy Redzi czy Ubisoft wydali na Switcha 2 naprawdę udane technicznie i w pełni grywalne wersje swoich gier AAA, więc jest w co grać.
Opublikowano piątek o 09:133 dni 21 godzin temu, Mustang napisał(a):Natomiast ciekaw jestem, czy w praktyce te „fizyczne” kody nie będą w sklepach sprzedawane taniej niż wersja digital ze sklepiku Nintendo.oczywiście że bedą latać taniej kody.
Opublikowano piątek o 11:083 dni Panowie, za tydzien kupuje Cyberpunka i musze przycebulic tyle ile maksymalnie sie da. Gdzie kupie najtaniej? Wiem ze chodzil za grosze niedawno
Opublikowano piątek o 13:193 dni Nintendo of Europe SECyberpunk 2077: Ultimate EditionBecome a legendary cyberpunk in Night City.
Opublikowano piątek o 16:343 dni Nintendo EverythingBall x Pit Nintendo Switch physical release in the cardsAnnounced today, Ball x Pit is receiving a physical release on Nintendo Switch. The game heads to retail on May 29, 2026. Each copy includes some goodies. Buyers will be given six collectible cards an
Opublikowano sobota o 08:362 dni Polecam demo Darwin's Paradox, bekowa skradanka 2,5d nawiązująca do uniwersum mgs xdDrugi powód dlaczego polecam to by zobaczyć na własne oczy rozdzielczość, przenośnie to chyba działa w 99p, w docku w 199p ale przynajmniej w miarę stabilne 30fps
Opublikowano sobota o 09:562 dni 20 hours ago, Rash said:Nintendo of Europe SECyberpunk 2077: Ultimate EditionBecome a legendary cyberpunk in Night City.Dzieki!
Opublikowano sobota o 11:052 dni Darwin w ogóle miał być na Switcha 1, ale coś nie szło i przesunęli na Switcha 2 jakiś czas temu. No cóż, jednak nie każde małe francuskie studio ludzi opuszczających duże korpo jest mistrzem optymalizacji.
Opublikowano wczoraj o 10:14 1 dzień Mam problem z rozlaczajacym sie padem 8bitdo pro 2, ale tylko chwile po przypisaniu do niego gracza - jak jestem w grze to nic nie rozlacza. Natomiast jak np w mario kart world wyjde do menu i znowu wlacze tryb online i pojawi sie ten ekran z przypisaniem gracza do pada, to wtedy musze go kilka razy wlaczac i przypisywac az zaskoczy. Bateria naladowana na 100%, pad z najnowszym fw i jeszcze pod koniec zeszlego roku wszystko dzialalo jak na switchu 1. Ktos tak mial, czy wszyscy graja na pro controller 2?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Panowie mam pytanie co do Skyrima na Switcha 2. Mam oryginalnego i nie wiem czy w niego grac czy kupic ostatnia edycje specjalnie pod Switcha 2 bo czytalem mieszane recenzje. Ktos sie wypowie?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja bym w ogóle skupił się na innych tytułach na Switchu, na przykład Cyberpunk lub nowy Asasyn z gier nie-Nintendo.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Cyberpunka kupuje ale chce tez Skyrima. Mam podstawke ze S1 ale gierka dostala upgrade do S2 i nie wiem czy kupic wersje dedykowana dla S2 czy grac w wersje ze S1 ktora juz mam
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Sławetny input lag nie jest po patchu specjalnie odmienny od tego na Switch 1. Jakieś większe bugi poprawiono podobno, i framerate otwarto (głównie zauważalne w pomieszczeniach, nie każdemu w sumie się to spodoba względem blokady na 30). Ludzie lubią jęczeć, że chcieli lepiej, ale bez przesady, gra na ten moment nie ma specjalnie wad względem wersji S1, a różnica w wyglądzie jest spora.Nie każdemu te wybory pasują (względem np. obniżenia nieco grafiki i klatkażu bliższego częściej 60), ale nie ma teraz specjalnie powodu, by grać w wersję S1.