Opublikowano wtorek o 09:372 dni W dniu 1.03.2026 o 14:23, Daffy napisał(a):Śliczny jest requiem na switchu2 ale nie wierzcie w brednie że to prawie zawsze trzyma 60fps. W docku jest lepiej ale przenośnie dość regularnie gierka ma spadki.To prawda, graficznie jest niesamowity, ale framerate to zazwyczaj żart a miejscami to żart i to taki niesmaczny
Opublikowano wtorek o 14:221 dzień Autor Kurde dopiero co włączyłem Indie Directa a to już koniec xD Przewinąłem i chyba nic nie było, ten Rotwood jedynie ciekawy
Opublikowano wtorek o 14:231 dzień Dobre zapowiedzi dla fanów.Denshattack czy Mixtape to jedne z bardziej oczekiwanych indyków, mają datę.Blue Prince wiadomo, najlepsza gra 2025 i się czekało na wersję na Switcha.Minishoot super gierka i nikt o nie nie mówił na pececie, a jest idealna na Switcha, lepsza zeldówka-metroidówka na małą skalę niż to co robi Nintendo.Pozostałe może będą w miarę fajne, dość sporo demek.
Opublikowano wtorek o 16:061 dzień Minishot adventure polecam, dawno temu ograłem na decku i to przefajna (choć mogła byc dłuższa) Zelda 2d twin stick shooter
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Mediaexpert.plNINTENDO SWITCH The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom...NINTENDO SWITCH The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Gra ⭐ w Media Expert! ➤ Gatunek: Akcja, Nośnik: Kartridż | Cena i opinii w Media Expert139zl za zelde w ME
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 godziny temu, Pierre Deck napisał(a):Mediaexpert.plNINTENDO SWITCH The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom...NINTENDO SWITCH The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Gra ⭐ w Media Expert! ➤ Gatunek: Akcja, Nośnik: Kartridż | Cena i opinii w Media Expert139zl za zelde w MEWrzucałem to w promocje w pchlim targu ale zaraz potem usunąłem, nie da się dodać do koszyka, znalazło mi tylko jeden sklep w Warszawie gdzie była sztuka wystawowa. Także albo to jakaś ściema, albo momentalnie ludzie wykupili.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autentyczna promka, kumpel wczoraj kupił, było kilka kopii na miejscu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, Manor napisał(a):Wrzucałem to w promocje w pchlim targu ale zaraz potem usunąłem, nie da się dodać do koszyka, znalazło mi tylko jeden sklep w Warszawie gdzie była sztuka wystawowa. Także albo to jakaś ściema, albo momentalnie ludzie wykupili.mnie udało się kupić w tej cenie z darmową wysyłką ze sklepu