Opublikowano 3 marca3 mar W dniu 1.03.2026 o 14:23, Daffy napisał(a):Śliczny jest requiem na switchu2 ale nie wierzcie w brednie że to prawie zawsze trzyma 60fps. W docku jest lepiej ale przenośnie dość regularnie gierka ma spadki.To prawda, graficznie jest niesamowity, ale framerate to zazwyczaj żart a miejscami to żart i to taki niesmaczny
Opublikowano 3 marca3 mar Autor Kurde dopiero co włączyłem Indie Directa a to już koniec xD Przewinąłem i chyba nic nie było, ten Rotwood jedynie ciekawy
Opublikowano 3 marca3 mar Dobre zapowiedzi dla fanów.Denshattack czy Mixtape to jedne z bardziej oczekiwanych indyków, mają datę.Blue Prince wiadomo, najlepsza gra 2025 i się czekało na wersję na Switcha.Minishoot super gierka i nikt o nie nie mówił na pececie, a jest idealna na Switcha, lepsza zeldówka-metroidówka na małą skalę niż to co robi Nintendo.Pozostałe może będą w miarę fajne, dość sporo demek.
Opublikowano 3 marca3 mar Minishot adventure polecam, dawno temu ograłem na decku i to przefajna (choć mogła byc dłuższa) Zelda 2d twin stick shooter
Opublikowano 5 marca5 mar Mediaexpert.plNINTENDO SWITCH The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom...NINTENDO SWITCH The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Gra ⭐ w Media Expert! ➤ Gatunek: Akcja, Nośnik: Kartridż | Cena i opinii w Media Expert139zl za zelde w ME
Opublikowano 5 marca5 mar 2 godziny temu, Pierre Deck napisał(a):Mediaexpert.plNINTENDO SWITCH The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom...NINTENDO SWITCH The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Gra ⭐ w Media Expert! ➤ Gatunek: Akcja, Nośnik: Kartridż | Cena i opinii w Media Expert139zl za zelde w MEWrzucałem to w promocje w pchlim targu ale zaraz potem usunąłem, nie da się dodać do koszyka, znalazło mi tylko jeden sklep w Warszawie gdzie była sztuka wystawowa. Także albo to jakaś ściema, albo momentalnie ludzie wykupili.
Opublikowano 5 marca5 mar 2 godziny temu, Manor napisał(a):Wrzucałem to w promocje w pchlim targu ale zaraz potem usunąłem, nie da się dodać do koszyka, znalazło mi tylko jeden sklep w Warszawie gdzie była sztuka wystawowa. Także albo to jakaś ściema, albo momentalnie ludzie wykupili.mnie udało się kupić w tej cenie z darmową wysyłką ze sklepu
Opublikowano niedziela o 08:494 dni W dniu 3.03.2026 o 15:23, ogqozo napisał(a):DenshattackI demo jest. Zagrałem i kurde dobre to jest. Taki trochę tony hawk ale jestes pociągiem.
Opublikowano niedziela o 09:284 dni Och, to wygląda na przezajebistą grę, hype był uzasadniony. Paru rzeczy nie rozumiem w sumie lol (jak się konkretnie robi perfect drift?), ale kurde latami nie było tak miodnej arcade'ówki. Zobaczymy przy premierze jaką publikę to zgarnie.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Z "przecieku" (w sumie z numerów) wynika, że Mario Kart World był pierwszą grą, której przypisano nr developerski na Switcha 2. Kirby Air Riders i Bananza były następne, co pewnie nie dziwi - wiemy z wywiadów, że gry powstawały od dawna, i były przeniesione na Switcha 2 na wczesnym etapie planowania konsoli.Również Pokemony WiWa należą do najwcześniej potwierdzonych gier na Switcha 2, mimo że wyjdą dopiero w 2027 roku. Pokopia pojawiła się trochę później.Fast Fusion, Age of Imprisonment czy Yakuza 0 zostały wpisane znacznie później, niż wiele nieznanych obecnie gier, których jeszcze nie ma w systemie sprzedaży.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tak, sporo mediów wrzuciło dziś normalne relacje z GDC. Dziennikarze nie mieli może za bardzo okazji sprawdzić rzeczy typu "odpal efektowne zaklęcia kiedy pada deszcz w zatłoczonym miejscu", ale tak ogólnie gra ma działać bardzo dobrze i nadal wyglądać świetnie.Ogólnie GDC daje ciekawe zapowiedzi do Switchowania. Ludzie zachwycają się zwłaszcza At Fate's End, nie doceniałem tego. Również Mina the Hollower nadal zachęca, choć zaczynam tracić nadzieję, że gra nie będzie za trudna dla mnie.