Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Na S2 ogralem Pragmate, C2077, RE Requiem,AC:Shadows, SW:Outlaws, Cronosa i teraz biedzie Indianin Jones.

Jasne, ze te porty nie sa idealne. Mamy 30fps lub przypadki jak w DLC do Cyberka, ze tnie srogo. Ale to dalej bardzo dobra platforma do ogrywania wiekszych gier i nie odstaje zbytnio moca od aktualnej generacji (XSS). A DLSS robi robote

• Odpowiedzi 8,6 tys.
  • Wyświetleń 608,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Tego jeszcze nie grali xd

Shadow drop directa przez apke

O północy rusza stream z star fox direct xd

Opublikowano

Jaka grafa jak na Nintendo o_O

25 czerwca premiera

Opublikowano
  • Autor

Nie no grafa nie powala, na pewno nie ma tam żadnego DLSSA ale taka szybka strzelanka to musi zapyerdalać w 60 w handheldzie więc wodotrysków graficznych nie będzie

Opublikowano

Nigdy nie grałem w star fox 64 ale który to już remaster/remake tej części?

Mi tam wszystko co pokazali się podoba, lubię taki typ gierek, jak nie dowalą 300pln na premierę tylko wycenią w stylu Farbek Raiders to może i wezmę na premierę pudło

Opublikowano
  • Autor

Czyli w tym miesiącu Yoshi, w następnym Star Fox a w kolejnym Splatoon Raiders

Opublikowano

Btw Nate po raz kolejny udowadnia że jest najlepszym leakerem Nintendo od S2, w historii miał wpadki ale ewidentnie zmienił dojścia bo trafia praktycznie bezbłędnie w tej generacji. Forumowy gnomozoo pewnie napisze że pomylił się o tydzień (ogłoszenie miało być do końca kwietnia). Czyli idąc leakami Nate'a pod koniec roku czeka nas remake Ocarina of Time

Opublikowano

Niezłe zaskoczenie, ale Star Fox to nie moja bajka. Robił wrażenie na N64, później jeszcze spoko (ale nie jakieś wybitne) było Adventures na GCN. W Assault, Command i remake 64 na 3DSa już nawet nie grałem. Najważniejsze dla mnie to co napisał Daffy, że to oznacza, że niedługo dostaniemy remake Ocariny boski_miszcz

Opublikowano

Koleś ma niesamowicie dużo "pudeł" i w sumie to nie kojarzę ani jednej nowej gry, którą faktycznie ujawnił do tej pory lol.

Ta jak widać jest pierwsza (technicznie, nie był pierwszym który to powiedział publicznie, ta jego lista latała wcześniej po sieci, no ale żaden konkretny głos tego nie mówił, więc powiedzmy że był pierwszy).

To chyba też skłania do wiary, że reszta listy jest prawdziwa, włącznie z wysokobudżetowym remake'iem Okaryny na koniec roku... a to intryguje.

d39k8Gl.png

Opublikowano
  • Autor

To warto w tym miejscu dodać co on tam jeszcze leakował: Fire Emblem na okres wakacyjny (pewnie po Splatoonie) i Pikmin 4 S2 Edition

Opublikowano
Godzinę temu, Daffy napisał(a):

jak nie dowalą 300pln na premierę tylko wycenią w stylu Farbek Raiders to może i wezmę na premierę pudło

Jest juz na eshopie, 212,80zl (lol)

Opublikowano

Czytam że w oryginale kampanię dało się łyknąć w niecałe 2h xd

Nate w generacji S2 nie pomylił się ani razu co do daty directa, teraz pisał że starfox zostanie zapowiedziany przez apke Nintendo z premierą w czerwcu (nie pierwszy pisał że starfox powstaje, też sam film sugerował że coś się dzieje), to nie jest wróżenie z fusów

Opublikowano

No tego to się nie spodziewałem whatuh

Czyli jednak to była prawda jak mówili że robią nowego StarFoxa.

14 minut temu, Daffy napisał(a):

Czytam że w oryginale kampanię dało się łyknąć w niecałe 2h xd

Potwierdzam. Grałem ze dwa lata temu, jakoś półtorej godziny mi zeszło. Krótka gra, ale są różne rozgałęzienia, i mogą się trafić inne mapy.

Opublikowano
20 minut temu, Mari4n napisał(a):

Czyli jednak to była prawda jak mówili że robią nowego StarFoxa.

No wszystko spoko tylko gdzie ten nowy Star Fox ? ;)

Opublikowano

Trzeci raz w to samo xd no ale nic kupię na pewno. Oby tylko coś wymyślili z kampanią bo jak zostanie na półtorej godziny to to będzie żart.

Opublikowano
7 godzin temu, Daffy napisał(a):

Tego jeszcze nie grali xd

Shadow drop directa przez apke

O północy rusza stream z star fox direct xd

Czy ta narratorka musi mówić jak do 5latka?

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Czyli Okaryna soon, ciekawe jak stare dziady zareagują na ruszenie świętego klasyka

Opublikowano
27 minut temu, jimmy napisał(a):

Czyli Okaryna soon, ciekawe jak stare dziady zareagują na ruszenie świętego klasyka

Zaloze sie, ze w chuj forumkowych "fanow" zeldy nawet nie ukonczylo OoT.

Opublikowano

Trzeba skończyć każdą gre z jakiejś serii żeby być fanem?? Dla mnie okaryna jest niegrywalna. Miałem 3 podejścia mimo że lubie starocie i raczej ogrywam je regularnie, tak tutaj nie ma szans żebym przebrnął przez te tortury

Opublikowano

Ciezko dogodzic fanom w 2026

Ten Star Fox wyglada przepysznie.