Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Na S2 ogralem Pragmate, C2077, RE Requiem,AC:Shadows, SW:Outlaws, Cronosa i teraz biedzie Indianin Jones. Jasne, ze te porty nie sa idealne. Mamy 30fps lub przypadki jak w DLC do Cyberka, ze tnie srogo. Ale to dalej bardzo dobra platforma do ogrywania wiekszych gier i nie odstaje zbytnio moca od aktualnej generacji (XSS). A DLSS robi robote
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Tego jeszcze nie grali xdShadow drop directa przez apke O północy rusza stream z star fox direct xd
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor Nie no grafa nie powala, na pewno nie ma tam żadnego DLSSA ale taka szybka strzelanka to musi zapyerdalać w 60 w handheldzie więc wodotrysków graficznych nie będzie
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Nigdy nie grałem w star fox 64 ale który to już remaster/remake tej części?Mi tam wszystko co pokazali się podoba, lubię taki typ gierek, jak nie dowalą 300pln na premierę tylko wycenią w stylu Farbek Raiders to może i wezmę na premierę pudło
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor Czyli w tym miesiącu Yoshi, w następnym Star Fox a w kolejnym Splatoon Raiders
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Btw Nate po raz kolejny udowadnia że jest najlepszym leakerem Nintendo od S2, w historii miał wpadki ale ewidentnie zmienił dojścia bo trafia praktycznie bezbłędnie w tej generacji. Forumowy gnomozoo pewnie napisze że pomylił się o tydzień (ogłoszenie miało być do końca kwietnia). Czyli idąc leakami Nate'a pod koniec roku czeka nas remake Ocarina of Time
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Niezłe zaskoczenie, ale Star Fox to nie moja bajka. Robił wrażenie na N64, później jeszcze spoko (ale nie jakieś wybitne) było Adventures na GCN. W Assault, Command i remake 64 na 3DSa już nawet nie grałem. Najważniejsze dla mnie to co napisał Daffy, że to oznacza, że niedługo dostaniemy remake Ocariny
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Koleś ma niesamowicie dużo "pudeł" i w sumie to nie kojarzę ani jednej nowej gry, którą faktycznie ujawnił do tej pory lol.Ta jak widać jest pierwsza (technicznie, nie był pierwszym który to powiedział publicznie, ta jego lista latała wcześniej po sieci, no ale żaden konkretny głos tego nie mówił, więc powiedzmy że był pierwszy). To chyba też skłania do wiary, że reszta listy jest prawdziwa, włącznie z wysokobudżetowym remake'iem Okaryny na koniec roku... a to intryguje.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor To warto w tym miejscu dodać co on tam jeszcze leakował: Fire Emblem na okres wakacyjny (pewnie po Splatoonie) i Pikmin 4 S2 Edition
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Godzinę temu, Daffy napisał(a):jak nie dowalą 300pln na premierę tylko wycenią w stylu Farbek Raiders to może i wezmę na premierę pudłoJest juz na eshopie, 212,80zl (lol)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Czytam że w oryginale kampanię dało się łyknąć w niecałe 2h xdNate w generacji S2 nie pomylił się ani razu co do daty directa, teraz pisał że starfox zostanie zapowiedziany przez apke Nintendo z premierą w czerwcu (nie pierwszy pisał że starfox powstaje, też sam film sugerował że coś się dzieje), to nie jest wróżenie z fusów
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No tego to się nie spodziewałem Czyli jednak to była prawda jak mówili że robią nowego StarFoxa.14 minut temu, Daffy napisał(a):Czytam że w oryginale kampanię dało się łyknąć w niecałe 2h xdPotwierdzam. Grałem ze dwa lata temu, jakoś półtorej godziny mi zeszło. Krótka gra, ale są różne rozgałęzienia, i mogą się trafić inne mapy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 20 minut temu, Mari4n napisał(a):Czyli jednak to była prawda jak mówili że robią nowego StarFoxa.No wszystko spoko tylko gdzie ten nowy Star Fox ? ;)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Trzeci raz w to samo xd no ale nic kupię na pewno. Oby tylko coś wymyślili z kampanią bo jak zostanie na półtorej godziny to to będzie żart.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 7 godzin temu, Daffy napisał(a):Tego jeszcze nie grali xdShadow drop directa przez apkeO północy rusza stream z star fox direct xdCzy ta narratorka musi mówić jak do 5latka? Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Kangus
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czyli Okaryna soon, ciekawe jak stare dziady zareagują na ruszenie świętego klasyka
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 27 minut temu, jimmy napisał(a):Czyli Okaryna soon, ciekawe jak stare dziady zareagują na ruszenie świętego klasykaZaloze sie, ze w chuj forumkowych "fanow" zeldy nawet nie ukonczylo OoT.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Trzeba skończyć każdą gre z jakiejś serii żeby być fanem?? Dla mnie okaryna jest niegrywalna. Miałem 3 podejścia mimo że lubie starocie i raczej ogrywam je regularnie, tak tutaj nie ma szans żebym przebrnął przez te tortury