Opublikowano sobota o 10:331 dzień Skończył mi się abonament i żeby odpalić zelde w jakości „super switch 2” to muszę kupić tego patcha. I to zrozumiałe.Kupilem, wydałem 40 zł, a patch 9,5 GB pobrał się od nowa. Dziwne. Przecie to już było bo gra mi działała, a skończyła się tylko licencja. Nie takiego rozwiązania się spodziewałem
Opublikowano sobota o 10:371 dzień Pewnie po skończonym abonamencie wyciągnęło Ci Virtual Game Cart z konsoli i odinstalowało, zakładam, że tego nie sprawdziłeś?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Star Fox - 25 czerwiecRythm paradise groove - 2 lipiecSplatoon Raiders - 23 lipiecOrbitals - 3 wrzesieńFire Emblem - 17 wrzesieńSwitch Sports Resort - 22 październikRemake Zeldy - ten rokDuskbloods - ten rokDo tego switch 2 edition trylogii Xenoblade i sporo multiplatformXenoblade Genesis - 2027Pokemon Winds/Waves - 2027
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 1 minutę temu, Daffy napisał(a):Star Fox - 25 czerwiecSplatoon Raiders - 23 lipiecOrbitals - 3 wrzesieńFire Emblem - 17 wrzesieńSwitch Sports Resort - 22 październikRemake Zeldy - ten rokDuskbloods - ten rokDo tego switch 2 edition trylogii Xenoblade i sporo multiplatformXenoblade Genesis - 2027Pokemon Winds/Waves - 2027Wreszcie coś ruszyło
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 52 minuty temu, Daffy napisał(a):Star Fox - 25 czerwiecSplatoon Raiders - 23 lipiecOrbitals - 3 wrzesieńFire Emblem - 17 wrzesieńSwitch Sports Resort - 22 październikRemake Zeldy - ten rokDuskbloods - ten rokDo tego switch 2 edition trylogii Xenoblade i sporo multiplatformXenoblade Genesis - 2027Pokemon Winds/Waves - 20272 lipca Rythm paradise groove na które czekam
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 9 minut temu, devilbot napisał(a):2 lipca Rythm paradise groove na które czekamRacja, rytmiczne warioware
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Orbitals będzie miało tryb gdzie można grać solo czy koniecznie trzeba z drugą osobą czy to online czy na dzielonym ekranie?