Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Wyświetleń 652,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

spoko direct i na plus pokazywanie gier, które w większości mają niedalekie daty premiery lub wyglądają na pierwszą połowę 27, a nie trailery na za 5 lat i please be excited.

Opublikowano
2 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):

Ale ze boli cie, ze tylko na S2?

Jesli dalej siedzisz na S1, to zaden z ciebie nintendowiec, a retro-graczyk

Jestem fanatykiem DKC wiec pobawilbym sie w ciekawe wyzwania

Nie jestem wielkim fanem konsoli NS2 poki co,

Opublikowano

Z tymi cenami to coraz bardziej odlatują, Upgrade Pack do Xeno X był za 21, teraz do reszty już po 42,50 reggie a Expansion Pass do Pokopii 149,80, srogo yao

Opublikowano

Ale tamten psul grę w hh, teraz za 2x może wreszcie jest dobrze zrobiony kekw

Opublikowano
29 minut temu, Yoshu napisał(a):

Z tymi cenami to coraz bardziej odlatują, Upgrade Pack do Xeno X był za 21, teraz do reszty już po 42,50 reggie a Expansion Pass do Pokopii 149,80, srogo yao

Te upgrade packi do 1, 2 i 3 to nie tylko grafika, dodają też jakąś tam zawartość plus voice acting wszystkich scenek.

Opublikowano

27 minut temu, Soban napisał(a):

spoko direct i na plus pokazywanie gier, które w większości mają niedalekie daty premiery lub wyglądają na pierwszą połowę 27, a nie trailery na za 5 lat i please be excited.

Od dłuższego czasu Nintendo idzie w tym kierunku, ale pokazywanie w czerwcu pierwszego tease'a największej gry danego roku (bo czy będzie największym hitem, przebijając Tomodachi Life, to zobaczymy hehe) to może być nowy rekord. Wydawało by się, że takie rzeczy się hajpuje latami. A oni w czerwcu w ogóle mówią że no będzie hehe.

Pierwsza połowa '27? Prawie wszystko w tej prezentacji było na 2026, i to rzadko na sam koniec 2026. Kingdom Hearts 4 to w sumie taka o okazja, bo wiadomo że gra będzie powstawać ile Square chce, ale że ogłosili że będzie na Switcha 2 to była jakaś okazja pokazać pierwszy raz grę.

Xenoblade też mnie nie zdziwi jeśli będzie na początku 2027, te sukinsyny przesunęły DO PRZODU premierę trójki bo tak mieli wyjebane, oni jak już coś ogłoszą to wydają teraz zazwyczaj szybciej niż się spodziewałem (np. ten Splatoon był niby "TBA", ale nie tylko spokojnie się zmieścili na 2026, zmieścili się na lato).