Opublikowano 21 maja21 maj 2 godziny temu, ogqozo napisał(a):Stare joycony można używać z nowym Switchem, no ale trzeba kupić osobno.+ trzeba pamiętać o ładowarce... Używam ring fita praktycznie codziennie więc troche mnie to boli. Mogli by samą obręcz pod S2 zrobic, może wyszłoby taniej, choć kto wie, znajac nintendo coś czuję ze wydadza ring fit switch 2 edition, czyli dokladnie ta sama gra i nowe kółko nie sprzedawane oddzielnie za 600zl.
Opublikowano 21 maja21 maj A ja jednak obstawiam, że ten Cyberpunk to będzie tragedia. Gałki w switch i pewnie w switch 2 raczej nie nadaja się do dynamicznych strzelanek. Tutaj widać również, że płynnosc daleka od ideału dodatkowo utrudni celowanie.
Opublikowano 22 maja22 maj W dniu 20.05.2025 o 13:11, messer88 napisał(a):wygląda ZAJEBIŚCIE.szkoda że Elden w jakiejś guwnowersji z tego trailera no ale poczekam na kolejne materiały.Po co w to grać w takiej wersji?
Opublikowano 22 maja22 maj Autor 4 godziny temu, UberAdi napisał(a):Po co w to grać w takiej wersji?Żeby nie słyszeć cewek z karty graficznej.
Opublikowano 22 maja22 maj Chłopy kupują Switcha 2 żeby znów kupić Cyberpunka, tym razem w wersji najgorszej, z ustawieniami bazowego PS4 i tanich laptopów z komunii. No ale wygląda zajebiście bo na Nintendo Jeszcze rozumiem jak ktoś nie grał (a nie wiem czy ktoś taki jest na tym forum) i kupuje pierwszy raz ale ta gra jest na każdej currentgenowej platformie w wersji lepszej niż to z filmiku więc po co się tym katować.
Opublikowano 22 maja22 maj 14 minut temu, UberAdi napisał(a):Chłopy kupują Switcha 2 żeby znów kupić Cyberpunka, tym razem w wersji najgorszej, z ustawieniami bazowego PS4 i tanich laptopów z komunii. No ale wygląda zajebiście bo na Nintendo Jeszcze rozumiem jak ktoś nie grał (a nie wiem czy ktoś taki jest na tym forum) i kupuje pierwszy raz ale ta gra jest na każdej currentgenowej platformie w wersji lepszej niż to z filmiku więc po co się tym katować.Bo tutaj ludzie nie potrafia uzywac PC, ktore sa dokladnie tak proste w obsludze jak konsole i wmawiaja sobie ze na Nintendo bedzie konsolowy pieprz i to jedyna platformana ktorej ograja przenosnie
Opublikowano 22 maja22 maj A ja pewnie kupię, bo czemu nie. Mam na PS5,mam na Decku, ale skoro gra jest cała na karcie i zapewne będzie to jedyna gra jaką kupię fizycznie to niech sobie siedzi w czytniku. Zagłosuję portfelem
Opublikowano 22 maja22 maj To jako posiadacz dwóch kopii Cyberpunka powiem, że kupuję żeby sobie pograć w pociągu czy na wyjeździe. Na Decku niby się da, ale jest tak sobie, od graficzki mam wersję PC, od wygody wersję na kloca, teraz na wyjazdy będę mieć wersję Switch 2. Dla mnie fajno.
Opublikowano 22 maja22 maj 5 godzin temu, UberAdi napisał(a):Po co w to grać w takiej wersji?Nie widziałem cie w temacie sd z tym pytaniem przy każdej możliwej grze :)
Opublikowano 22 maja22 maj Ja obstawiałem że będzie guwno a bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło jak gra wygląda na tym materiale. Po co? Bo można hybrydowo, w dlc jeszcze nie miałem okazji zagrać, a tutaj cyk godzinka może wskoczyć w hh a później można bez zgrzytu włączyć to na TV.
Opublikowano 22 maja22 maj 13 minut temu, Pupcio napisał(a):Nie widziałem cie w temacie sd z tym pytaniem przy każdej możliwej grze :)Hmm ciekawe dlaczegoSpoilerGaben nie pobiera opłaty w postaci 3 bomb za odpalenie 5-letniej gry ze swojej biblioteki na innym sprzęcie.Dobra masz mnie, zazdroszcze tego Spotify na 3 miesiące
Opublikowano 22 maja22 maj Serio kogoś boli, że ktoś inny kupi sobie gierkę na konsolę? Jak mawiał pewien wieszcz: SIECZKA
Opublikowano 22 maja22 maj 14 minut temu, UberAdi napisał(a):Hmm ciekawe dlaczegoSpoilerGaben nie pobiera opłaty w postaci 3 bomb za odpalenie 5-letniej gry ze swojej biblioteki na innym sprzęcie.Dobra masz mnie, zazdroszcze tego Spotify na 3 miesiące Serio nie idźmy tą drogą xD moge wkleić ci sklep gdzie gra jest za 250 albo cyfre za 270 czyli identyczna cena jak na steam bo nie chce wierzyć że ktoś okradnie POLAKA kupując gre na promocji albo nie daj boże z KLUCZYKARNI ja sam raczej nie biore tej gry bo aż takim ultrasem cyberka nie jestem i wole grać w ładniejszą wersje jak kiedyś wleci powtóreczka bo w dlc jeszcze nie grałem, ale już na przyszłość mówie że przy rdr2 dam się ogolić bo jestem fanem i chce mieć te gre w każdym miejscu
Opublikowano 22 maja22 maj >korpo wydaje gównianą konsole>konsola i gry są overpriced i osiągają nowe pułapy walenia konsumenta bez mydła w odbyt>konsument się cieszy i chce więcej tych samych gier które już ograł tylko następnym razem drożej i w niższej jakości poproszęHEHE NO BOLI DUPA GO ŻE KTOŚ GRA W GIERKE HEHEGracze to podludzie jednak i z kieszeni można im wyjąć wszystko. Temat jest szerszy niż nintendo oczywiście, ale w skrócie to macie branże gier taką jaką sami sobie wyhodujecie.
Opublikowano 22 maja22 maj Konsola za 2k w 2025 to jest overpriced? xD Walke o lepsze jutro branży skiwtuje tylko kwiknięciem pod nosem i zostawie te walkę pecetowcom którzy wyłączyli konsole i włączyli myślenie kupując overpriced karty z ai które dają 5fps więcej niż poprzednie eot
Opublikowano 22 maja22 maj Wersja na bazowe PS5 wciąga to dupą. Argumentu przenośności w przypadku takiej gry w ogóle nie kupuję. Jeżeli to rzeczywiście miałoby być grane w tramwaju to nie zdążysz drzazgi przeczytać, a będziesz na miejscu. A leżaczek na tarasie? Od tego jest PS Portal i wersja PS5, która wciąga to dupą.
Opublikowano 22 maja22 maj Autor To niezłe granie przenośne na hamaczku z portalem a potem powrót do nagrzanego pokoju bo małż musi cały czas napyerdalać żeby strumieniować tą gówno wersję, która na PS store została zdjęta przez bugi i crashe
Opublikowano 22 maja22 maj Niestety, ale jakość upscallingu siada diametralnie jeśli rozdzielczość bazowa jest niższa niż 720p, a nie martw się - nawet to dla S2 będzie wyzwaniem.Dlatego pomimo nowszego hardware’u Cymbergaj na Zniczu jako tako równa do wersji na kilkuletniego SteamDecka.
Opublikowano 22 maja22 maj Niezłe święto gracza u nintendowców się szykuje. Najpierw odpalą sobie parę wyścigów w Mario Karta ale szybko im się znudzi bo nie będą mieli z kim w niego grać więc następnie mogą odpalić sobie Cyberpunka w 40 fpsach albo dokupić płatny patch/subskrypcję online by zobaczyć Tears of the Kingdom z tą samą kalkulatorową grafiką ale w 60 klatkach.DLA TAKICH CHWIL WARTO ŻYĆ
Opublikowano 22 maja22 maj Zasadnicza różnica jest taka, że kupując Cybera na Steamie, dostaje się w jednej cenie najlepszą wersję (do odpalenia na mocnym kompie) i jedną z najgorszych wersji (do zagrania na przykład na Steam Decku). Z kolei w przypadku wersji na Switcha 2 dostaje się jtylko jedną z najgorszych wersji , czyli mniej i w dodatku drożej. Oczywiście są też argumenty za zakupem wersji na Switcha 2, bo z tego co można poczytać wersja na S2 jest lepiej zoptymalizowana i działa lepiej niż te na pecetowych handheldach. Więc nie jest to zakup pozbawiony sensu, nawet jak ktoś ma już SD czy ROG Ally.