Opublikowano 24 maja24 maj 9 minut temu, jimmy napisał(a):Trzymam kciuki za ten Direct w okolicach premiery, zapowiedź 2-3 fajnych exów na drugą połowę roku i mamy zupełnie inny klimat dla tego sprzętu.Oby oby oby, a nie tylko kolejne informacje o bonanzie, zeldzie musou, niepełnosprawnej koszykówce i Kirby co się ściga w akompaniamencie portów multiplatform sprzed 5 lat.
Opublikowano 24 maja24 maj myślę że jeszcze sporo ogłoszeń przed nami, Direct, Summer of Gaming, konfa MS, konfa Ubi, na pewno coś dropniez nowszych leaków to RDR2, Metaphor, AC Shadows, Yooka-Replayee i Oblivion Remastered nie miały jeszcze ogłoszenia a powinny było takie info w okolicach GDC że jeszcze wtedy wielu devsów i to takich z czołówki nie dostało devkitów a bardzo chcieli być obecni już na premierę. osobiście liczę na Square i Capcom że coś gotują także na Pstryk 2o tutajhttps://insider-gaming.com/nintendo-switch-2-launch-plans/
Opublikowano niedziela o 08:465 dni 1 godzinę temu, Ukukuki napisał(a):Ciekawe czy Mario 3D będzie na święta czy nie.dziwne by było gdyby nie było biorąc pod uwagę ile minęło od wydania SMO, ale też dziwne by było wypuszczenie dwóch dużych podobnych platformówek 3D w tym samym roku... Edytowane niedziela o 08:465 dni przez voi tekku
Opublikowano niedziela o 08:505 dni Też mi się wydaje że już poczekają do przyszłego roku. Aż tacy bogaci chyba nie są żeby wydawać 2 3d platformery w przeciągu 6 miesięcy
Opublikowano niedziela o 09:095 dni Na 40 lecie nic nie wypalić, to tak mocno średnio.... Ale spoko, to N więc WSZYSTKO jest możliwe.za 2 tyg premiera konsoli ,a ja w sumie nic nie czuję Bezpłciowo, zero. Ani podjary, fascynacji. Pewnie lekko wskoczy w przyszłym tygodniu i w dniu unboxingu.
Opublikowano niedziela o 09:445 dni Mi bardzo brakuje jakiejś jednej mega tony na ten rok. Obecnie to sprzęt u mnie dla trzech tegorocznych gier World, Bonanza i MP4. Prócz tego jedno wielkie nic, poksy, zelda musou i wózki niepełnosprawnych mi totalnie zwisają. Mam nadzieję że czymś zaskoczą w czerwcowym directcie.
Opublikowano niedziela o 09:485 dni 37 minut temu, iluck85 napisał(a):Na 40 lecie nic nie wypalić, to tak mocno średnio.... Ale spoko, to N więc WSZYSTKO jest możliwe.za 2 tyg premiera konsoli ,a ja w sumie nic nie czuję Bezpłciowo, zero. Ani podjary, fascynacji. Pewnie lekko wskoczy w przyszłym tygodniu i w dniu unboxingu.Zawsze mogą dorzucić (stawiam ze to i tak kwestia czasu) Mario Sunshine do NSO. Na 35 lecie wrzucili w formie czasowo dostępnego roma więc takie zagrywki są u nich spodziewane.
Opublikowano niedziela o 09:565 dni Mi tylko brakuję DK dayone i już premiera inaczej wygląda. Ale po miesiącu dojdzie. Do końca roku MP. Spoko. Na Zelde jakoś nie czekam specjalnie, po tej ost ciśnienie na nazwę ZELDA zeszło mocno.
Opublikowano niedziela o 10:105 dni Miesiąc czasu tyle co nic. A do nowej zeldy 3d to jeszcze zdąży wyjść 10 nowych wersji switcha
Opublikowano niedziela o 10:205 dni 34 minuty temu, Daffy napisał(a):Mi bardzo brakuje jakiejś jednej mega tony na ten rok. Obecnie to sprzęt u mnie dla trzech tegorocznych gier World, Bonanza i MP4. Prócz tego jedno wielkie nic, poksy, zelda musou i wózki niepełnosprawnych mi totalnie zwisają. Mam nadzieję że czymś zaskoczą w czerwcowym directcie.W tym roku mamy nowe MK, nowego DK 3D i MP4. Która konsola z ostatnich 15 lat miała tak dobre pierwsze 6 miesięcy? Ja wiem ,że można marudzić ale akurat Nintendo jak zawsze dowiezie jeśli chodzi o pierwszy rok.
Opublikowano niedziela o 10:305 dni 30 minut temu, iluck85 napisał(a):za 2 tyg premiera konsoli ,a ja w sumie nic nie czuję Bezpłciowo, zero. Ani podjary, fascynacji.a to nie, u mnie hajpik już dawno wszedł, choć troche pomogłem mu urosnąć. Urlop klepniety, trochę spa, trochę chodzenia po górach, wieczorami piwko i Mario Kart na zmianę z TotK które porzuciłem po 100h i aż mi się zachciało ostatnio znowu pobiegać po Hyrule więc po upgradzie wjedzie jak złoto. Summer Game Fest jest w tym czasie, może Direct tez wleci (choć zakładam że raczej na koniec czerwca planują) więc zapowiadają się małe święta dla mnie.
Opublikowano niedziela o 10:415 dni 19 minut temu, Ukukuki napisał(a):W tym roku mamy nowe MK, nowego DK 3D i MP4. Która konsola z ostatnich 15 lat miała tak dobre pierwsze 6 miesięcy?Pewnie Switch 1: Zelda BoTW, Splatoon 2, Arms, Super Mario Odyssey i remaster Mario Kart 8
Opublikowano niedziela o 11:115 dni 39 minut temu, voi tekku napisał(a):a to nie, u mnie hajpik już dawno wszedł, choć troche pomogłem mu urosnąć. Urlop klepniety, trochę spa, trochę chodzenia po górach, wieczorami piwko i Mario Kart na zmianę z TotK które porzuciłem po 100h i aż mi się zachciało ostatnio znowu pobiegać po Hyrule więc po upgradzie wjedzie jak złoto. Summer Game Fest jest w tym czasie, może Direct tez wleci (choć zakładam że raczej na koniec czerwca planują) więc zapowiadają się małe święta dla mnie.Granko na nowej konsoli przy moim mandarynkowym makłowiczu 0% a w tle zapowiedź reisdencika 9 na sgf nie mogę sie doczekać
Opublikowano niedziela o 17:144 dni U mnie też już lekki hajpik, gier aż nadto bo wiele ominąłem z poprzedniego Switcha.Na razie zamówiona zwykła wersja, potem może wezmęCyberpunka. :)
Opublikowano niedziela o 17:224 dni W dniu 22.05.2025 o 12:13, Donatello1991 napisał(a):Premiera za rogiem. Jaki zestaw bierzecie na premierę z jakimi grami?Switch 2 w bundlu z MK, Street Fighter 6 (policzyłem i wyszło mi, że za DLC do wersji PC musiałbym dać więcej niż za pełne wydanie na S2 xd) i Cyberpunio. Do tego upgrejdy do starych gierek, mam nadzieję na w końcu grywalną Bayonettę 3 i na spokojnie do końca roku czas sobie zleci. Może jeszcze Fast Fusion dorzucę do zestawu.
Opublikowano niedziela o 18:064 dni Sf6 na S2 na konsoli z brakiem krzyżaka (poza dokupieniem pro pada za miliony lub jeszcze nie zapowiedzianych zamienników joyconow) to musi być mityczne doświadczenie
Opublikowano poniedziałek o 09:184 dni Zamówiłem sobie SLIM case na switcha 2 i rozbawiło mnie to zdjęcie xd ciekawe czy to faktycznie jest takie bydle czy tylko proporcje na zdjęciu zwalone.
Opublikowano poniedziałek o 11:584 dni Na to samo zwróciłem uwagę. Tak czy inaczej wygląda na fajne, wytrzymałe etui i chyba lepiej zaprojektowane od oryginalnego, chociaż tamto też mi się podoba.
Opublikowano poniedziałek o 12:204 dni 18 godzin temu, Bzduras napisał(a):Switch 2 w bundlu z MK, Street Fighter 6 (policzyłem i wyszło mi, że za DLC do wersji PC musiałbym dać więcej niż za pełne wydanie na S2 xd) i Cyberpunio. Do tego upgrejdy do starych gierek, mam nadzieję na w końcu grywalną Bayonettę 3 i na spokojnie do końca roku czas sobie zleci. Może jeszcze Fast Fusion dorzucę do zestawu.SF6 dostanie to samo pełne wydanie na PC w pewnie max tej samej cenie w dzien premiery na S2.
Opublikowano poniedziałek o 12:244 dni Pewnie tak, ale jak już było dostępne na S2 to wziąłem, SF6 pod kołderką bardzo fajnie wchodzi.
Opublikowano wtorek o 09:173 dni Podobno sf6 to podstawka na game-key cardzie, a zawartość 1 i 2 sezonu to kartka z kodem do eshopu xdddd
Opublikowano wtorek o 09:203 dni Nie dość, że przycinają na kartach to jeszcze z łachą kodzik wrzucają do środka? Pięknie Capcoma xD
Opublikowano wtorek o 09:223 dni https://twistedvoxel.com/street-fighter-6-on-nintendo-switch-2-uses-expiring-dlc-code-and-game-key-card-format/