Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Uwielbiam ten tekst o tym, że to wydawców wina że wszystko na key cardzie, a Nintendo świeta Maryja zawsze dziewica
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jak nie chcesz sprzedawać swoich gier, to wrzuć je jako Game Key Card. A jak cenisz społeczność i chcesz zarobić hajs, wrzuć pełną wersję na kartridż. Prosty wybór każdego wydawcy!
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Tak naprawdę to gamecardy to jest zaleta Switxha, bo pokazuje którym wydawcom zależy na uśmiechu graczy, a którym tylko na hajsie. Prawdziwi wizjonerzy z Kyoto.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 8 godzin temu, GearsUp napisał(a):Najważniejsze, że draw distance chyba ogarnięty bo ja nie dostrzegłem żadnego pop-upu przy tej jeździe motorkiem od 36:50No ciekaw mega jestem. Preorderek mi zona sprezentowala, wiec bedzie testowane bez wstydu
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ta gierka tylko w Docku na OLED. Na tym mlecznym ekranie ta gra bedzie katorga
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minutes ago, Pierre Deck said:Ta gierka tylko w Docku na OLED.Na tym mlecznym ekranie ta gra bedzie katorgaGeneralnie granie w horrory przenośnie to nie jest dobry pomysł. Owszem, można tak grać jeśli robimy kolejne przejście, ale pierwsze doświadczenie tylko w pełnej ciemności, przed dużym ekranem i ze słuchawkami na uszach.
Opublikowano 57 minut temu57 min Autor 6 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Ta gierka tylko w Docku na OLED.Na tym mlecznym ekranie ta gra bedzie katorgaAkurat kontrast S2 jak na lcd ma wysoki więc ta czerń nie jest tragiczna ale tak jak piszesz najlepiej na oledzie w docku.Ten sam typ co wrzucał gameplay z docka teraz dodał filmik jak gra wygląda w hh Edytowane 53 minuty temu53 min przez GearsUp
Opublikowano 43 minuty temu43 min 13 minut temu, GearsUp napisał(a):Akurat kontrast S2 jak na lcd ma wysoki więc ta czerń nie jest tragiczna ale tak jak piszesz najlepiej na oledzie w docku.Ten sam typ co wrzucał gameplay z docka teraz dodał filmik jak gra wygląda w hhCalkiem ok to dziala