Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ten trailer RE9 zmontowany jakis miliard razy lepiej niz to gowno z gamescom.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Just now, Paolo de Vesir said:jak coś śmiga na XSS to śmigać będzie na S2 @HomelanderPrzecież jaja sobie robię
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Fire Emblem, cudowne zakończenie. Jeden z moich must have tytułów i może wreszcie zachęta do zakupu NS2. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez KrossOver
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dwie gry z Wii i Fire Emblem spoko. MP4 zawod. Reszta nie dla mnie. DQ7 ma najwolniejszy pacing w historii jRPG i po 80h na 3DS raczej nie wroce. Takie 4/10 ten direct.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zaserwowali gowno, co to jest ze najlepszy punkt directa to DLC do banana.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Pierwszy raz pokazali: Galaxy 1+2 Mario Tennis Fever (Aces to najlepszy Tennis od czasu Virtua Tennis na Dreamcasta)Yoshi and The Mysterious BookFire Emblem Fortune’s Weave DLC do Super Mario Wonder DLC do Donkey Kong Bananza Remake Dragon Quest VII Remake Fatal Frame 2 Dali daty Hades 2, Hyrule Warriors AoI, Metroid Prime 4 (wszystkie na 2025 rok)Datę Monster Hunter Stories 3 na marzec 2026 Z portów, o których nie wiedzieliśmy wcześniej Dynasty Warriors Origins i Resident Evil Requiem oraz 7 i 8Widzę, że i tak są narzekania, ale wg mnie świetny direct i boję się o swój portfel
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dla mnie najlepsze te DLC do mariana i donkeya, plastikowa atrapa virtual boya i to chyba tyle. Jak ktoś lubi Fire Emblem to spoko, dla mnie ten direct marny.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. DQ7 miło, ogra się na innej platformie, Mariany Galaxy może w końcu nadrobię, Firefox Emblem bardzo cieszy, poza tym nic, co by mnie ruszyło bardziej na tym pokazie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wspaniała konferencja!! Może w punktach:Dymanie graczy pudełkowych kompilacją Mario GalaxyPotężne osłabienie hajpu na Metroida plus data premiery odległaJedyna potencjalna bomba, czyli Fire Emblem, bez daty premiery, tylko rokPodsumowując: nie ma absolutnie żadnego powodu kupowania Switcha 2 do połowy przyszłego roku. Dziękuję Nintendo
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Wspaniały Direct, będzie grane w Donkeya dziś. Storm Lancers też dziś ląduje w sklepie, ciekawe czy to czasowy ex czy stały bo przy następnym wspomnieli, że timely exclusive a przy tym nic
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, funditto napisał(a):Pierwszy raz pokazali:Galaxy 1+2Mario Tennis Fever (Aces to najlepszy Tennis od czasu Virtua Tennis na Dreamcasta)Yoshi and The Mysterious BookFire Emblem Fortune’s WeaveDLC do Super Mario WonderDLC do Donkey Kong BananzaRemake Dragon Quest VIIRemake Fatal Frame 2Dali daty Hades 2, Hyrule Warriors AoI, Metroid Prime 4 (wszystkie na 2025 rok)Datę Monster Hunter Stories 3 na marzec 2026Z portów, o których nie wiedzieliśmy wcześniej Dynasty Warriors Origins i Resident Evil Requiem oraz 7 i 8Widzę, że i tak są narzekania, ale wg mnie świetny direct i boję się o swój portfelPo prostu na innych konsolach premiera DLC to zapychacz a nie powód do świętowania. Do tego mnóstwo retro, portów i multiplatform i jakby zobaczyć co czeka nas od od samego Nintendo to jest po prostu poprawnie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Fajny pokaz, z gierek N Yoshi, Mario tennis, nowy FE , Hyrule Warriors. Dalej Hades 2 z datą, remake Fatal Frame II. Sporo też kolorowych guwien-zapychaczy nie dla mnie ale najbardziej martwi to co pokazali z Metroida. Ta pustynia jak z jakiejś gierki sprzed 25lat.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Na plus SMG2, Fatal Frame i Hades. Na minus brak paczyków do jakiegokolwiek Xeno, ogółem bez szału