Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Gigantyczne rozczarowanie że z exow Niny z S1 tylko Wonder na directie miało info o edycji S2 i jak przewidziałem płatny up z dlc

• Odpowiedzi 6,9 tys.
  • Wyświetleń 368,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Fire emblem to dla mnie pierwsza gra, którą kupię na NSW2, o ile nie będzie to game-key, no i oczywiście jak już będzie oled :-)

Opublikowano

To DLC do Wonder to oprócz gów'no coopów/multi to jakieś plansze dodatkowo ma dać jak rozumiem?

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Basior napisał(a):

To DLC do Wonder to oprócz gów'no coopów/multi to jakieś plansze dodatkowo ma dać jak rozumiem?

Kazali czekać na więcej informacji na temat tego dlc

Opublikowano

Ale dojebali DLCkami, szczególnie tym płatnym do poksów, które nawet jeszcze nie wyszły kekw

I chyba jest jakiś przykaz z góry na nieużywanie zwrotu game key card przy multiplatformach, po co psuć nastrój.

A Virtual Boy to już inna gęstość.

Opublikowano
  • Autor

No niestety jimmy liczył na jakieś Key Cardy od Nintendo a ci dalej wierni fizykom i wszystko upychają na tego yebanego carta pechowiec

Opublikowano

Ten Virtual Boy to jest szansa ze bedzie grywalny bez tego dodatkowego plastiku? Wycenili to na pojebany hajs :(

Opublikowano
1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a):

Ten Virtual Boy to jest szansa ze bedzie grywalny bez tego dodatkowego plastiku? Wycenili to na pojebany hajs :(

Emulator jest grywalny na płasko.

Ale jest tam tylko jedna dobra gra -Warioland.

Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał(a):

Emulator jest grywalny na płasko.

Ale jest tam tylko jedna dobra gra -Warioland.

Dla mnie jeszcze Insmouth NoYakata. Dodatkowo mam slabosc do pierwszego MarioBros wiec ta podobna gierka z VB dp sprawdzenia. Abo mam oplacone na dlugo wiec chce sprawdzić kolejna platforme.

Opublikowano
7 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Będzie jeszcze wersja kartonowa.

A plastikowy wyceniony na 99 dolków.

Opublikowano

Nie gralem w Super Mario Galaxy, a wiec dla mnie wiadomosc o remasterze dla Switcha 2 to petarda. Do tego Metroid 4 i moj Switch 2 bedzie porzadnie ogrywany do konca roku. Nadal gram takze w Mario Kart World.

Opublikowano

Mam nadzieję, że mają już gotowe płatne DLC do Metroida 4!

Opublikowano

W sumie ta zapowiedź Metroida mi się spodobała. Wygląda to na otwarty świat co może być dość ciekawe więc może na święta nareszcie combo Switch 2 + Metroid i Donkey kong będzie miało jakiś sens. Do tego nareszcie Galaxy 2 z ludzkim sterowaniem więc ogólnie Direct na plus bo nie liczyłem kompletnie na nic.

Opublikowano
7 minutes ago, Rozi said:

Będzie jeszcze wersja kartonowa.

A plastikowy wyceniony na 99 dolków.

U nas 79.99 euro. Nie jest to tania rzecz, ale traktuję to trochę jako figurkę/dekorację, mam większość retro sprzętu Nintendo, ale nie jestem aż takim psychofanem żeby kupić prawdziwego Virtual Boya, więc na serio nie jest to aż tak głupie.

Opublikowano
Teraz, _Shaman_ napisał(a):

U nas 79.99 euro. Nie jest to tania rzecz, ale traktuję to trochę jako figurkę/dekorację, mam większość retro sprzętu Nintendo, ale nie jestem aż takim psychofanem żeby kupić prawdziwego Virtual Boya, więc na serio nie jest to aż tak głupie.

Na aliexpress pewnie bedzie za max 50zl

Opublikowano
1 minute ago, Czoperrr said:

Jak ktoś chce taniej Galaxy 2 to ktoś sprzedaje na Pchlim. Fani Nintendo chyba maja Wii, nie?

Mam na WiiU. Oczywiście cyfrę. Ale i tak kupię na Switchu nvmnd

Opublikowano
  • Autor

Cieszy, że wychodzi to też na Switcha 1. Chyba ostatnia brakująca perła na tym systemie

Opublikowano
19 minut temu, Homelander napisał(a):

Mam na WiiU. Oczywiście cyfrę. Ale i tak kupię na Switchu nvmnd

Ile kosztowała ta cyfra wtedy?

Opublikowano
Just now, pawelgr5 said:

Ile kosztowała ta cyfra wtedy?

20$ kosztowały wszystkie gry z Wii. Kupiłem Metroid Prime Trilogy, obydwa Galaxy i Zeldę Skyward Sword

Opublikowano

Ten Direct xD

Gdyby nie MP4 sprzedałbym tą niewygodną deskę w pizdu.

Opublikowano
23 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Cieszy, że wychodzi to też na Switcha 1. Chyba ostatnia brakująca perła na tym systemie

Jeszcze te Zeldy z GC przydałyby się wszystkie fajnie mieć kurde ten.

No i kolekcję Pokemonów z GBC, GBA, NDS, ale to wiadomo, że nie nastąpi :)

Opublikowano

Fajny styl graficzny ta mistyczna ksiega Yoshi, fajnie wyglada wyspa Konga w Bananzie

MP4, HW, MT Fever - hot

W czasach gdy nie wiedzialem o game key cardach to wzniecilbym sie na wiadomosc o trzech epach RE a najbardziej na Dynasty Warriors ale w obecnych realiach to wyjeb*ne mocno

Meh

Szczescie, ze nie pokazali animal crossing

Ciekawe czy Mario Galaxy zrobia ze nie trzeba bedzie palcowac ekranu, jesli nie to tez wyjeb*ne

Fire Emblem oczywiscie hot gierka pokazu

Opublikowano
Nintendo of Europe SE
No image preview

Blast back into space with Mario and Yoshi!

Enter an enhanced universe of adventure beyond the stars in Super Mario Galaxy 2 on Nintendo Switch!

Darmowy update na Switcha 2 - 4K na TV i 1080p w trybie przenośnym

Opublikowano
2 hours ago, GearsUp said:

Nie będzie bo Nintendo jest uczciwe i by to powiedziało. W przypadku 3D All Stars od razu uprzedzili a później frajerzy co nie wierzą w markę płakali, że nie zdążyli kupić )

Pamietam jaki numer z Bayonetta zrobili, jak ktos nie zdazyl kupic day 1 to sie pozniej bujal jak cygan za kasa, niby premiere za 3 tyg a w sklepach nie ma.