Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 8 minut temu, GearsUp napisał(a):Chocby wygladalo i dzialalo jak zloto, to binarne spusty pierdola cala koncepcje takich scigalek na Nintendo.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 45 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Chocby wygladalo i dzialalo jak zloto, to binarne spusty pierdola cala koncepcje takich scigalek na Nintendo.No to teraz wyobraź sobie, że są tacy co grają w ścigałki wyłącznie na klawiaturach i sprawia im to przyjemność. Sam tak kiedyś grałem w NFSy i było w pyte. No issue dla mnie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kiedys no issue na konsolach to bylo granie w FPS na jednym analogu. Nintendo powinno byc jebane bez litosci.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Teraz, pawelgr5 napisał(a):Kiedys no issue na konsolach to bylo granie w FPS na jednym analogu. Nintendo powinno byc jebane bez litosci.Mój post nie miał mieć wydźwięku "kiedyś to było" tylko zaznaczyć fakt, że digital analogi nie przekreślają ścigałki skoro ludzie grają DZISIAJ na klawiaturach w takie gry. Zresztą GRID Autosport na Switchu było chwalone na tym forum niejednokrotnie ale teraz to już przeszkadza bo jest moda na hejt Switcha 2Godzinę temu, Pierre Deck napisał(a):Chocby wygladalo i dzialalo jak zloto, to binarne spusty pierdola cala koncepcje takich scigalek na Nintendo.Rozumiem, że przez to odpuściłeś Fast Fusion na S2 bo dwa przyciski działały inaczej. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez GearsUp
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. @GearsUp rozumiem i wiem, że takie jednostki istnieją, ale sam dobrze wiesz, że standardy są odrobinę inne. Kto stoi w miejscu ten się cofa. Nintendo zaliczy regres jak klienci będą łykać wszystkie rozwiązania bez jakiejkolwiek krytyki.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 12 minut temu, pawelgr5 napisał(a):@GearsUp rozumiem i wiem, że takie jednostki istnieją, ale sam dobrze wiesz, że standardy są odrobinę inne. Kto stoi w miejscu ten się cofa. Nintendo zaliczy regres jak klienci będą łykać wszystkie rozwiązania bez jakiejkolwiek krytyki.To też kwestia przyzwyczajenia, mi triggery stawiające opór aż tak nie robią.
Opublikowano 58 minut temu58 min Ball X Pit na S2 było w PL? Bo pojawił się update i jest do wyboru PL w menu.
Opublikowano 46 minut temu46 min 25 minut temu, GearsUp napisał(a):To też kwestia przyzwyczajenia, mi triggery stawiające opór aż tak nie robią.Ale nie o to chodzi, spusty na S1 i S2 to normalny przycisk i działają zero jedynkowo.Przy S1 można to jeszcze bronić rozmiarem ale przy S2 mogli zrobić normalne spusty. Godzinę temu, GearsUp napisał(a):No to teraz wyobraź sobie, że są tacy co grają w ścigałki wyłącznie na klawiaturach i sprawia im to przyjemność. Sam tak kiedyś grałem w NFSy i było w pyte. No issue dla mnie.Było tak z biedy a nie wyboru.
Opublikowano 26 minut temu26 min Autor W Uniblo fajna cena na Wondera w wersji S2. Ilości podobno ograniczonehttps://uniblo.pl/27369-super-mario-wonder-nintendo-switch-2-edition-meetup-in-bellabel-park-ns2.html
Opublikowano 13 minut temu13 min Cytowałem wywiad o tym jak wychodziła konsola, powiedzieli że większość developerów takie chciała i tyle. Nie dziwi mnie to w sumie, jaki procent gier obecnie używa spustów analogowo, a jaki jako po prostu przyciska do uniku czy bloku? Który lepiej gdy jest natychmiastowy? Szczerze mówiąc to znacznie częściej razy przez ostatnie 15 lat myślałem "kurde, muszę przemapować ten spust bo się nie da" (nie wiem, Sekiro, No Rest for the Wicked), niż "ten analogowy spust wiele daje!". W Death Stranding na PS5 jest w miarę fajny opór... Ogólnie nie jestem jakoś w szoku, że tak zrobili.
Opublikowano 3 minuty temu3 min Autor 6 minut temu, ogqozo napisał(a):jaki procent gier obecnie używa spustów analogowo, a jaki jako po prostu przyciska do uniku czy bloku? Który lepiej gdy jest natychmiastowy?Teraz wiem skąd te pomysły na Playstation żeby gry się przechodziły same. Jak gracze mają używać uników i blokad skoro przyciski na padzie nie reagują natychmiastowo