Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W dniu 4.02.2026 o 09:00, Bzduras napisał(a):Pudło miałem, dokupiłem sobie upgrade packi do obu części.Te upgrade packi są za free dla onlajnowcow. Pewnie wiesz… ale ja mimo wszystko za patcha nie zamierzam płacić. Online (a raczej ta biblioteka staroci) to co innego :)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, grzybiarz napisał(a):Te upgrade packi są za free dla onlajnowcow. Pewnie wiesz… ale ja mimo wszystko za patcha nie zamierzam płacić. Online (a raczej ta biblioteka staroci) to co innego :)Wiem, wiem, ale i tak chciałem mieć dopisane do konta.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Monster Hunter Stories 3 w marcu i z demem.No sporo fajnych rzeczy dzisiaj pokazują
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. @Bzduras czyli jak mam online wykupiony każda gra która ma patcha pod s2 się pobierze sama czy muszę szukać na eshopie?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wczoraj akurat jak ktoś wspominał o leaku że ktoś "pracuje nad sequelem sRPG dla Nintendo", to żartowałem, że może to nie Fire Emblem, może powstaje nowy Culdcept hehe. Oczywiście Nintendo było tylko wydawcą w Japonii tak naprawdę. Lubię jak powracają takie serie typu "nic nie było przez 10 lat i nikt nie tęsknił", Japonia jednak ma kulturę.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, grzybiarz napisał(a):@Bzduras czyli jak mam online wykupiony każda gra która ma patcha pod s2 się pobierze sama czy muszę szukać na eshopie?Patch nie równa się upgrade packowi. Jak gra ma patcha to sam się ściągnie, jak ma Upgrade Packa to musisz go dodać do konta i pobrać ręcznie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Najbardziej mnie zaciekawiły dwie gry z dinosami, ta pierwsza od Binary Haze czyli twórców Ender Lilies i Magnolii no i Turok Origins może być najładniejszą grą na S2
Opublikowano 57 minut temu57 min Jak ktoś nie ma innych platform do grania to pewnie spoko Direct, dla mnie trochę meh. Chociaż dokładnie tego się spodziewałem, całej gamy portów z innych platform. Ale Orbitals wygląda fajnie.
Opublikowano 53 minuty temu53 min Ten direct to porazka. Polowa pokazanych rzeczy juz wczesniej byla zapowiedziana. mH Stories 3, Residenty, Indiana Jones. No ten direct trzyma poziom poprzednich. Czyli bardzo niski
Opublikowano 43 minuty temu43 min Autor 20 minut temu, Sylvan Wielki napisał(a):Ceny pudełek znowu polecą do góry
Opublikowano 32 minuty temu32 min Seria Ender świetna, ale nie wiem, czy ten projekt ma cokolwiek z nią wspólnego. Binary Haze to tylko wydawca chcący popularyzować japońszczyznę za granicą. Redemption Reapers tegoż wydawcy za dobre nie było.Turok Origins, czytałem sporo o tym projekcie i generalnie poza tytułem to nie ma nic wspólnego ze starym Turokiem. Może w sumie coś z tego wyjdze, ale ma to mój sceptycyzm.W sumie zwykły direct ze zwykłymi gierkami, ot żeby pokazać że masa ciekawych rzeczy wychodzi w najbliższych miesiącach. Chyba jasna była cezura, że pokazywane są tylko gry z premierą do czerwca. Wiadomo, że rzadko jakieś wielkie rzeczy się nagle pierwszy raz ogłosza na parę miesięcy przed premierą.Chyba jedyne większe wydarzenie to Rebirth już w czerwcu. No panie, jak ta gra będzie sensowna na Switchu, to będę zaintrygowany... Remake to dobry port, ale to jednak kompletnie inny stopień wymagań, Remake nawet na PS5 pod wieloma względami ma wyższą jakość niż wielki Rebirth lol. Jako że Remake dopiero wyszedł, nie spodziewałem się, że już kończą Rebirth. No a niedługo po tej premierze ruszy już machina hajpu na część trzecią najlepszej serii świata gier.
Opublikowano 30 minut temu30 min Jedyne na co liczyłem to demo dziewiątego residenta i nawet tu się zawiodłem.
Opublikowano 26 minut temu26 min Autor 3 minuty temu, ogqozo napisał(a):Redemption Reapers tegoż wydawcy za dobre nie było.A mi się podobało chociaż pograłem chwilę, aktualnie w historycznej na steamie. Świetny Fire Emblem-like. Muszę wrócić do tego
Opublikowano 24 minuty temu24 min Partners Direct zawsze jest słabszy niż normalne ND, więc miałem niższe oczekiwania i jestem zadowolony, głównie z:Orbitals wygląda świetnie (i jak wynika z karty w eshopie będzie w języku polskim)Dema Monster Hunter Stories 3 i Pragmaty - oba na pewno sprawdzę Microsoft zaczyna wrzucać gry na Switcha 2Kolekcja Bombermanów to dla mnie sztos (ale poczekam na promkę)Szybkich premier pokazanych dzisiaj tytułów MHS 3, The Adventures of Elliot, FF7 Rebirth
Opublikowano 18 minut temu18 min Elliot, up Hollowa. Reszta zaorać. Serio najgorszy Direct ever Edytowane 14 minut temu14 min przez Basior .
Opublikowano 17 minut temu17 min Autor Ciekawe czy ta seria Console Archives to będzie ekskluzywnie na Switcha. Jak widać nie przeszkadza samemu Nintendo, że gra jest w abonamencie (Ninja Gaiden II) i teraz będzie można mieć ją na własność. Dobrze wróży to przed ewentualną zapowiedzią Wind Wakera
Opublikowano 5 minut temu5 min Chyba za dobrze im się sprzedaje ten switch 2 skoro taki dziadowski direct wypuścili.Czas poświęcony na jego oglądanie to czas równie zmarnowany niczym na Teamsowe spotkania w korpo:)