Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 16 hours ago, Boomcio said:Wiem, bo ja tak zrobię.Trochę wbrew sobie :)Abstrahując od samej gry (którą wbrew marudom lubiłem i scalakowałem dawno temu), po popisie ze Skyrimem uważałbym na porty staroci Bethesdy. Tym bardziej kiedy Redzi czy Ubisoft wydali na Switcha 2 naprawdę udane technicznie i w pełni grywalne wersje swoich gier AAA, więc jest w co grać.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 21 godzin temu, Mustang napisał(a):Natomiast ciekaw jestem, czy w praktyce te „fizyczne” kody nie będą w sklepach sprzedawane taniej niż wersja digital ze sklepiku Nintendo.oczywiście że bedą latać taniej kody.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Panowie, za tydzien kupuje Cyberpunka i musze przycebulic tyle ile maksymalnie sie da. Gdzie kupie najtaniej? Wiem ze chodzil za grosze niedawno