Opublikowano wczoraj o 12:00 1 dzień Podstawka też jest w tpp w gold edition. Jak już kupiłem wersje na switcha to sprawdzę to tpp i ten niesławny dodatek
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 23 godziny temu, Rtooj napisał(a):No chodziło mi o to że widok tpp jest dodatkiem ;]W DLC z tą babką był native. Chyba nawet ona nie miała FPP w ogóle.23 godziny temu, Pupcio napisał(a):Podstawka też jest w tpp w gold edition. Jak już kupiłem wersje na switcha to sprawdzę to tpp i ten niesławny dodatekCzemu niesławny? Spoko był.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):W DLC z tą babką był native. Chyba nawet ona nie miała FPP w ogóle.Czemu niesławny? Spoko był.Każdy (jak widać prawie każdy) mówi że okropne gówienko i średnio pasuje do residenta
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 minuty temu, Pupcio napisał(a):Każdy (jak widać prawie każdy) mówi że okropne gówienko i średnio pasuje do residentaShadows of Rose? To był wypisz wymaluj pre concept do gameplayu Grace z dziewiątki, tylko szkoda, że samo TPP. Króciutkie fakt i dużo walking sima, ale całkiem ok.