Opublikowano poniedziałek o 11:082 dni Dasz taką zarzutkę na forum i już oburzenie chwilę póżniej. Teraz tylko film nagrać o niszczeniu przez Capcom tego co piękne w starych RE i te Bawki/Spherehuntery będą nagrywać 10 godzinne analizy o tym, że nie mam racji.
Opublikowano poniedziałek o 11:142 dni Autor Gdyby te ploty od CwelGolema faktycznie się sprawdziły, to fani Claire by mieli jak w raju: nie dość, że remake CV to jeszcze nowy występ w REX? Jezu jak mi stoi.
Opublikowano poniedziałek o 11:222 dni Jeszcze łysol od requiem mówił że Leon może wracać nawet jako dziadziuś mega szanuje że tak specjalnie wkurwiają bzdurasa i będą do końca świata dawać og ekipe
Opublikowano poniedziałek o 11:252 dni Tak, tak Dusk Golem rzetelny liker i już RE10 klepią xd Szanujmy się trochę.
Opublikowano poniedziałek o 11:262 dni Szkoda że nawet w przeciekach nie ma info o Reisdencie 5 Rimejku, Sheva w Re Engine tribal outfit ale by było.
Opublikowano poniedziałek o 11:452 dni Ja bym chcial w pierwszej kolejnosci remake Veronici. Jak ogralem pierwszy raz na DC to byl to moj ulubiony klasyczny RE. Ostatnie przejscie w 2025 i juz bylo troche ciezko. Niestety Capcom juz nigdy nie zrobi takiego Remaku jak ten do jedynki wiec mam nadzieje, ze nie spierdola jak by robili taki reimagine jak z RE2.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. W dniu 11.05.2026 o 13:25, Bzduras napisał(a):Tak, tak Dusk Golem rzetelny liker i już RE10 klepią xd Szanujmy się trochę.W sensie? Re9 robiono od 2018 więc na 3 lata przed wydaniem ósemki.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Też nie rozumiem zarzutu. Preprodukcja kolejnych części w takich molochach jak Capcom zaczyna się dosyć wcześnie, nawet przed wejściem w pełną produkcję następnej części. Oni pewnie mają rozpisaną linię produkcyjną do 2040 roku.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. W sensie jeszcze nie skończyli doić Requiem, może i na desce kreślarskiej jakieś zalążki dziesiątki leżą, ale nie wydaje mi się. Jeszcze za wcześnie moim zdaniem. Plus przypominam, że wedle lików Golema to Requiem toczy się w europejskiej wiosce, jest open worldem czy tam open hubem, skupia się na wiedźmach i jest tam tylko Leon Już nie wspomnę o tych czterech rimejkach które według niego niby robią się od dwóch lat (CV, 0, 1 i 5). Typ powinien zejść ze sceny, bo rzuca na lewo i prawo "przeciekami" licząc, że coś się przyklei i aż dziw bierze, że ktoś jeszcze go słucha.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor Cały czas czekam za tą zapowiedzianą przez niego częścią w której Jill i Leon mają walczyć na wyspie z armią klonów Eveline. RE Apocalypse i Chris walczący z Wendigo też brzmi świetnie :)Niektóre z jego rewelacji brzmią tak absurdalnie, że mam wrażenie, że jego wtyki w Capcomie po prostu go trollują sprzedając mu trefne informacje i zastanawiając się kiedy gość się połapie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja go wyciszyłem, bo męczące te gdybania natomiast dla sportu zawsze wrzucę te dyrdymały ale że każdy growy serwis zawsze chłopa cytuje xDD
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Te ostatnie leaki to nawet podpisane były "insajder, któremu ufa Dusk Golem" xD Panie, idź pan w chuj z takimi źródłami. NiE-3 za pasem, może dowiemy się czegoś oficjalnie.
Opublikowano 20 minut temu20 min W dniu 11.05.2026 o 13:25, Bzduras napisał(a):Tak, tak Dusk Golem rzetelny liker i już RE10 klepią xd Szanujmy się trochę.Bzduras przy każdym leaku musi pokazać jak to im nie wierzy. DuskGolem denies support to recent rumors like DMC Remake and RE10 protagonist
Opublikowano 8 minut temu8 min Autor Moja ulubiona składanka The Best of Cwel Golem and his friendshttps://planetagracza.pl/resident-evil-9-apocalypse-phoenix-capcom-przecieki-informacje-niepotwierdzone/TheGamerResident Evil 9 Will Reportedly Be Set On An Island Inspi...Let's hope it's as good as the one in Resident Evil 4's remake.VICEI Can't Lie, These 'Resident Evil 9' Rumors Have Me HypedWith 'Resident Evil 9' on the horizon to conclude the latest trilogy in the franchise, the rumor mill is alive with what may be in store. Edytowane 1 minutę temu1 min przez Josh