Skocz do zawartości

DOOM: The Dark Ages

Featured Replies

Opublikowano

Jestem po 6 etapach, w tym ten z robotem i smokiem. Poki co rzeczywiscie mozna do smietnika wrzucic wszystkie swoje nalecialosci z Eternala, bo tu gra sie kompletnie inaczej. Tam latalismy samolotem, tutaj biegamy czolgiem. Przypomina to te klasyczne doomy, gdzie chodzilo sie lewo/prawo. Troche feeling tez przypomina mi Warhammera 40k Boltguna.

Narazie nie chce deklarowac czy gra lepsza/gorsza, latwiejsza/trudniejsza, bo w kazdym Doomie trzeba bylo naprawde daleko zajsc zeby zobaczyc wszystko i tutaj jest podobnie.

• Odpowiedzi 401
  • Wyświetleń 20,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla mnie strzelanka arcade pozbawiona segmentu multiplayer nie powinna zasługiwać na ocenę wyższą niż 7/10. Zrozumiałbym, gdyby Multi chcieli stworzyć kolesie od Metro czy Stalkera, którzy nie potrafi

• Ten Doom jest jedną z najbardziej oczekiwanych gier tego roku dla mnie. Uwielbiam szybki gameplay Eternala, dlatego troszkę się obawiam o spowolnienie rozgrywki i dodanie warstwy fabularnej w formie c

• Premiera 15 maja. Czysty rozpierdol. Day kurwa one!   Mechy i smok  

Opublikowano
18 godzin temu, GearsUp napisał(a):
  18 godzin temu, messer88 napisał(a):

Jakie jest lore porównywania metroida z doomem?

W dniu 15.04.2025 o 16:40, Wieslaw napisał(a):

Jak już zrobią jakąś fajną grę pod ten sprzęt to spokojnie przymknie się oko na za duży rozmiar, biedaekran dla fanów granatowo-szarej czerni i potencjalnie trzeszczące w portach joycony.

Miałem na myśli rozmach i budżet produkcji.

Edytowane przez Wieslaw