Opublikowano 21 listopada21 lis 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):Odpaliło mi się z jutubowym lektorem ai i wyszło jeszcze śmieszniej xDhaha teraz włączyłem tutaj z okienka to faktycznie. WYBRAŁAM AUTENTYCZNE ŻYCIE, ŻYCIE GEJOWSKIE
Opublikowano 21 listopada21 lis Tez tak mialem. Przez chwile wydawalo mi sie ze kliknalem w cos randomowego. No jakis zart sobie pomyslalem
Opublikowano wczoraj o 10:33 1 dzień O mamusio...Verso dostal niedawno fajny mieczyk ktory juz na starcie ma range S. Do tego umiejetnosc: Steeled Strike polaczona z Picto: Cheater wymiata wszystkich z tego swiata Zobaczymy jak daleko zajde z tym wszystkim w Wiezy. Pieknie sie wkrecilem. Zacna giercunia. Drugi raz nie popelnie tego bledu. Wszystko od nich juz na zawsze Day 1
Opublikowano wczoraj o 20:29 1 dzień Chyba pokuszę się o wycieczkę do Mediolanuhttps://x.com/expedition33/status/1993621016745030050?s=20 Edytowane wczoraj o 20:30 1 dzień przez Tiny