Opublikowano 21 listopada21 lis 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):Odpaliło mi się z jutubowym lektorem ai i wyszło jeszcze śmieszniej xDhaha teraz włączyłem tutaj z okienka to faktycznie. WYBRAŁAM AUTENTYCZNE ŻYCIE, ŻYCIE GEJOWSKIE
Opublikowano 21 listopada21 lis Tez tak mialem. Przez chwile wydawalo mi sie ze kliknalem w cos randomowego. No jakis zart sobie pomyslalem
Opublikowano 26 listopada26 lis O mamusio...Verso dostal niedawno fajny mieczyk ktory juz na starcie ma range S. Do tego umiejetnosc: Steeled Strike polaczona z Picto: Cheater wymiata wszystkich z tego swiata Zobaczymy jak daleko zajde z tym wszystkim w Wiezy. Pieknie sie wkrecilem. Zacna giercunia. Drugi raz nie popelnie tego bledu. Wszystko od nich juz na zawsze Day 1
Opublikowano 26 listopada26 lis Chyba pokuszę się o wycieczkę do Mediolanuhttps://x.com/expedition33/status/1993621016745030050?s=20 Edytowane 26 listopada26 lis przez Tiny
Opublikowano środa o 06:511 dzień Pieknie sie wkrecilem. Odbilem sie od Simona i lece po wiecej picto jak chocby druga szansa itp. gosc mnie niszczy masakrycznie. Troszke podbuduje postac bo narazie nic nie idzie
Opublikowano środa o 07:371 dzień Też robiłem na końcu. Dawaj znać na bieżąco jak tam postęp w uszczupleniu paska życia, i powodzenia
Opublikowano środa o 10:541 dzień Nadal można go one-shotować Maelle, mimo tych nerfów jakby co. Tylko trzeba mieć picto Roulette i jak wejdzie odpowiednio to typ leży.
Opublikowano środa o 12:351 dzień 4 godziny temu, Square napisał(a):Też robiłem na końcu. Dawaj znać na bieżąco jak tam postęp w uszczupleniu paska życia, i powodzenia Ide w twoje ślady. Bez platyny w goty nie wchodzę w nowy rok Tak wiec: 1 faza nie jest taka trudna. Simon jest dość przewidywalny a Verso w teamie z Monoco na 99 lvlu robi dobry damage. Monoco głownie do podtrzymywania życia Verso. Problemem okazuje sie jego 2 forma w której zawsze ginę mimo iz znam jego ataki bardzo dobrze i mam kilka asow w rękawie. Widocznie czegoś tutaj nie rozumiem i popełniam błąd budując swoja postać do tej konkretnej walki. Kiedy mi sie poszczęści i zabiorę mu 2/3 paska życia to gość jednym atakiem wysyła mnie na tamten świat bez opcji obrony I tu jest ten moment w którym wkracza reszta zespołu. Niestety tylko Maelle jest na wyższym poziomie. Reszta jest bezsilna. Fajna drużyna ale najbardziej do gustu przypadli mi: Verso, Maelle, Monoco i to sa moje główne postacie na wyższych levelach. Mimo wszystko kiedy juz nadchodzi ten moment to praktycznie zawsze dostaje losowa osobę a nie moja ukochana Maelle. Musze to ogarnąć jak to zrobić aby w drugiej fali dostać Maelle w tedy będę mógł to jakoś ogarnąć. Perkow jest od chu.ja ale nie widzę takiego który gwarantuje mi konkretna postać jako wsparcie po śmierci. Gra jest olbrzymia wiec musze poszukać w sieci.reedycja.. teraz widzę ze jest cos takiego jak first strike - musze to znaleźć i wypróbować.50 minut temu, Wredny napisał(a):Nadal można go one-shotować Maelle, mimo tych nerfów jakby co. Tylko trzeba mieć picto Roulette i jak wejdzie odpowiednio to typ leży.Z ciekawości oglądałem jak gość to robi Maelle i tak rzeczywiście jest. Ja powiem szczerze ze skoro pokonałem soulsy to z pewnością powinienem poradzić sobie tutaj.P.Sgra jest nieziemska. Pewnie pójdę w ng+ po platynie tak dla zabawy
Opublikowano środa o 12:521 dzień 16 minut temu, MEVEK napisał(a):Musze to ogarnąć jak to zrobić aby w drugiej fali dostać Maelle w tedy będę mógł to jakoś ogarnąć.Po prostu nie wybieraj jej do drużyny.
Opublikowano środa o 13:011 dzień Tak, tak. Glownie chodzilo mi o to aby ona jako pierwsza atakowala po wkroczeniu do walki. Mam tego perka wiec bede pozniej zas podchodzil
Opublikowano środa o 19:581 dzień Simon to ten tym co go mozna kazda postacia one shootowac? ( ok Sciel chyba nie mozna )
Opublikowano środa o 22:031 dzień Pewnie ze mozna. Trzeba tylko przy farmic luminy, pictos i podlevelowac odowiednio postac. Mi sie nie chcialo tego robic. Podeszlem Verso bo on jest najmocniejszy z mojej ekipy. Na koncu tylko Maelle go dobila i po ptokach. Z odblokowanymi obrazeniami pole do popisu jest ogromne. Szacuneczek za tak kreatywny system. Kazde picto mozemy rozdzieli na kazdego czlonka zespolu. Trzeba go tylko wczesniej aktywowac 4 razy i gotowe. No mega. Opcji jest tyle ze glowa peka. Brakuje tylko zasobow do aktywacji tego wszystkiego.