Opublikowano 21 listopada21 lis 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):Odpaliło mi się z jutubowym lektorem ai i wyszło jeszcze śmieszniej xDhaha teraz włączyłem tutaj z okienka to faktycznie. WYBRAŁAM AUTENTYCZNE ŻYCIE, ŻYCIE GEJOWSKIE
Opublikowano 21 listopada21 lis Tez tak mialem. Przez chwile wydawalo mi sie ze kliknalem w cos randomowego. No jakis zart sobie pomyslalem
Opublikowano 26 listopada26 lis O mamusio...Verso dostal niedawno fajny mieczyk ktory juz na starcie ma range S. Do tego umiejetnosc: Steeled Strike polaczona z Picto: Cheater wymiata wszystkich z tego swiata Zobaczymy jak daleko zajde z tym wszystkim w Wiezy. Pieknie sie wkrecilem. Zacna giercunia. Drugi raz nie popelnie tego bledu. Wszystko od nich juz na zawsze Day 1
Opublikowano 26 listopada26 lis Chyba pokuszę się o wycieczkę do Mediolanuhttps://x.com/expedition33/status/1993621016745030050?s=20 Edytowane 26 listopada26 lis przez Tiny
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Pieknie sie wkrecilem. Odbilem sie od Simona i lece po wiecej picto jak chocby druga szansa itp. gosc mnie niszczy masakrycznie. Troszke podbuduje postac bo narazie nic nie idzie
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Też robiłem na końcu. Dawaj znać na bieżąco jak tam postęp w uszczupleniu paska życia, i powodzenia
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Nadal można go one-shotować Maelle, mimo tych nerfów jakby co. Tylko trzeba mieć picto Roulette i jak wejdzie odpowiednio to typ leży.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 4 godziny temu, Square napisał(a):Też robiłem na końcu. Dawaj znać na bieżąco jak tam postęp w uszczupleniu paska życia, i powodzenia Ide w twoje ślady. Bez platyny w goty nie wchodzę w nowy rok Tak wiec: 1 faza nie jest taka trudna. Simon jest dość przewidywalny a Verso w teamie z Monoco na 99 lvlu robi dobry damage. Monoco głownie do podtrzymywania życia Verso. Problemem okazuje sie jego 2 forma w której zawsze ginę mimo iz znam jego ataki bardzo dobrze i mam kilka asow w rękawie. Widocznie czegoś tutaj nie rozumiem i popełniam błąd budując swoja postać do tej konkretnej walki. Kiedy mi sie poszczęści i zabiorę mu 2/3 paska życia to gość jednym atakiem wysyła mnie na tamten świat bez opcji obrony I tu jest ten moment w którym wkracza reszta zespołu. Niestety tylko Maelle jest na wyższym poziomie. Reszta jest bezsilna. Fajna drużyna ale najbardziej do gustu przypadli mi: Verso, Maelle, Monoco i to sa moje główne postacie na wyższych levelach. Mimo wszystko kiedy juz nadchodzi ten moment to praktycznie zawsze dostaje losowa osobę a nie moja ukochana Maelle. Musze to ogarnąć jak to zrobić aby w drugiej fali dostać Maelle w tedy będę mógł to jakoś ogarnąć. Perkow jest od chu.ja ale nie widzę takiego który gwarantuje mi konkretna postać jako wsparcie po śmierci. Gra jest olbrzymia wiec musze poszukać w sieci.reedycja.. teraz widzę ze jest cos takiego jak first strike - musze to znaleźć i wypróbować.50 minut temu, Wredny napisał(a):Nadal można go one-shotować Maelle, mimo tych nerfów jakby co. Tylko trzeba mieć picto Roulette i jak wejdzie odpowiednio to typ leży.Z ciekawości oglądałem jak gość to robi Maelle i tak rzeczywiście jest. Ja powiem szczerze ze skoro pokonałem soulsy to z pewnością powinienem poradzić sobie tutaj.P.Sgra jest nieziemska. Pewnie pójdę w ng+ po platynie tak dla zabawy
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 16 minut temu, MEVEK napisał(a):Musze to ogarnąć jak to zrobić aby w drugiej fali dostać Maelle w tedy będę mógł to jakoś ogarnąć.Po prostu nie wybieraj jej do drużyny.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Tak, tak. Glownie chodzilo mi o to aby ona jako pierwsza atakowala po wkroczeniu do walki. Mam tego perka wiec bede pozniej zas podchodzil
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Simon to ten tym co go mozna kazda postacia one shootowac? ( ok Sciel chyba nie mozna )
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Pewnie ze mozna. Trzeba tylko przy farmic luminy, pictos i podlevelowac odowiednio postac. Mi sie nie chcialo tego robic. Podeszlem Verso bo on jest najmocniejszy z mojej ekipy. Na koncu tylko Maelle go dobila i po ptokach. Z odblokowanymi obrazeniami pole do popisu jest ogromne. Szacuneczek za tak kreatywny system. Kazde picto mozemy rozdzieli na kazdego czlonka zespolu. Trzeba go tylko wczesniej aktywowac 4 razy i gotowe. No mega. Opcji jest tyle ze glowa peka. Brakuje tylko zasobow do aktywacji tego wszystkiego.