Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 24 minuty temu, Czoperrr napisał(a):jak do walki podchodziłem po raz piąty to już trochę to męczyłoA to u mnie za pierwszym poszła jakoś.Tam to pikto na urok pomaga, ale można je pominąć. Miałem na jednej postaci tylko, bo były tylko trzy walki po drodze.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja sobie wyfarmiłem te cztery walki żeby mieć antyurok dla wszystkich, wtedy Sirene jest popychadłem. Podobała mi się ta walka.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 27.07.2025 o 10:08, Homelander napisał(a):No to czemu się tym przejmujesz? Dla niektórych to część zabawy jak Oscary czy Grammy. A inni mają to w dupie, szczególnie jak się nie zgadzają z werdyktem. Nie widzę żadnego problemuW tym przecież sęk, że to inne rzeczy lol. Sam się interesuję Oscarami, ale nie widzę związku z tym, że jak ktoś powie "dla mnie Avengers film roku!" to mu muszę tłumaczyć: "nie, nie rozumiesz, ty cepie, wcale nie jest, tak naprawdę akademia oscarowa przyznała go Nadziejom Biedaków 3, więc nie wolno tak mówić". Tylko, jakby... obie te rzeczy są niezależne. Oscary opinia jedna z wielu. W tym właśnie sęk.Nikt nie mówi że się "przejmuję" lol, tylko dziwna sprawa, o co w tym chodzi. Kilka lat temu nikt tak nie mówił, a nagrody były. Każdy redaktor PSX Extreme miał swoją, inne pisma i gale miały swoje itp. i nie widziałem takich tekstów.W filmach Oscary są dość znanym hasełkiem od dawna, ale nikt chyba nigdy nie uważał, że w robieniu filmów chodzi o Oscary.