Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja bym chciał jakies fabularne dlc, żeby przejść trzeci raz goty 2025
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 godzin temu, ogqozo napisał(a):Ziomuś, co ty robisz, nie wiesz że masz napisać "ta gra co ma być dobra, ona jest dobra" i wtedy zebrać plusiki męskiej odwagi i na tym polega życie :/Lepiej napisać „ta gra jest bee i wygląda beee” o zayebongo gierce żeby być pod prąd, wywrotowcem, dla rozgłosu. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez giger_andrus
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A jeżeli to prawda? To znaczy, że jest to prawdziwa opinia, zgodna z jego odczuciami (ja mam podobną, zupełnie mi nie siadł projekt lokacji w tej grze). Od razu, że dla rozgłosu i żeby być wywrotowcem. Czyli zamknij mordę i nie pisz jeżeli masz inne zdanie niż większość? Bez sensu :)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Niemożliwe, żeby to była prawda. Prawda to moja opinia, a jak ktoś nie ma dokładnie takiej samej, to wiadomo że kłamie żeby na siłę być przeciwko Dobru.
Opublikowano 38 minut temu38 min No belzebos troche prowokacyjny ton posta, ale ja to nie wiem za co oberwałem, pisałem od razu po skończeniu że nie wszystko mi zagrało w tej grze mimo że bardzo mi sie podobała. Sekta 33
Opublikowano 24 minuty temu24 min Dokładnie, prowokację czuć z daleka. Co innego opinia poparta jakimiś konkretami, przemyśleniami, tu coś nie zagrało, tutaj wyszło gorzej. Ale temat jest o gierce, która raczej do brzydkich nie należy a i walka nie jest sztampowa i mocno statyczna jak w większości taktycznych rpg.
Opublikowano 19 minut temu19 min 38 minut temu, ogqozo napisał(a):Niemożliwe, żeby to była prawda. Prawda to moja opinia, a jak ktoś nie ma dokładnie takiej samej, to wiadomo że kłamie żeby na siłę być przeciwko Dobru.Nie jest to takie proste. Bo co zrobisz z typem, który ma opinię, że gra wyszła w złym stanie technicznym, jest niegrywalna. Tylko, że nikomu innemu się nie krzaczy ? Poza opinią są też fakty. Tak jak ten, że ta „brzydka” gra została podtawiona obok Metaphora -_-
Opublikowano 18 minut temu18 min Gdyby chodziło o innego użytkownika to rozmowa wyglądałaby zupełnie inaczej. Skąd wiem? Bo już takie sytuacje były w tym wątku, tylko to trzeba chcieć porozmawiać jak człowiek zamiast wejść i zesrać się jak troll, którym jest odpad DeepThroat.
Opublikowano 14 minut temu14 min Ta gra jest jak obraz, już kiedyś o tym pisałem. Obrazy mają to do siebie, że każdy może w nich widzieć coś innego i dany obraz może budzić jakieś emocje albo nie. Może się podobać, albo nie. Dla mnie te w Ekspedycji były zbyt dziwne, ale ja generalnie nie lubię malarstwa poza realizmem i minimalizmem, czyli wszystko odwrotnie do tego co serwują twórcy tej gry. :) Najbardziej mi się podobał etap z formacjami skalnymi, bo był "normalny", w ludziom się podobają te niby podwodne.
Opublikowano 2 minuty temu2 min 20 godzin temu, Beelzeboss napisał(a):Jestem po pierwszym akcie i zastanawiam się czy odpaliłem ten kafelek co trzeba w gamepassie. Od pierwszej zapowiedzi nie mogę uwierzyć, że są ludzie, którzy zostali przyciągnięci tą paskudną oprawą graficzną i artstylem. Lokacje uderzają po oczach i wyglądają jakby były poskładane z losowych, stockowych assetów. Absolutny brak smaku designerów. Największy trolling to jaranie się zwykłą turówka z qte jakby to bylo coś odkrywczego XD Po takich delicjach jak metaphor ciężko jeść biszkopt z lewiatana.Metaphor to to nie jest.Poza tym fakt gra o Francuzach, którzy są mili, nierealistyczne. Sukces tej gry jest trochę przerażający, gdyż wydaje mi się, że 99% pierwszy raz grało w taki typ gry RPG.