Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dying Light: The Beast

Featured Replies

Opublikowano

Za krótko pograne. Walka wydaje się przyjemna, zombiaki ładnie reagują na ciosy, mięso ładnie odchodzi od ciałka po ciosie niemal jak w ostatnim Dead Island, miasteczko i las wyglądają całkiem ok. Gram na najwyższym poziomie trudności i stamina szybko ucieka po kilku ciosach przez co trzeba więcej odskoków robić i generalnie na początku omijać skupiska zombiaków.

Co mnie zaskoczyło to bardzo szybko dostajemy broń palną.

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

IMO i wstępnie (bo po zaledwie 4h póki co): kroi się zajebista gierka. Do jedynki raczej nie fiknie, ale kompletnie odstawia DL2. Po pierwsze miejscówki są idealnie wykrojone i zdecydowanie bliżej im do oryginału niż części drugiej. Fabuła to balon, wiadomo, natomiast gra się w to bardzo dobrze po prostu. Mocno dopakowali wizualny aspekt szatkowania zombiaków i obecnie faktycznie bardziej przypomina to rozwałkę z DI2. U mnie zero problemów z wydajnością, ścinkami czy czymkolwiek takim - gra śmiga pięknie wręcz. Tak więc zanosi się na to, że mocno średnia dwójka będzie do przemilczenia tak naprawdę, a właściwa seria to teraz DL z potężnym DLC oraz The Beast właśnie.

Opublikowano

Sam początek był strasznie drętwy ale już po spotkaniu z Olivia i wyjściu dalej jest bardzo dobrze w moim odczuciu. Klimat postapokalipsy się wylewa, wydaje się, że będzie ci robić, bo zanosi się na dużą ilość aktywności pobocznych w świecie gry. Miałem właśnie całkiem niezła akcje jak wziąłem auto żeby pojechać do celu ale zboczylem i zajechałem nie tam gdzie trzeba, otoczyły mnie zombiaki, samochód zgasł i dupa xD, szybko wyszedłem i ucieczka z buta a przynajmniej póki co trzeba się często ratować ucieczką nawet przed zwykłymi truposzami bo dosyć szybko potrafią otoczyć. Cała akcja miała miejsca w deszczu więc klimacik się zrobił z takiej zupełnie randomowej sytuacji naprawdę mega. Mapa nie wydaje się jakaś ogromna ale nie postrzegam tego jako wadę, jeśli będzie dużo detali i ciekawych rzeczy to wolę po stokroć takie coś niż wielką mapę z ubisoftowych hitów, gdzie po kilku godzinach już człowiek widział wszystko i jest po prostu za duży obszar w tych grach. Gra mi działa bardzo dobrze, wygląda świetnie, wywalili niestety RT póki co ale o ile sam początek wyglądał mocno past genowo tak już później, po dotarciu do pierwszej miejscówki i już po wyjściu z niej jest bardzo ładnie ale i tak czekam aż dodadzą RT, w DL2 to był dzień do nocy przy porównaniu z RT i bez. Z tym, że faktycznie dlss fg jest w tej grze póki co zepsuty, bo po włączeniu go jest stuttering i też gdy włacze fsr fg to stutteringu nie ma, tutaj i tak mogę grać bez fg z dlss quality i jest ok 80 klatek ale jak dodadzą RT to będzie potrzebny. W każdym razie odczucia póki co mam mocno pozytywne.

Edytowane przez Qbon