Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 minuty temu, Rozi napisał(a):Czyli gra działa i wygląda dobrze na PS5, jaka teraz narracja będzie?Ja patrze na ten stream i nie potwierdzam. Stream jest tylko w 1080p@30 a i tak widać czasem wychodzące piksele, czy spadki klatek jak się przeklikałem, ale to może być wina przechwytywania, więc po takim materiale gówno ocenisz. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Kangus
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Z jednej sieciówki już do odbioru, fajnie szkoda że akurat tego się nie da wcześniej odpalić hehe.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ktoś pisał na PEPEŁE~~ że możliwe że odblok będzie wraz z preloadem który się zacznie dzisiaj o 23 Ale pewny nie był i to był graczdari~~
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, McDrive napisał(a):Nie wygląda źle. To było takie trudne w opublikowaniu?Nie widzę nic strasznego, zdążyli przed premierą? Zdążyli. I tak są bardziej persystentni niż cała reszta co do wersji gier.Ilość preview/ opisów jakości działania na poszczególnych sprzętach/ pokazów przedpremierowych była na naprawdę wysokim poziomie.2 godziny temu, messer33 napisał(a):Z jednej sieciówki już do odbioru, fajnie szkoda że akurat tego się nie da wcześniej odpalić hehe.Fajnie jakby to był nowy trend, wysyłanie pudełek wcześniej, ale unlock jednocześnie z cyfrą, jestem na tak :).
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, Rozi napisał(a):Czyli gra działa i wygląda dobrze na PS5, jaka teraz narracja będzie?A pokazali gejplay że steam decka i allayiksa? No właśnie nie coś musi być na rzeczy i to ukrywają..
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, kudlaty88 napisał(a):A pokazali gejplay że steam decka i allayiksa? No właśnie nie coś musi być na rzeczy i to ukrywają..Oni Steam Decka oficjalnie nie wspierają. Podali Roga Ally.Podejrzewam, że na SD gra nie będzie grywalna, nawet ze wszystkimi czarami.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W Katowicach już będą mieli po południu, ale po co mi to, jak i tak nie zagram wcześnejj
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Oni Steam Decka oficjalnie nie wspierają. Podali Roga Ally.Podejrzewam, że na SD gra nie będzie grywalna, nawet ze wszystkimi czarami.Nie no jaja sobie robię...Jak na rogali ruszy to i na decku będzie grywalne. W najgorszym wypadku ludzie coś pozmieniają i z tydzień po premierze będzie śmigać.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, kudlaty88 napisał(a):Nie no jaja sobie robię...Jak na rogali ruszy to i na decku będzie grywalne. W najgorszym wypadku ludzie coś pozmieniają i z tydzień po premierze będzie śmigać.No to sobie sami pozmieniają, Deck to otwarta platforma, ale oficjalnie nie dostali Deck Verified (jeszcze).