Opublikowano 23 marca23 mar No cóż uczeń trochę przerasta mistrza jednak.Ponadto Koreańczycy dodali do gry więcej w 3 dni, niż Capcom w 2 lata.7 minut temu, Qbon napisał(a):W końcu jest skrzynka. Brakowało mi tego, bo nie chce sprzedawać wszystkiego czego akurat nie używam żeby zwolnić miejsce.Zobacz też Blinding Flashem, bo pojawiło się sporo nowych miejsc do teleportów.4 godziny temu, XM. napisał(a):Mapka faktycznie taka duża? Bo według wymiarów jest mniejsza, np. od Valhalli czy w3.Mniejsza, ale większa, dzięki wertykalności.The total map size of Crimson Desert is 90km² (9500m width x 9500m height) across all 5 areas and it’s mostly landmass. This makes it one of the bigger maps for a singleplayer game, though not the biggest ever. It’s comparable in size to some of the mainline Assassin’s Creed games (AC Valhalla was 140km², AC Shadows was 123km²). Crimson Desert also features a “Sky Map” of flying islands, similar to The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, which are smaller contained sky islands for puzzle challenges. There are over 100 caves and many other underground locations. Because of this multi-layered map design, the actual explorable area is approximately 100km².
Opublikowano 23 marca23 mar Mam zagwozdkę jestem wysoko w górach i pokazuje że zamarzam mam płaszcz lvl3 chroniący przed mrozem ale nic to nie daje skąd wziąć cieplejsze ubrania bo nic innego nie widziałem nigdzie
Opublikowano 23 marca23 mar 7 minut temu, devilbot napisał(a):Nikt tu niczego nie kopiował.Ta gra ma same oryginalne pomysły i assety.
Opublikowano 23 marca23 mar 24 minuty temu, GearsUp napisał(a):Jak kopiować to od najlepszychCzyli idąc twoim durnym rozumowaniem Nintendo skopiowoło podnoszenie kotów z Harvest Moona z 2003 roku. KuГwa wstydu nie mają.
Opublikowano 23 marca23 mar Aż się przypomina imba o okładki pism z Dying Light sprzed ponad dekady. Kto był pierwszy i kto od kogo skopiował
Opublikowano 23 marca23 mar 1 godzinę temu, Shen napisał(a):Trzeba częściej patrzeć w nieboTe Zeppeliny na wschodzie mapy są gdzie pociąg i wogóle bardziej zaawansowana technologia.
Opublikowano 23 marca23 mar A ja się zastanawiam czy inspiracja lub zmodyfikowanie designu istniejącej poprzednio okładki ma tak naprawdę znaczenie czy to już zwykłe czepialstwo.
Opublikowano 23 marca23 mar 5 minut temu, Patapon napisał(a):Czyli idąc twoim durnym rozumowaniem Nintendo skopiowoło podnoszenie kotów z Harvest Moona z 2003 roku.KuГwa wstydu nie mają. W Harvest Moon (2003) nie można podnosić kotów.
Opublikowano 23 marca23 mar 12 minut temu, GearsUp napisał(a):W Harvest Moon (2003) nie można podnosić kotów.
Opublikowano 23 marca23 mar 3 minuty temu, Patapon napisał(a):Ty tu widzisz trzymanie kota jakie jest w Zeldzie i Crimsonie? Ja tu widzę przemieszczanie go jak jakiś mebel z miejsca na miejsce ale tak, na pewno właśnie tą animacją się inspirowali.
Opublikowano 23 marca23 mar Połowa 5 chaptera gra wciąga jak bagno i mega mnie granie w nią relaksuje nigdzie nikt nie goni spokojna a klimatowa muzyka poezja totalna , l4 wjechało bo jakaś grypa złapała chyba w tym tygodniu z 60h wleci
Opublikowano 23 marca23 mar Jakby co to te wszystkie sakiewki w ekwipunku trzeba pootwierać, żeby wyciągnąć z nich kasę. Motałem się w ekwipunku, aż przypadkiem jedną opróżniłem
Opublikowano 23 marca23 mar 2 minuty temu, Patapon napisał(a):Jakby co to te wszystkie sakiewki w ekwipunku trzeba pootwierać, żeby wyciągnąć z nich kasę. Motałem się w ekwipunku, aż przypadkiem jedną opróżniłem Ja już chyba ze 3 stacki miałem i nawet nie zwróciłem uwagi, że można to otworzyć :D.Godzinę temu, Patapon napisał(a):Jak by ktoś chciał biegać jak barbarzyńca w płaszczu z psaJohn Crimson.Btw już chyba mam około 20 h (story chapter 4 jeszcze), bo dzisiaj rano ostro młóciłem i czas pochwalić system artefaktów i tego jak różnorodne są tutaj opcje zdobywania skilli przecież to jest absolutne mistrzostwo świata, żadna gra nie zrobiła tego dotychczas lepiej, może maksymalnie jedna, ale w takiej jakości oprawy wizualnej, oj zdecydowanie nie.
Opublikowano 23 marca23 mar Ja ma znowu problem nie mogę artefaktów nigdzie znaleźć ma rozwinięte życie stamine chyba na 3 parę skilli ale szału nie robi jedyne co to sprzęt mam nawet ok plus w broniach gniazda boss w 5 akcie na 4 strzały padał w każdej fazie a hp mi zabrał może połowę jak przycisnął do ściany
Opublikowano 23 marca23 mar 7 minut temu, Banan91PL napisał(a):Ja ma znowu problem nie mogę artefaktów nigdzie znaleźć Eksploracja albo bicie bandytów, oczyścisz pare zajętych lokacji i wpadną
Opublikowano 23 marca23 mar Właśnie to odbijanie baz to największy rak jak widzę setki wrogów jak w jakimś dynasty warriors
Opublikowano 23 marca23 mar Niezle z fabuła lecisz, ja ciagle 3 chapter, stamina 6lvl, hp 4lvl i sporo innych skilli.
Opublikowano 23 marca23 mar Jakby co to te wszystkie sakiewki w ekwipunku trzeba pootwierać, żeby wyciągnąć z nich kasę. Motałem się w ekwipunku, aż przypadkiem jedną opróżniłem Te sakiewki można też przekazywać npc w formie podarunków, by szybciej maksować "znajomość". Jedna sakiewka +5 pkt.