Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kalendarz Gracza 2025 - sugestie, uwagi, propozycje

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, SlimShady napisał(a):

Wrzucajcie takie, które mają datę premiery. Tak zerkam na ten obecny i się zastanawiam, co tam Wiedźmin robi.

Tym bardziej że ta grafika/screen nie był specjalnie ładny.

• Odpowiedzi 88
  • Wyświetleń 11,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wywalić luty, październik i listopad, można w to miejsce zdublować maj, czerwiec. No, może grudzień, bo wtedy mam urodziny. Skasować poniedziałki na rzecz drugich sobót w tygodniu. Jak wypada jakiś pi

• A nie myśleliście może żeby zmienić formę tego kalendarza? Żeby zrobić coś na kształ małego i szerszego kalendarza na biurko. Myślę, że wtedy przydałby się większej ilości osób, bo aktualny raczej mał

• Grzybi, ale jak goła baba by była to byś już nie narzekał

Opublikowano

Koniecznie jakaś dobra grafika z panią Grace Ashcroft, a tak to nie wiem nawet co wychodzi w przyszłym roku.

Opublikowano

Nie ma konkretnej daty i może okazać się crapem ale Gothic Remake. Onimusha: Way of the Sword, Reanimal raczej wyjdą w 2026 i do tego jakąś japońszczyznę, tu Aysnel pewnie ma propozycje : )

Opublikowano

Nie wiem, ile chłopaki mogą czekać, ale 11 grudnia jest game awards, na którym mogą być jakieś fajne nowe zapowiedzi na 2026

Opublikowano

ja nie chce jakis brutalnych krwistych grafik) moze to pojebane, ale u mnie lataja male dzieciaki i nie chce by gierki im sie zle kojarzyly jak np. ta nadąsana baba z hellblade , czy cos tam bylo z krwia.

Opublikowano
6 minut temu, grzybiarz napisał(a):

ja nie chce jakis brutalnych krwistych grafik) moze to pojebane, ale u mnie lataja male dzieciaki i nie chce by gierki im sie zle kojarzyly jak np. ta nadąsana baba z hellblade , czy cos tam bylo z krwia.

Grzybi, ale jak goła baba by była to byś już nie narzekał reggie

Opublikowano

Nie ma sensu rzucanie propozycji, bo i tak będzie Wiedźmin, GTA i kilka gier, których premiera nie odbędzie się o czasie. Szkoda, że się przyjęło, że muszą to być gry, których premiera ma się odbyć w przyszłym roku, bo jak pokazują wszystkie poprzednie edycje, i tak w dużej części się to nie sprawdza. Z pewniaków w zasadzie to tylko FIFA... No ale rozumiem zamysł, że skoro kalendarz 2026 to będą gry, które są planowane na 2026 (poza wiedźminem jak zwykle...).

Opublikowano
14 minut temu, grzybiarz napisał(a):

No nie:)

Bo cysie to każdy lubi, czy młody czy stary

Kiedyś chyba ktoś wydawał takie kalendarze, a i chyba w CKM czy Playboyu takie były.

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, Pix napisał(a):

Nie wiem, ile chłopaki mogą czekać, ale 11 grudnia jest game awards, na którym mogą być jakieś fajne nowe zapowiedzi na 2026

15 grudnia wysylka plikow do kalendarza - wszystko przemyslane!

Opublikowano
Godzinę temu, Perez napisał(a):

15 grudnia wysylka plikow do kalendarza - wszystko przemyslane!

Realne jest by zrobić dodatkowy kalendarz z grafikami gier wszechczasów jako oddzielny zakup na Allegro poza magazynem? Te nowe gry zazwyczaj mają średniej jakości grafiki z materiałów promo.

Opublikowano

No to kalendarz gracza na2026 wiec pasuje dać głośne premiery z 2026, ale ja bym się nie obraził jakby były to tytuły wszech czasów. Wolę coś bardziej znanego.

Opublikowano

Fajnie jakby był dwustronny, z jednej strony słabe arty od sponsorów a z drugiej jakieś fajny screeny np jakiś mega kop Kinga z tekkena albo mapa z jakiegoś RPG starego lub jakieś bardziej kolorowe arty z ery 8 i 16 bitowej. Teraz wisiał u mnie kalendarz z retro gamera ale też był słaby bo ze screenami ze spectruma, ale i tak wolałem jego powiesić niż z tymi nowymi artami z PSX extreme.