Opublikowano piątek o 10:431 dzień 2 godziny temu, SlimShady napisał(a):Wrzucajcie takie, które mają datę premiery. Tak zerkam na ten obecny i się zastanawiam, co tam Wiedźmin robi.Tym bardziej że ta grafika/screen nie był specjalnie ładny.
Opublikowano piątek o 10:491 dzień Koniecznie jakaś dobra grafika z panią Grace Ashcroft, a tak to nie wiem nawet co wychodzi w przyszłym roku.
Opublikowano piątek o 10:581 dzień Nie ma konkretnej daty i może okazać się crapem ale Gothic Remake. Onimusha: Way of the Sword, Reanimal raczej wyjdą w 2026 i do tego jakąś japońszczyznę, tu Aysnel pewnie ma propozycje : )
Opublikowano piątek o 11:101 dzień Nie wiem, ile chłopaki mogą czekać, ale 11 grudnia jest game awards, na którym mogą być jakieś fajne nowe zapowiedzi na 2026
Opublikowano piątek o 11:151 dzień ja nie chce jakis brutalnych krwistych grafik moze to pojebane, ale u mnie lataja male dzieciaki i nie chce by gierki im sie zle kojarzyly jak np. ta nadąsana baba z hellblade , czy cos tam bylo z krwia.
Opublikowano piątek o 11:221 dzień 6 minut temu, grzybiarz napisał(a):ja nie chce jakis brutalnych krwistych grafik moze to pojebane, ale u mnie lataja male dzieciaki i nie chce by gierki im sie zle kojarzyly jak np. ta nadąsana baba z hellblade , czy cos tam bylo z krwia.Grzybi, ale jak goła baba by była to byś już nie narzekał
Opublikowano piątek o 11:301 dzień Nie ma sensu rzucanie propozycji, bo i tak będzie Wiedźmin, GTA i kilka gier, których premiera nie odbędzie się o czasie. Szkoda, że się przyjęło, że muszą to być gry, których premiera ma się odbyć w przyszłym roku, bo jak pokazują wszystkie poprzednie edycje, i tak w dużej części się to nie sprawdza. Z pewniaków w zasadzie to tylko FIFA... No ale rozumiem zamysł, że skoro kalendarz 2026 to będą gry, które są planowane na 2026 (poza wiedźminem jak zwykle...).
Opublikowano piątek o 11:401 dzień 14 minut temu, grzybiarz napisał(a):No nie:)Bo cysie to każdy lubi, czy młody czy staryKiedyś chyba ktoś wydawał takie kalendarze, a i chyba w CKM czy Playboyu takie były.
Opublikowano piątek o 17:191 dzień Autor 6 godzin temu, Pix napisał(a):Nie wiem, ile chłopaki mogą czekać, ale 11 grudnia jest game awards, na którym mogą być jakieś fajne nowe zapowiedzi na 202615 grudnia wysylka plikow do kalendarza - wszystko przemyslane!
Opublikowano piątek o 18:301 dzień Godzinę temu, Perez napisał(a):15 grudnia wysylka plikow do kalendarza - wszystko przemyslane!Realne jest by zrobić dodatkowy kalendarz z grafikami gier wszechczasów jako oddzielny zakup na Allegro poza magazynem? Te nowe gry zazwyczaj mają średniej jakości grafiki z materiałów promo.
Opublikowano piątek o 21:041 dzień No to kalendarz gracza na2026 wiec pasuje dać głośne premiery z 2026, ale ja bym się nie obraził jakby były to tytuły wszech czasów. Wolę coś bardziej znanego.
Opublikowano piątek o 23:261 dzień Fajnie jakby był dwustronny, z jednej strony słabe arty od sponsorów a z drugiej jakieś fajny screeny np jakiś mega kop Kinga z tekkena albo mapa z jakiegoś RPG starego lub jakieś bardziej kolorowe arty z ery 8 i 16 bitowej. Teraz wisiał u mnie kalendarz z retro gamera ale też był słaby bo ze screenami ze spectruma, ale i tak wolałem jego powiesić niż z tymi nowymi artami z PSX extreme.
Opublikowano wczoraj o 06:47 1 dzień Z takimi kalendarzami to chyba jeszcze większy problem niż z specjalami. Chodzi jak zwykle o koszty. Najpierw by musieli pokazać projekt i zebrać zamówienia a potem puścić druk. Jakby nie było zbyt wielu chętnych, to by się po prostu chyba nie opłacało, albo jeszcze by na tym straty mieli.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 3 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Z takimi kalendarzami to chyba jeszcze większy problem niż z specjalami. Chodzi jak zwykle o koszty. Najpierw by musieli pokazać projekt i zebrać zamówienia a potem puścić druk. Jakby nie było zbyt wielu chętnych, to by się po prostu chyba nie opłacało, albo jeszcze by na tym straty mieli.Jest ryzyko, ewentualnie nawet można by to w styczniu puścić. Najgorzej, że to zawsze musi być 1000szt czegoś inaczej drukarnie robią dużą prowizję.Pytanie czy Perez ma jeszcze siły w tym roku na takie fikoły. Jeszcze gameboy nasz czeka w grudniu a w styczniu prezes na miesiąc wyłącza telefon i leci na karaiby
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 1000szt dotyczyło chyba pism. Z takim kalendarzem formatu jak obecny, ale grubym sztywnym papierze (bardziej tekturowym), na rolce i z haczykiem do powieszenia, to chyba inaczej by to wyglądało. Ale trzeba by pytać @Perez
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Autor 19 minut temu, PiotrekP napisał(a):1000szt dotyczyło chyba pism. Z takim kalendarzem formatu jak obecny, ale grubym sztywnym papierze (bardziej tekturowym), na rolce i z haczykiem do powieszenia, to chyba inaczej by to wyglądało. Ale trzeba by pytać @PerezKalendarza drukujemy tylko co pisma, czyli ok. 12k. Nie wyceniałem tego nigdy osobno. @oFi nie musi być 1000, mozesz zrobic nawet 100 czy 200, tylko wtedy z automatu rosnie cena druku i automatycznie cena dla Czytelnika.