Opublikowano 12 sierpnia12 sie Ta zbroja jest w podstawowej grze? Bo tu jest napisane early unlock.A dobra widzę że adnotacja że będzie od patch 2.0, ale trochę niejasne czy dojdzie to do wersji podstawowej, czy trzeba Complete dokupić. Edytowane 12 sierpnia12 sie przez Observer
Opublikowano 12 sierpnia12 sie Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Upgrejd 69 złotych. https://store.playstation.com/pl-pl/product/UP9000-PPSA26344_00-GHOST2CEUPGRADE0Nie wiem dlaczego na PPE piszą, że update jest za 55,20 zł do 01.10. U mnie cena wyświetla się za 69 zł. Chyba, że Chat GPT im przetłumaczył i przeliczył cenę z dolarów xD
Opublikowano 12 sierpnia12 sie Nie ma. Obstawiam wersję z chatem. 45 minut temu, Observer napisał(a):A dobra widzę że adnotacja że będzie od patch 2.0, ale trochę niejasne czy dojdzie to do wersji podstawowej, czy trzeba Complete dokupić.To jest pewnie zbroja do odblokowania w dodatku, a przy preorderze będzie dostępna od razu.
Opublikowano 12 sierpnia12 sie 43 minuty temu, messer33 napisał(a):Może jest taka zniżka dla ps plus?Mam Premium i nic, na blogu PlayStation też ani słowa o tym, że niższa cena jest do października. Opcja z tłumaczeniem GPT raczej pewna 1 godzinę temu, Square napisał(a):Czyli dobrze, że nie brało się Deluxe na premierę, bo za ulepszenie wołają tyle samo niezależnie od wersji.Może się nawet pokuszę o przejście NG+ przed dodatkiem, zobaczymy.No, to jest dobra opcja - też nie brałem Deluxe, bo przedmioty takie sobie, ale już dorzucenie ich wraz nowym dodatkiem fabularnym powoduje, że ich obecność ma większy sens.
Opublikowano 12 sierpnia12 sie 35 minut temu, Snake_Plissken napisał(a):Mam Premium i nic, na blogu PlayStation też ani słowa o tym, że niższa cena jest do października. Opcja z tłumaczeniem GPT raczej pewna Niektóre rynki mają promocje -20%. USA i UK, może dla wybranych.
Opublikowano 13 sierpnia13 sie to mają być te dynamiczne ceny, o których coś przebąkiwano ? To w ogóle legalne ?
Opublikowano 13 sierpnia13 sie 6 minut temu, elvis004 napisał(a):U mnie 55,20. Więc pewnie znowu randomowo cenami rzucają[emoji854]Masz podstawkę czy edycję delux? Według reddita jest to związane z tym że zniżkę otrzymują osoby które zakupiły wersję delux.
Opublikowano czwartek o 16:115 dni 2 godziny temu, czak92 napisał(a):Masz podstawkę czy edycję delux? Według reddita jest to związane z tym że zniżkę otrzymują osoby które zakupiły wersję delux.Byłoby, sprawdziłem w historii transakcji i dokupiłem ulepszenie do wersji deluxe.