Opublikowano wtorek o 16:265 dni Super gierka, skończyłem i jest lepiej zrobiona, fabularnie też dużo lepsza od bezjajecznej historii Sakaia i Cuszimy, historia Atsu z motywem zemsty wyszło dobrze, chociaż zakończenie gry mnie trochę rozczarowało, no cóż. Zajęło mnie to jakieś 100+ godzin, niezmarnowanych godzin i dobrze spędzony czas. Lokacje dużo lepiej zrobione, skondensowane bardziej, że chciało się eksplorować i rzadko używałem szybkiej podróży. Walka też na plus, zwłaszcza żonglowanie, gdzie na początku byłem średnio do tego nastawiony, ale jak się wprawiłeś w boju i z walką, to aż miło się walczyło, raz Kusarigamą, raz Yari. Poboczne zadania i aktywności aż tak mnie nie męczyły, gdzie w Cuszimie to jakoś było słabo zrobione i szybciej mnie to zniechęcało. Nie wiem, może bohater i cała otoczka Mongolskiej histerii mi nie przypadła do gustu. No bywa.Daję okejkę. Atsu >>>>>> bezjajeczny Sakai. I duże brawa dla SP, gdzie nowi gracze nie mają obowiązku zagrania w Cuszimę, gdyż gierka nie ma nic wspólnego z poprzednią częścią. Tak, wiem, są wspomniane historie o bezjajecznym sakaiu, na szczęście, za dużo tego nie było w grze. Nie wiem, po co typa poruszali w Yotei.I niech twórcy gier biorą przykład za SP jak się powinno robić pucharki i jak zdobywać platynę. To się chwali.
Opublikowano wtorek o 17:585 dni Godzinę temu, Faka napisał(a): fabularnie też dużo lepsza od bezjajecznej historii Sakaia i Cuszimy