Square 8434 Posted September 24 Share Posted September 24 Niby fajnie, ale gdzie Jin? Quote Link to comment
Figuś 21022 Posted September 24 Author Share Posted September 24 napisałbym że w dupie ale tego nie napiszę.... 4 Quote Link to comment
Cedric 1313 Posted September 24 Share Posted September 24 (edited) Ooo, czyli zupełnie nowe story, a nie kontynuacja historii Jina. Dla mnie nawet lepiej, bo jedyneczkę ładnie zamknęli. Trochę szkoda że jednak protagonistka, ale cóż - SP ma po GoT u mnie spory kredyt zaufania. Edited September 24 by Cedric Quote Link to comment
kudlaty88 472 Posted September 24 Share Posted September 24 Teraz, Square napisał(a): Niby fajnie, ale gdzie Jin? Płeć zmnienił bo to modne teraz i postepowe. Quote Link to comment
Rooofie 107 Posted September 24 Share Posted September 24 Już was boli silna kobieca postać co mizogini beszczelni Quote Link to comment
Figaro 8153 Posted September 24 Share Posted September 24 2 minuty temu, Square napisał(a): Niby fajnie, ale gdzie Jin? W grobie bo akcja dzieje się 300 lat później Quote Link to comment
Rozi 496 Posted September 24 Share Posted September 24 Hahahaha, babę wpierdolili, nie żebym się tego nie spodziewał. Dobrze, że akcja się dzieje 300 lat po jedynce, bo jeszcz scenariusz zakładałby, iż główna protagonistka to córka pionka mongolskiego, którego zabił Jin, a on sam zginąłby na początku gry, kopnięty przez konia. 1 4 1 Quote Link to comment
XM. 10751 Posted September 24 Share Posted September 24 Grafika z ps4 i baba w roli głównej. Oto gejming w drugiej połowie trzeciego dziesięciolecia Quote Link to comment
Figaro 8153 Posted September 24 Share Posted September 24 boże, nie mogę się doczekać tych komentarzy przegrywów bo gramy babą w grze video xD edit: oho, już są, pyszności 7 9 Quote Link to comment
Donatello1991 1335 Posted September 24 Share Posted September 24 Kij z babsztylem. Wygląda to słabo. Quote Link to comment
KrYcHu_89 2165 Posted September 24 Share Posted September 24 7 minut temu, Figuś napisał(a): napisałbym że w dupie ale tego nie napiszę.... Akcja gry dzieje się 329 lat później. Prawidłowa odpowiedź - w grobie. Quote Link to comment
Figuś 21022 Posted September 24 Author Share Posted September 24 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Akcja gry dzieje się 329 lat później. Quote Link to comment
Bielik 728 Posted September 24 Share Posted September 24 Ta grafika to taka stylizowana, czy mi coś na oczy pada? Momentami z ujęć to nawet nie wygląda jak TPP. Quote Link to comment
Donatello1991 1335 Posted September 24 Share Posted September 24 Mógł zostać chociaż na dwie części. Quote Link to comment
Rtooj 1595 Posted September 24 Share Posted September 24 (edited) Got na pierwszym traileru szału nie robił. Ta gra to pewniak, wszystko tam będzie pełne artyzmu i chirurgicznie dopracowane. Ostatnio wróciłem do Jina, tam nawet animacje historii malowane pędzlem są zachwycające. Walka wśród pływających lampionów na wodzie. Wszystko jest piękne. Edited September 24 by Rtooj Quote Link to comment
Cedric 1313 Posted September 24 Share Posted September 24 Kurna, ale ten soundtrack z trailerka to banger. 1 Quote Link to comment
KrYcHu_89 2165 Posted September 24 Share Posted September 24 3 minuty temu, Bielik napisał(a): Ta grafika to taka stylizowana, czy mi coś na oczy pada? Momentami z ujęć to nawet nie wygląda jak TPP. W jedynkę nie grałeś? Quote Link to comment
Rooofie 107 Posted September 24 Share Posted September 24 1 minutę temu, Bielik napisał(a): Ta grafika to taka stylizowana, czy mi coś na oczy pada? Momentami z ujęć to nawet nie wygląda jak TPP. Wygląda to bardzo podobnie do pierwszej części. Inna mapa bo z górą pośrodku ale ta trawa/kwiaty/wiatr jak 1:1 z GoT. Nie ma w tym nic złego, ale klepią na tych samych/lekko ulepszonych assetach a pomiędzy nimi jest 5 lat i giga PS5 pro. Quote Link to comment
Bielik 728 Posted September 24 Share Posted September 24 Grałem i była sztosem, tu jakoś meh to wygląda (nie mam awersji do baby) Quote Link to comment
Shen 9601 Posted September 24 Share Posted September 24 Graficzka tak sobie, szczególnie jak popierdalała przez pole kwiatów na koniu, ale może wina jakości na youtube. Teraz rok czytania bólu dupy, że babe dali do gierki. Quote Link to comment
Starh 3165 Posted September 24 Share Posted September 24 Akcja gry dzieje się w początkach 1600 roku kiedy to szogun przejął władzę i zaczął się okres Edo. Mega okres na wykorzystanie w grze. Baba samuraj? Były wojowniczki Onna-Bugeisha, więc jest to fakt autentyczny. Było ich sporo. 1 Quote Link to comment
Rtooj 1595 Posted September 24 Share Posted September 24 Czytać narzekania na babe to jedno, reagowanie na takie rzeczy to dopiero niezła ftopa Quote Link to comment
Cedric 1313 Posted September 24 Share Posted September 24 Plus, w zwiastunie nie jest nigdzie powiedziane że jest samurajem/roninem, tylko że jest przez nich ścigana. Quote Link to comment
SlimShady 3323 Posted September 24 Share Posted September 24 To jest baba myśliwy, która została wychowana przez wilki jakieś. Quote Link to comment
Recommended Posts