Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Pograliby w stellara a nie jakieś wycieczki i by wiedzieli jak projektować kobiety w grach
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wiadomo, bo na świecie są tylko dwa typy kobiet: brzydkie babochłopy i cycate szony. Nie ma nic pośrodku, tylko same skrajności.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No i właśnie dlatego w przypadku Weroniki dostaliśmy coś po środku (choć ja uważam, że wręcz z tego najwyższego końca skali), a z Twoich postów wynika, że chciałbyś w gierce typowego dla dzisiejszych czasów glonojada typu Ewa Swoboda (koniecznie z całym tym brudnopisem na ciele).Tak, Angela z CRONOSa jest brzydka jak scoorvesyn, ale tutaj to nie wiem, o co się przypierdzielasz.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Przecież Wera to całkiem atrakcyjna babeczka. Może nie jakiś chodzący ideał prosto z wybiegu mody, ale załóżmy @Josh że trafiłbyś kobietę o takim wyglądzie na randce w ciemno. Uciekłbyś ? bo ja bym został i jeszcze jej pogratulował występu w grze Potężnych Blooberów.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, Wredny napisał(a):No i właśnie dlatego w przypadku Weroniki dostaliśmy coś po środku (choć ja uważam, że wręcz z tego najwyższego końca skali), a z Twoich postów wynika, że chciałbyś w gierce typowego dla dzisiejszych czasów glonojada typu Ewa Swoboda (koniecznie z całym tym brudnopisem na ciele).Tak, Angela z CRONOSa jest brzydka jak scoorvesyn, ale tutaj to nie wiem, o co się przypierdzielasz.Przecież napisałem na poprzedniej stronie, na samym początku tego wątku że nie zależy mi na żadnej seksbombie, to Wy sobie coś ubzduraliście że chcę dupeczkę ze Stellara czy inną Adę Wong. Nie powiem, że jestem tym zaskoczony, zawsze kiedy pojawia się podobny temat to znajdują się rycerze walący tym argumentem. I to niby ja operuję skrajnościami i hiperbolizuję.Szczerze mówiąc z tej dwójki z Cronosa to już bym wolał Anglę xd ale to naprawdę jakbym musiał wybierać.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 12 minut temu, Josh napisał(a):Odbijam piłeczkę i napiszę, że piwniczaki się zesrały, bo im obraziłem obiekt westchnień w giereczce wideo Wyjątkowo nie ma tu żadnego faszyzmu, wyolbrzymiania, ani żadnych innych zabiegów upiększających moje posty. Wam się babeczka spodobała, dla mnie jest ohydna i jestem zdania, że Bloober nie potrafi ani projektować atrakcyjnych bohaterek, ani tym bardziej reklamować urody Polek w Giereczkowie. A szkoda, bo np Japończycy czy Koreańczycy nie mają z tym problemu i nie szukają wymówek, że gra dzieje się w trakcie zombie-apokalipsy czy że babeczka jest naukowcem, który ostatni raz porządnie wyspał się miesiąc temu. Może Polacy kiedyś też wyhodują sobie jaja i pokażą światu, że i u nas są piękne niewiasty.Pomyslmy. Jest kwarantanna w stanie wojennym. Walic, ze nie mozna wyjsc z domow ot tak, to jeszcze zyjesz w czasach, gdzie dostep do kosmetykow jest mocno ograniczony, a jak chcesz serio cos konkretnego kupic, to pozostaje PEWEX, na ktory nie kazdy moze sobie pozwolic, bo nie ma dolarow. Jestes laska po srodku tego wszystkiego i pierwsze o czym myslisz, to strzelic sobie tapete na twarz swoimi zachodnimi kosmetykami od cioci z ameryki czy gorszymi, ale jedynymi dostepnymi wyrobami krajowymi
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 minuty temu, Czokosz napisał(a):Uciekłbyś ? bo ja bym został i jeszcze jej pogratulował występu w grze Potężnych Blooberów.Też bym pogratulował występu w najlepszym horrorze 2025 roku. Ale na kawę bym się z nią nie umówił.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. zaraz się okaże że Josh to by się umówił ale z Arturem albo Gabrielem :)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wolałbym posiedzieć w kocim pokoju z futrzakami I znowu się narażę Cronosowej elicie, drugi raz tego dnia, ale trudno: co to ma być, że nie można wyłączać niektórych cut-scenek?? Czy my mamy cały czas rok 1996? Za pierwszym podejściem nie zwróciłem na to uwagi ale robiąc podejście na hardzie lekko to irytuje. Pewnie się znowu czepiam.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 14 minut temu, Wredny napisał(a):Tak, Angela z CRONOSa jest brzydka jak scoorvesynTak samo jak ta z SH, więc tradycja podtrzymana. Niech już lepiej Bloobery nie robią w żadnej następnej grze postaci o tym imieniu. Jakby Bloobery były producentem pasztetu to nazwa handlowa brzmiałaby "Angela". Swoją drogą jeszcze Marianka z Medium wyszła dobrze Blooberkom.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 7 minut temu, messer33 napisał(a):zaraz się okaże że Josh to by się umówił ale z Arturem albo Gabrielem :)No nazywanie tak pięknej kobiety "smeagolem" trochę wali kryptogejozą, ale nie będziemy tu przecież kolegi piętnować z powodu odmiennej orientacji3 minuty temu, Czokosz napisał(a):Swoją drogą jeszcze Marianka z Medium wyszła dobrze Blooberkom.No kuźwa nie - sama twarz spoko, ale te rozbiegane, martwe oczy...
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja robie NG++ i oderwac sie nie idze. Wyszlo lepiej niz sadzilem jeszcze przy pierwszym przechodzeniu gry na normal Sorry, ale zgadzam sie z wrednym. Weronika wyglada prawie jak moja piekna zonka z tym ze moja juz nie nosi okularow - korekta laserowa zrobila robote i jest bez. A ja tak bardzo sie do tego przyzwyczailem ze chyba kupie jej zerowki
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Cutscenki to może nie ale te opcjonalne dialogi z opiekunem to strasznie rozciągnięte i trochę zajmuje zanim zacznie gadać. No ale na ng+ już nie będę z tego korzystał bo i po co.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ajj pierwszy minus dla mnie droga do klasztoru architektonicznie to tutaj wyszedł im Kazimierz/centrum a nie huta. Lokalsi zauważą że coś nie teges xd