Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. To jest remake MGSa od Bluepoint, zobaczycie.nowa strona i wszystko w temacie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Może niech Bloobery skasują ten potężny projekt, bo forum jeszcze niegotowe. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Czokosz
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Nie no Czokosz ma rację. Nie wiem co to miałoby być innego. Głupi nie są chyba, żeby takimi motywami i symbolami pasującymi do RoR grać, żeby potem się okazało, że to co innego. Jak już każdy trąbi o RoR i tak. To chyba by był strzał w stope po takim czymś, ujawnienie jakiegoś nowego IP związanymi akurat z różami lol XD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ale że jak, to teraz motywu róży nie wolno nigdzie wykorzystać bo "KAŻDY" skojarzy z RoR i będzie zły jak to nie to? Litości, nie odlatujmy w takie rejony
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. jaki strzal w stope - to ze ludzie sa psychozjebami i sobie dopowiadaja rozne rzeczy to nie ich wina. Pokazesz pędzel - okami 3, pokazesz mecha xc4, pokazesz łom halflife 4, Gracze sami sobie robia krzywde.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Można użyć w wielu miejscach, ale jak używają loga róży, pizgają wiersz Sick Rose w tle i to ktoś robiący horrory, rimejkujący mocno fabułą stojącą rzecz, no to nie faktycznie, wcale nie wygląda jak Rule of Rose, tylko tyle.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zostawcie Szermaka, chłop już dwie nocki nie śpi. Niech se szuka tych teorii to mu zleci do zapowiedzi
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 13 minut temu, Szermac napisał(a):Można użyć w wielu miejscach, ale jak używają loga róży, pizgają wiersz Sick Rose w tle i to ktoś robiący horrory, rimejkujący mocno fabułą stojącą rzecz, no to nie faktycznie, wcale nie wygląda jak Rule of Rose, tylko tyle.No nie wygląda jak Rule of Rose xD Jest jpg róży, wierszyk w tle. Robi to ktoś od horrorów który zrimejkował jedną serię? A nie, no to faktycznie znak, że oni już teraz tylko rimejki będą robić. Co prawda piszemy te posty w temacie ich oryginalnego horrorowego IP, ale to detal, przekonałeś mnie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. uwazam sie za osobe obyta w giereczkowie, ale gdyby nie szermak to nawet bym przez sekunde nie pomysłał, ze to moze byc remake RoR, pewnie tak samo mialo 99% swiata patrzac na zapowiedz Blubera.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Jesteś w wyparciu Bzdurasie i dobrze o tym wiesz! Do zoba 14 lutego, mam naprawde nadzieję, że macie rację, że to nie to 1 minutę temu, XM. napisał(a):pewnie tak samo mialo 99% swiata patrzac na zapowiedz Blubera.Cały feed pod postem na twitterze tonie w hasłach Rule of Rose
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minuty temu, Szermac napisał(a):Jesteś w wyparciu Bzdurasie i dobrze o tym wiesz! Do zoba 14 lutego, mam naprawde nadzieję, że macie rację, że to nie to Nie, po prostu nie dorabiam sobie teorii bazujących na "ja tak myślę, więc to prawda"i tym bardziej nie widzę żadnego strzału w stopę jak moje mokre sny się nie spełnią 5 minut temu, Szermac napisał(a):Cały feed pod postem na twitterze tonie w hasłach Rule of RoseA, to nie, to jednak racja - jak cały twitter tonie to nawet lepiej od oficjalnej zapowiedzi.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 3 minuty temu, Bzduras napisał(a):A, to nie, to jednak racja - jak cały twitter tonie to nawet lepiej od oficjalnej zapowiedzi.Pfff, przecież to odpowiedź do XMa, że 99% niby nie pomyślało o RoR, więc pomyślalo, a nie że to prawda skoro tyle ludzi tak napisało jprdl.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Znowu - twitter w większości składa się z debili, zobaczyli różę i jedyne co skojarzyli to Rule of ROSE, bo róża to po angielsku ROSE, a brzmi to zupełnie jak ROSE z Rule of ROSE. To jest w 100% dokładny proces myślowy przeciętnego cześka z TT, reszta cześków poleciała za tym pierwszym albo również wysiliła swoje szare komórki w podobny sposób. No kurwa, stworzyć teorię na podstawie skojarzenia z jedyną znaną rzeczą mającą w tytule nazwę kwiata to jest dokładnie to, czego bym się spodziewał po internecie w 2026 roku. Pamiętam, jak The Duskbloods było okrzyknięte Bloodbornem 2 przez internet i trwało to całe dwie minuty, a potem pojawiła się plansza z faktycznym tytułem gry - jest to sytuacja analogiczna do obecnej
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A może po prostu podpięli się pod wycofanie koszulki Derricka ROSE w NBAOn też miał różę w logo swojej linii odzieżowej:
Opublikowano 56 minut temu56 min Autor Teraz, Bzduras napisał(a):Znowu - twitter w większości składa się z debili, zobaczyli różę i jedyne co skojarzyli to Rule of ROSE, bo róża to po angielsku ROSE, a brzmi to zupełnie jak ROSE z Rule of ROSE. To jest w 100% dokładny proces myślowy przeciętnego cześka z TT, reszta cześków poleciała za tym pierwszym albo również wysiliła swoje szare komórki w podobny sposób. No kurwa, stworzyć teorię na podstawie skojarzenia z jedyną znaną rzeczą mającą w tytule nazwę kwiata to jest dokładnie to, czego bym się spodziewał po internecie w 2026 roku. Pamiętam, jak The Duskbloods było okrzyknięte Bloodbornem 2 przez internet i trwało to całe dwie minuty, a potem pojawiła się plansza z faktycznym tytułem gry - jest to sytuacja analogiczna do obecnej No, ale przecież ja to wiem. Po co mi to teraz piszesz xd Tylko odpisywałem XMowi czaisz? do tego, że "pewnie 99% też NIE pomyślało o RoR", no to napisałem, że cały thread jest w haśle RoR, więc pomyślało. Co ty teraz xD
Opublikowano 56 minut temu56 min Kurcze, remake gry, o której słyszało 10 osób na całej planecie, a grało w nią jeszcze mniej mimo wszystko wydaje mi się mało prawdopodobny. Remake takiej gry z budżetem Cronosa tym bardziej. Chyba pozostanę sceptyczny.
Opublikowano 55 minut temu55 min Teraz, Szermac napisał(a):No, ale przecież ja to wiem. Po co mi to teraz piszesz xdNo właśnie patrząc na posty o tym, że Bluber strzeli sobie w stopę jak nie będzie to to bo już się wszyscy na to nastawili i tak nie wolno to jednak wydaje mi się, że chyba nie wiesz
Opublikowano 55 minut temu55 min PANOWIE NIE KŁÓĆCIE SIE O MNIE! Jestem rozwiązły, starczy dla obu.Teraz, Josh napisał(a):Kurcze, remake gry, o której słyszało 10 osób na całej planecie, a grało w nią jeszcze mniej mimo wszystko wydaje mi się mało prawdopodobny. Remake takiej gry z budżetem Cronosa tym bardziej. Chyba pozostanę sceptyczny.Mała znajomość ip nie jest problemem, raczej setting i unikanie dzieci w dzisiejszych grach. Sony by zaraz ocenzurowalo.
Opublikowano 54 minuty temu54 min Wskakuj pod kołderkę przystojniaku, będę pierwszy! Dwie minuty i po krzyku, dawaj
Opublikowano 52 minuty temu52 min Autor 2 minuty temu, Bzduras napisał(a):No właśnie patrząc na posty o tym, że Bluber strzeli sobie w stopę jak nie będzie to to bo już się wszyscy na to nastawili i tak nie wolno to jednak wydaje mi się, że chyba nie wiesz Ja o czym innym, ten o czym innym xD
Opublikowano 50 minut temu50 min Tak to zostawmy bo też mi się już nie chce, za dwa tygodnie wszystko będzie wiadome.ale w kolejce do XMa niestety pierwszy już nie będziesz, sorki