Opublikowano wtorek o 09:423 dni Obie gry bardzo dobre no ale generalnie dlc. ER zarówno zasługuje jak i nie, jakbym miał oceniać za lokacje główne i opcje na buildy+dlc to może i 10. A całościowo już nie tak super. Co do open worldow to ciekaw też jestem ocen GoY. Niby też dlc ale chyba tutaj nikt się nie będzie spodziewał czegoś więcej więc można się będzie tylko mile zaskoczyć.
Opublikowano wtorek o 14:292 dni Autor Niby Deluxy też 16:00 w środę, ale plejka odlicza cały czas dziś do północy xD
Opublikowano wtorek o 15:102 dni 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):Jestem zniesmaczony. Najpóźniej 6 rano powinno być.I co będziesz grał z roletami? ^^
Opublikowano wtorek o 15:112 dni Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):I co będziesz grał z roletami? ^^Nom, ja tak gram. Robie ciemno w pokoju i ogień xd
Opublikowano wtorek o 15:122 dni Teraz, Donatello1991 napisał(a):Nom, ja tak gram. Robie ciemno w pokoju i ogień xdWiem wiem, zgrywam się, też najwięcej gram między 8 a 11 rano :D.
Opublikowano wtorek o 15:522 dni Jeszcze 22 godziny do premiery Cronosa od potężnych Blooberów...Najlepsze jest to, że w Nowej Zelandii mogą już grać, a reszta dopiero jutro. Poza tym na Twitchu pojawiają się transmisje od Ruskich, którzy zmienili region na NZ. Na chwilę wszedłem sprawdzić, ale szybko się ulotniłem, żeby przypadkiem nie trafić na jakiś spoiler. Edytowane wtorek o 15:532 dni przez Czokosz
Opublikowano wtorek o 17:332 dni Autor 2 minuty temu, Banan91PL napisał(a):Wczesny dostęp 00:01 odpalę dziś ?Nie, już zaktualizowali na godzinę 16:00 ;)
Opublikowano wtorek o 17:452 dni Ja takiego parcia az nie mam. Musze skończyć MGSa wiec spokojnie sobie będę czekał na pudełeczko. Tymczasem będę zaglądał i czytał recki. W każdym razie gęstego klimatu
Opublikowano wtorek o 20:062 dni Właśnie oglądam na YT live jakiegoś typka i wygląda jak dead space remake w polsce zmiksowany z re4 remake.Menu brzydkie graficzka ładna,klimat mocny imo. No nie wiem czy nie łapne na premierę jak będzie w miarę na deku działało. Będzie koło 75-82 na meta.
Opublikowano środa o 06:242 dni 34 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Wiadomo czy jest całość na płycie?20GB powinni zmieścić na płycie.
Opublikowano środa o 06:372 dni Autor 10 godzin temu, kudlaty88 napisał(a):Będzie koło 75-82 na meta.Oj chyba więcej
Opublikowano środa o 08:022 dni Jest deszczowo, pochmurnie, oby tak zostało do końca dnia. Idealna pogoda na horror i to nie taki z pierwsze lepszej łapanki tylko prosto z Krakowa od Potężnych Blooberów.Coś czuje, że Cronos zaskoczy i będzie 86.
Opublikowano środa o 08:092 dni Mógłby ktoś wyjebać ten nawias i jego zawartość w tytule tematu? Drażni mój zmysł estetyki@Szermac
Opublikowano środa o 08:222 dni 10 minut temu, Wredny napisał(a):Mógłby ktoś wyjebać ten nawias i jego zawartość w tytule tematu? Drażni mój zmysł estetykiRacja! To juz nie sa przelewki tylko konkretny tytuł od konkretnego dewelopera Nawiasy znikajcie!
Opublikowano środa o 08:242 dni Potężna pogoda na potężną grę od potężnego studia jednym słowem Polska gurom