Opublikowano czwartek o 19:553 dni Byłem w po zdobyciu latania do mecha. Jeśli to kasuje save’a to żałuję zakupu.. póki co chyba poczekam i nie odpalam
Opublikowano czwartek o 20:183 dni No właśnie nie wiem. Widziałem parę osób które mówiły, że im save'a wywaliło, ale nie wiedzą, kiedy, bo gry nie włączali od roku, jeszcze na starej konsoli. Teoretycznie save powinien działać. Sam grę sprzedałem więc nie wiem.
Opublikowano czwartek o 21:083 dni 4 godziny temu, funditto napisał(a):Pobieram, wieczorem obczaję zmiany. Trzeba wspierać, żeby dali upgrade do 2i jak bo aż sie zastanawiam nad wersja cyfrową za prawie 3 bomby (ostatnio dokupiłem troche exow ze Switcha i trochę nie chce się tymi Cartami wachlować).(choć pudło ze S1 + Upgrade wyjdzie jakieś 184 zł ; /)
Opublikowano czwartek o 21:113 dni Normalnie odpaliłem swój save robiony ileś tam czasu temu i śmiga.
Opublikowano czwartek o 21:193 dni Pobiegałem chwilę i jest płynnie jak masełko w porządnej rozdzielczości ale faktycznie szkoda że nie tknęli draw distance i nie poprawili wielu tekstur.
Opublikowano czwartek o 21:483 dni Też odpaliłem, save’a działają normalnie. W trybie handheld dużo lepiej niż było, jutro pogram na TV
Opublikowano piątek o 11:482 dni Ależ zjebali ten update. Fajnie Nintendo sra wam do mordy a wy płacicie 21zł za to.Na szczęście ograne na premierę w lepszej jakości bez tego śmiesznego fsr1
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nintendo TOTALNIE zawiodło i teraz zwraca pieniądze. Grac...Nie tak to miało wyglądać. Nintendo w zeszłym tygodniu zaskoczyło premierą ulepszonej wersji swojego hitu, ale okazuje się, że firma tym razem zawiodła.Chyba pierwszy w historii płatny downgrade. Tylko na Nintendo
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 minut temu, devilbot napisał(a):Nintendo TOTALNIE zawiodło i teraz zwraca pieniądze. Grac...Nie tak to miało wyglądać. Nintendo w zeszłym tygodniu zaskoczyło premierą ulepszonej wersji swojego hitu, ale okazuje się, że firma tym razem zawiodła.Chyba pierwszy w historii płatny downgrade. Tylko na NintendoDramat, oni serio nie potrafią w grafikę.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No niezła gównoburza powstała z jednego posta na reddicie. W docku wygląda rewelka bo sprawdzałem, w hh mogłoby być lepiej. A co do tych refundów to żadna nowość, jak się z nimi skontaktujesz to zwracają nawet z powodu przypadkowego zakupu. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez GearsUp
Opublikowano 38 minut temu38 min Pomijając nabijanie znaków, cała treść tego artykułu: "jeden użytkownik Reddita napisał, że JEST KIEPSKO". Kurde faktycznie dobrze że już nie ma tradycyjnych mediów, dziennikarstwo XXI wieku pozwala tyle się konkretnie dowiedzieć z precyzyjnymi przykładami i bez ściemniania.
Opublikowano 9 minut temu9 min Ale to nie chodzi o ten artykuł ppe. Wrzucałem wcześniej jak to wygląda.Tu chodzi o to, że płacisz 21zł i gra z ładnie wyglądającej zamienia się w sraczkę.