Opublikowano 21 grudnia 202421 gru Chyba nie ma tutaj żadnych zasad bo @Rayos właśnie dostarczył B O M B E przed spaniem wielkie dzięki
Opublikowano 21 grudnia 202421 gru O tak, jedynka była zayebista i bardzo klimatyczna. Czaiłem się długo na ten tytuł. Dziękuję bardzo @Rayos
Opublikowano 21 grudnia 202421 gru Autor 56 minut temu, creatinfreak napisał(a): Siema. Nigdy nie brałem udziału bo nie miałem kompa przez te 10 edycji. Jakieś zasady? Dajcie linka, może bym dołączył. Nie ma zasad, jak masz ochote poczuć sie mikołajem w święta patrzysz na liste przyjaciół, patrzysz na ich liste życzeń, wybierasz gierke, pakujesz w piękne steamowe słówka tam gdzie miejsce na notatke i wysyłasz prezent.
Opublikowano 21 grudnia 202421 gru Woooooow....wystarczył post z pytaniem o zasady a tu bomba w ryj..... @Rayos papa misiu dziękuję bardzo. Ale będzie grane. Chyba zrewiduje moje plany growe po skończeniu Banishers.
Opublikowano 21 grudnia 202421 gru @creatinfreakale w tej zabawie nie chodzi o to by sie odwdzieczac niemniej jednak serdeczne dzieki! zawsze chcialem w to zagrac naprawde nie trzeba bylo!
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru Kruci na forumowych mikołajkach jak w ameryczce człowiek otwiera prezenty w pidżamie DZIĘKI @Velius Ehh i tak co roku człowiek nie wie w co włożyć ręce najpierw bo chce grać we wszystko naraz
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru człowiek wstaje rano o 13 po ciężkiej nocy i dostaje piąchą w ryj takimi giftami <3 dziękuję @Ins i @tomzacz ! Wstyd przyznać, ale Okami przeszedłem tylko raz na PS2 (!!!) i bardzo długo chciałem sobie odświeżyć ten tytuł, siądzie idealnie na deczku, podobnie jak UFO50, który wygląda jak ideala gra dla starego dziada jak ja
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru @Daffy dziękuje pięknie trochę późno wrzucam ale rozłożyło mnie przeziębienie i nie siedziałem na necie. Za to nadrobiłem w ciągu 3 dni wszystkie sezony The Boys xd
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru @Velius jakie combo zrobił, brak słów, muszę iść to rozchodzić bo zatkało kakao
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru @Kosmos rzuca mnie w otchłań kosmosu (😉), dziękuję bardzo za gierkę
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru No i znowu mnie zbombardowano dobrocią: @Kosmos Dziękuję serdecznie. Będzie grane pod kołderką
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru Cudowne tytuły, a Balatro zdecydowanie warto mieć na każdej platformie <3 Dziękuję bardzo @tomzacz!
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru @Matriks_1111byku, dzięki! Kolekcje crasha warto mieć zawsze przy sobie
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru O wleciał kolejny, dzięki @Rayos :D! Coroczne powiększanie backloga jak widzę rozpoczęte na dobre :d
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru Pożycz ktoś kilka dni, bo nie wiem kiedy to wszystko ogram Pięknie dziękuję za prezenty. Klucz to dodatek do Against the Storm.
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru Autor CO TU SIE ODYEBALO POWIEDZCIE MI co qrwa, o mnie pisali "wariat" to ja nie wiem co to mamy tutaj w takim razie. Ja yebie, strzelił i zabił przed snem, DZIEKUJE nie no nie wiem nawet co tu napisać mam, nie wiem po prostu, POYEB (pozytywny oczywiscie), obsrałem sie
Opublikowano 23 grudnia 202423 gru Dzięki, akurat nadrabiam klasyczne Castlevanie to się ogra przy okazji
Opublikowano 23 grudnia 202423 gru Autor @Moldar wjechał z zaskoczenia z Lovecraftem Ależ jestem ciekawy ten gierki, bardzo dziękuje